Öyle yapayım bekleyeyim. Canım seninki tek embriyo muyduValla 3. Gün embryosu biraz daha geç belli eder canım 10 gun beklemek en mantiklisi
5. Gün çabuk tutunuyor cabuk hcg salgilniyir
Harika bir haber buu maşallah canım darısı hepimize inşallahKızlar şükür keseyi gördük :)) iki taneeee... ayyyy Allah ım çok şükür Bugünleri gösterene.. ikisi de sağlıklı dedi, 18 inde kalp atışlarını duyalım dedi.. ağzım kapanmıyorkızlar darısı isteyen herkese inşallah.. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hatunlar...
O agzin daha bikac saat kapanmaz guzelim hihihi. Cok guzel masallah ikisi de saglikla gelsin. Kac haftalikmissin su anKızlar şükür keseyi gördük :)) iki taneeee... ayyyy Allah ım çok şükür Bugünleri gösterene.. ikisi de sağlıklı dedi, 18 inde kalp atışlarını duyalım dedi.. ağzım kapanmıyorkızlar darısı isteyen herkese inşallah.. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hatunlar...
Gebelik ve adet belirtileri ayni tatlım[/Q
bir nebze olsun icimi rahatlattin cnm sagol
Cnm maşallah ya çok güzel bir haber Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ikizleriniKızlar şükür keseyi gördük :)) iki taneeee... ayyyy Allah ım çok şükür Bugünleri gösterene.. ikisi de sağlıklı dedi, 18 inde kalp atışlarını duyalım dedi.. ağzım kapanmıyorkızlar darısı isteyen herkese inşallah.. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hatunlar...
Dur bende benimki gelince Ona işeteyim hahahaSabir sifir bende anambi de varsa rahatlamak var isin ucunda. Yoksa da sabirla yine beklenilir yani. Ben ilk denememizde yaptim silik cizgi cikti. Kocam dedi ben işesem bende de cikar bu hahahah bi isedi bisey cikmadi. O zaman inandi bebisin tutunduguna
Oyy Allah razi olsun tatlimmmmmHaticeee Ben de gördüm yaa çok mutlu oldum allahım sonuna kadar getirsin inşallah kuzum
Aynen canim tek transferÖyle yapayım bekleyeyim. Canım seninki tek embriyo muydu
Hayir bir oglum var ilk denememde tutmustu elhamdülillah onda böyle adet belirtilerim hic olmamıştıSonuç Ins guzel olur tatlim
Ilk denemenmi
Her gebelik aynı olmaz canımHayir bir oglum var ilk denememde tutmustu elhamdülillah onda böyle adet belirtilerim hic olmamıştı
Maşallah sana CanımKızlar kan tahlilim çıktı 468.7 olmuşiki katını geçmiş normal olarak büyüyor inşaallah allahım isteyen dileyen herkese yaşatsın rabbim
Tabikide büyümesin yalnız kardeşleri olsun InsAmin cnm cumlemizinkini yalniz büyüsün istemiyorum rabbim herseyin en dogrusunu bilir
Kızlar kan tahlilim çıktı 468.7 olmuşiki katını geçmiş normal olarak büyüyor inşaallah allahım isteyen dileyen herkese yaşatsın rabbim
Oh maşallah güzel haberler peş peşe hadi sıra bize de gelsin inşallah topiğimiz musmutlu haberlerle dolsunHayaleti gördüm kizlar
Bakalim hergun kızaracak mi
Canım testin belli
Çok şükür Canım sağlıkla kucakla inşallah bebeklerini maşallahKızlar şükür keseyi gördük :)) iki taneeee... ayyyy Allah ım çok şükür Bugünleri gösterene.. ikisi de sağlıklı dedi, 18 inde kalp atışlarını duyalım dedi.. ağzım kapanmıyorkızlar darısı isteyen herkese inşallah.. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hatunlar...
Evet topik baya uğurlu geldi çoğumuzaOh maşallah güzel haberler peş peşe hadi sıra bize de gelsin inşallah topiğimiz musmutlu haberlerle dolsun
Tskler kuzummmm darısı sana kısa zamandaCanım testin belli
Ay maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?