2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kizlar ya iyi aksamlar ben heyecandan doktora coraspirin ve progesteron fitile devam edeyim mi diye sormamisim o da bisey demedi persembe keseyi gormeye gel demisti ilaçlara devam mi ediyoruz

Ayyy demedim mi sana dün ya git iki kese görürsen napcan. Ay çok heyecanlı demistim. Harikaaaa. Kapanmasın ağzın sonuna kadar hak ettin tatlım. Dilek kapım acıkmış vala. Kucağına da sağlıkla al. Güzel günler başlıyor artık. Tadını çıkar. Hemde iki kat 1 embriyo transfer edilmemiş miydi sana canim?

Benimkiler 3. Gün embriyosu , 9. Uncu günde belli ettiler kendilerini ..
Benimde 3. Gün 31 inde transfer oldum 6. Gün bitti ayyy cuma yapsam mı ki doktor 12 deyince eşim cumadan sonra diyo ya da ptesi ama ben dayanamıyorum. Bel ağrın var mıydı benim var aynen adetteki gibi :#

Benimde 3. Gün 31 inde transfer oldum 6. Gün bitti ayyy cuma yapsam mı ki doktor 12 deyince eşim cumadan sonra diyo ya da ptesi ama ben dayanamıyorum. Bel ağrın var mıydı benim var aynen adetteki gibi :#
Bel ve kasık ağrım vardı hala da var :) inşallah bebişlerin seninledir kuzum

Evet kuzum sen demiştin dimi :) yaa bi tuhaf duygu bu, çok farklı muhteşem tüm ağrılara rağmen :) gerçekten canı yürekten istiyorum tüm isteyen herkesin bu duyguyu tatmasını..
iki adet transfer edilmişti biri iyi diğeri orta olunca bide 3. Gün olunca ikiz beklentim hiççç yoktu :)

Sana verdigi ultrason goruntusunde yazar aslinda :) bende 5w3d yaziyordu en son bes hafta uc gunluk yani
Allah Allah baktım şimdi göremedim :/ kuzum son adet tarihim 1 temmuz.. dr larda onu baz alıyorlarmış sanırım buhün doktorumda sordu son adet başlangıcın diye.. neyse 3 aşağı 5 yukarı

Aynilarini yaşadım adet sancısı, aşırı gaz ve sık sık acikma. Belki de ilaçların etkisi ama benimki pozitif çıktı canım. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin

Allah Allah baktım şimdi göremedim :/ kuzum son adet tarihim 1 temmuz.. dr larda onu baz alıyorlarmış sanırım buhün doktorumda sordu son adet başlangıcın diye.. neyse 3 aşağı 5 yukarı
Hayırlı olsun canım :) bende 5 +3 teyim . Henüz gitmedim kontrole cuma gidicem inşallah keseyi görürüm bir de kalp atışı duyulsa başka ne isterim :)

Hayırlı olsun canım :) bende 5 +3 teyim . Henüz gitmedim kontrole cuma gidicem inşallah keseyi görürüm bir de kalp atışı duyulsa başka ne isterim :)
Görürsün görürsün , inşallah keseyi de görürsün, kalp atışını da duyarsın .. sağlıkla doğup büyümeleri nasip olsun da inşallah , daha neler görürüz neler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…