Hatice-yakup hayırlı olsun canım testini gördüm senin gördüğün kadar bende görebliyorum dikkat et kendine yorma kendini inşallah koyulaşmalarıda gün gün görürsün çok sevindim senin adınaYok canim burda
Aslında uzun gidiyordu 1 ay geldi tedavi süresinde geri gitti
Hayırlı olaun bebişlerin canımcım gözün aydın çoook mutlu oldum Allhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar şükür keseyi gördük :)) iki taneeee... ayyyy Allah ım çok şükür Bugünleri gösterene.. ikisi de sağlıklı dedi, 18 inde kalp atışlarını duyalım dedi.. ağzım kapanmıyorkızlar darısı isteyen herkese inşallah.. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hatunlar...
Hayırlı olaun bebişlerin canımcım gözün aydın çoook mutlu oldum Allhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar şükür keseyi gördük :)) iki taneeee... ayyyy Allah ım çok şükür Bugünleri gösterene.. ikisi de sağlıklı dedi, 18 inde kalp atışlarını duyalım dedi.. ağzım kapanmıyorkızlar darısı isteyen herkese inşallah.. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hatunlar...
Amin inşallah kuzum, darısı isteyen herkese inşallahHayırlı olaun bebişlerin canımcım gözün aydın çoook mutlu oldum Allhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tsk ederim canım hepimiz ins kavuşuruz yavrularımızaHatice-yakup hayırlı olsun canım testini gördüm senin gördüğün kadar bende görebliyorum dikkat et kendine yorma kendini inşallah koyulaşmalarıda gün gün görürsün çok sevindim senin adına
hatice-yakup canımm ya çizgin çıkmış maşşlh ya ben bugün yoğunluktan gidip bi test alamdım ve 10.günüm ağrıdan ölüyorum inş hastalanmıcam normal şartlarda yarın adet olmam gerek
Bu arada bende bu gün erken gebelik testiyle çift çizgiyi çok rahat görüyorum ama bu adet olcakmısım gibi kasıkların ağrıyor tedirgin oluyorum normalmi arkadaşlar bide .İnanılmaz gazım var salı kan vereceğim artık da bu gaz beni mafetti sürekli bide yemek yeme isteği varmı böyle aranızda yaşayan
Hücrelerini bilmiyorum biri iyi , biri orta kalitedeydi kuzum .. 3. Gün transferi oldu 5. Güne kalanları da dondurttuk iki tane.. ikinci denemem iyi kalitede 5. Gün embriyosu iki adette tutmamıştı.. yani 3 e 5 e bakmıyor birazda.. kısmet kuzum, inşallah tutar bebişin yada bebişlerin :)Hayırlı olsun ya İnşallah benim de tutar böyle. Kaç hücreliydi sizinkiler biliyor musunuz
Süper canın çok sevindim maşallahKızlar kan tahlilim çıktı 468.7 olmuşiki katını geçmiş normal olarak büyüyor inşaallah allahım isteyen dileyen herkese yaşatsın rabbim
hadi canım inşallah koyulaşır her günHayaleti gördüm kizlar
Bakalim hergun kızaracak mi
Eveeet ben de gördüm
Aaaa süper çok sevindim Harika haberKızlar şükür keseyi gördük :)) iki taneeee... ayyyy Allah ım çok şükür Bugünleri gösterene.. ikisi de sağlıklı dedi, 18 inde kalp atışlarını duyalım dedi.. ağzım kapanmıyorkızlar darısı isteyen herkese inşallah.. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hatunlar...
kaçıncı gün?Bu arada bende bu gün erken gebelik testiyle çift çizgiyi çok rahat görüyorum ama bu adet olcakmısım gibi kasıkların ağrıyor tedirgin oluyorum normalmi arkadaşlar bide .İnanılmaz gazım var salı kan vereceğim artık da bu gaz beni mafetti sürekli bide yemek yeme isteği varmı böyle aranızda yaşayan
Kuzum ilki 9. Gün değerim 259 du.. 11. Gün 721 14. Gün 1353 (biraz korkmuştum yeteri kadar yükselmedi diye ) 17. Gün 16.979 a fırladı.. kuzum herkesin değeri kay be kat artsın inşallahKızlarrrr bütün yazılanları okudum. Süper haberler var hayırlı olsun. Çok şükür Benim de ikinci kan değerim 400 çıktı. İlki 163’tü. Allah’a şükürler olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin
Süper canın çok sevindim maşallah
hadi canım inşallah koyulaşır her gün
Eveeet ben de gördüm
Aaaa süper çok sevindim Harika haber
Değerlerin kaçtı
kaçıncı gün?
Cok sevindimKızlarrrr bütün yazılanları okudum. Süper haberler var hayırlı olsun. Çok şükür Benim de ikinci kan değerim 400 çıktı. İlki 163’tü. Allah’a şükürler olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin
Süper canın çok sevindim maşallah
hadi canım inşallah koyulaşır her gün
Eveeet ben de gördüm
Aaaa süper çok sevindim Harika haber
Değerlerin kaçtı
kaçıncı gün?
Cok sevindim dana da kuzum masallah masallahKuzum ilki 9. Gün değerim 259 du.. 11. Gün 721 14. Gün 1353 (biraz korkmuştum yeteri kadar yükselmedi diye ) 17. Gün 16.979 a fırladı.. kuzum herkesin değeri kay be kat artsın inşallah
Ayyy kuzum şimdi bi hesap yaptım tam 5+2 oluyor .. son tarih 1 temmuz.. ben hemen arkandan seni takip ediyorum :)Senle ayniyiz gun be gun :) hadi insallah cok guzel olur
Iyi aksamlar kizlar öncelikle insallah hepimize Allah nasip eder bebislerimizi insallah.bugun 12.gunumdu kan testi yaptırdım 687 cikti cok sukur yarabbim gecen hafta 57 idi doktor masallah cok iyi dedi perşembe cagirdi sanırım kese gorecegiz insallah yarabbim kalp atisini da duyarız 2 haftaya :)))binlerce şükür rabbime isteyen herkese nasip eder insallah yarabbimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?