1 tane 5.gun embriyosu transfer edilmisti kuzum darisi da sana insallah yarabbimOhh maşallah canım cok guzel artmış
Kiz kac tane transfer edilmişti???
Hepimiz insallah 2019 nisan ayi bebeklerini dogururuz:))
Amin ins canim1 tane 5.gun embriyosu transfer edilmisti kuzum darisi da sana insallah yarabbim
Silik genelde pozitif oluyor insallah hatirla benimki de ilk silikti baya sonra hergun test yapmistim netlesmisti cizgiAmin ins canim
Değerin yüksek ikiz mi dicektim
Bende Çarşamba ilk kanı vericem ins siligi gorduk pozitifi de görürüz inş
Silik genelde pozitif oluyor insallah hatirla benimki de ilk silikti baya sonra hergun test yapmistim netlesmisti cizgi
Sana verdigi ultrason goruntusunde yazar aslinda :) bende 5w3d yaziyordu en son bes hafta uc gunluk yaniAyyy kuzum şimdi bi hesap yaptım tam 5+2 oluyor .. son tarih 1 temmuz.. ben hemen arkandan seni takip ediyorum :)
Genellikle 12. Haftaya kadar devam ediliyoKizlar ya iyi aksamlar ben heyecandan doktora coraspirin ve progesteron fitile devam edeyim mi diye sormamisim o da bisey demedi persembe keseyi gormeye gel demisti ilaçlara devam mi ediyoruz
Ayyy demedim mi sana dün ya git iki kese görürsen napcan. Ay çok heyecanlı demistim. Harikaaaa. Kapanmasın ağzın sonuna kadar hak ettin tatlım. Dilek kapım acıkmış vala. Kucağına da sağlıkla al. Güzel günler başlıyor artık. Tadını çıkar. Hemde iki katKızlar şükür keseyi gördük :)) iki taneeee... ayyyy Allah ım çok şükür Bugünleri gösterene.. ikisi de sağlıklı dedi, 18 inde kalp atışlarını duyalım dedi.. ağzım kapanmıyorkızlar darısı isteyen herkese inşallah.. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hatunlar...
Kizlar ya iyi aksamlar ben heyecandan doktora coraspirin ve progesteron fitile devam edeyim mi diye sormamisim o da bisey demedi persembe keseyi gormeye gel demisti ilaçlara devam mi ediyoruz
Benimde 3. Gün 31 inde transfer oldum 6. Gün bitti ayyy cuma yapsam mı kiBenimkiler 3. Gün embriyosu , 9. Uncu günde belli ettiler kendilerini ..
Bel ve kasık ağrım vardı hala da var :) inşallah bebişlerin seninledir kuzumBenimde 3. Gün 31 inde transfer oldum 6. Gün bitti ayyy cuma yapsam mı kidoktor 12 deyince eşim cumadan sonra diyo ya da ptesi ama ben dayanamıyorum. Bel ağrın var mıydı benim var aynen adetteki gibi :#
Ayyy benimde belimin ağrısını özellikle sırt üstü ve oturunca hissediyorum. Bi de benim arada sadece sol kasık ağrıyor. Transfer gününden beri tek taraf. Senin nasil?Ayyy melekesin sen dua et bizeBel ve kasık ağrım vardı hala da var :) inşallah bebişlerin seninledir kuzum
Evet kuzum sen demiştin dimi :) yaa bi tuhaf duygu bu, çok farklı muhteşem tüm ağrılara rağmen :) gerçekten canı yürekten istiyorum tüm isteyen herkesin bu duyguyu tatmasını..Ayyy demedim mi sana dün ya git iki kese görürsen napcan. Ay çok heyecanlı demistim. Harikaaaa. Kapanmasın ağzın sonuna kadar hak ettin tatlım. Dilek kapım acıkmış vala. Kucağına da sağlıkla al. Güzel günler başlıyor artık. Tadını çıkar. Hemde iki kat1 embriyo transfer edilmemiş miydi sana canim?
Allah Allah baktım şimdi göremedim :/ kuzum son adet tarihim 1 temmuz.. dr larda onu baz alıyorlarmış sanırım buhün doktorumda sordu son adet başlangıcın diye.. neyse 3 aşağı 5 yukarıSana verdigi ultrason goruntusunde yazar aslinda :) bende 5w3d yaziyordu en son bes hafta uc gunluk yani
Aynilarini yaşadım adet sancısı, aşırı gaz ve sık sık acikma. Belki de ilaçların etkisi ama benimki pozitif çıktı canım. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsinBu arada bende bu gün erken gebelik testiyle çift çizgiyi çok rahat görüyorum ama bu adet olcakmısım gibi kasıkların ağrıyor tedirgin oluyorum normalmi arkadaşlar bide .İnanılmaz gazım var salı kan vereceğim artık da bu gaz beni mafetti sürekli bide yemek yeme isteği varmı böyle aranızda yaşayan
Hayırlı olsun canım :) bende 5 +3 teyim . Henüz gitmedim kontrole cuma gidicem inşallah keseyi görürüm bir de kalp atışı duyulsa başka ne isterim :)Allah Allah baktım şimdi göremedim :/ kuzum son adet tarihim 1 temmuz.. dr larda onu baz alıyorlarmış sanırım buhün doktorumda sordu son adet başlangıcın diye.. neyse 3 aşağı 5 yukarı
Görürsün görürsün , inşallah keseyi de görürsün, kalp atışını da duyarsın .. sağlıkla doğup büyümeleri nasip olsun da inşallah , daha neler görürüz neler :)Hayırlı olsun canım :) bende 5 +3 teyim . Henüz gitmedim kontrole cuma gidicem inşallah keseyi görürüm bir de kalp atışı duyulsa başka ne isterim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?