İnşallah kuzuuumm inşallahTskler kuzummmm darısı sana kısa zamanda
Kuzum kapanmıyor cidden , son adet tarihini baz alıyor 5+ 6oluyor bugünO agzin daha bikac saat kapanmaz guzelim hihihi. Cok guzel masallah ikisi de saglikla gelsin. Kac haftalikmissin su an
Senle ayniyiz gun be gun :) hadi insallah cok guzel olurKuzum kapanmıyor cidden , son adet tarihini baz alıyor 5+ 6oluyor bugün
:)) evet tam aynıyızSenle ayniyiz gun be gun :) hadi insallah cok guzel olur
Darısı sizlereee.. güzel haberler alınca öyle mutlu oluyorum ki anlatamam.. istiyorum ki herkes tatsın bu mutluluğu..Oyyy gozun aydin tatlimmm bebislerine Sag salim kavuş insalllahhhhhhhhhhh
Valla çok güzel ne mutlu çok çok sevindim İkizler de var allahım hayırlarla tamamına erdirsin inşaallahKuzum kapanmıyor cidden , son adet tarihini baz alıyor 5+ 6oluyor bugün
Amin Canım allah razı olsun sizlerede tabi canı gönüldenMaşallah sana Canım
Oh çok şükür darısı bizlere
Amiiinn inşallah canım, yanlış hatırlamıyorsam senin de güzelce katlanıyordu kan değerin dimi? İnşallah sağlıkla keseyi de görürsün, kalp atışını da duyarsın :)Valla çok güzel ne mutlu çok çok sevindim İkizler de var allahım hayırlarla tamamına erdirsin inşaallah
Amiiinn inşallah canım, yanlış hatırlamıyorsam senin de güzelce katlanıyordu kan değerin dimi? İnşallah sağlıkla keseyi de görürsün, kalp atışını da duyarsın :)
Amin kuzum. Sevgi pitircigi olacak burdako tum bebekler :):)) evet tam aynıyız
Allah’ım gerçekten o kadar çok istiyorum ki isteyen ,emek harcayan , çabalayan birçok kadın var burada, inşallah hepimiz bebelerimizi sağlıkla alırız kucağımıza..
Benimkiler 3. Gün embriyosu , 9. Uncu günde belli ettiler kendilerini ..Ayy çok erkenmiş hem de. 3.gün embriyosu ne zaman belli olur acaba
Hemde nasil aciktirir progesteronHayırlı olsunnnnnn bebesini görenlereeeee çok sevindim . Yine toplu alıntı yapmaya çalıştım yapamadımay bu ilaçların yan etkisi sürekli yemek yemek olabilir mi ? Hamilelik değil daha dün transfer oldum . Ama sürekli yemek istiyorum . Allahım kilo alacağım korkusu oluştu
Napiyosun kiz :) ay coraspin alarmim caldi gidem de icemHemde nasil aciktirir progesteron
Annemi hava alanına biraktim eve gidiyorumNapiyosun kiz :) ay coraspin alarmim caldi gidem de icem
Anacım şimdiden yiyorum sürekli . Ne olacak bunun sonuHemde nasil aciktirir progesteron
Hayırlı olsun ya İnşallah benim de tutar böyle. Kaç hücreliydi sizinkiler biliyor musunuzBenimkiler 3. Gün embriyosu , 9. Uncu günde belli ettiler kendilerini ..
Anacım şimdiden yiyorum sürekli . Ne olacak bunun sonu
Annen turkiyede mi yasiyor yoksa?Annemi hava alanına biraktim eve gidiyorum
Bende ilaçlarımı alicam gidince
Bide test mi yapsam hahhahahahhahha şaka saka
Yok canim burdaAnnen turkiyede mi yasiyor yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?