2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Görürsün görürsün , inşallah keseyi de görürsün, kalp atışını da duyarsın .. sağlıkla doğup büyümeleri nasip olsun da inşallah , daha neler görürüz neler :)
Evet inşallah, sen de de tedirginlik oluyor mu? Aman yanlış bir hareket yapmıyim, dinleneyim , problem olmasın diye sürekli kendimi telkin Edip duruyorum

Kızlar maşallah bebesi haberi alanları tebrik ederim.ikiz alanlari iki kere tebrik ederim hiç olmayanlarada sabırlar dilerim en yakın zamanda hepimize nasip olsun dualarınizda banada yer verin bu grupta herkesin artarak devam etsin

Evet inşallah, sen de de tedirginlik oluyor mu? Aman yanlış bir hareket yapmıyim, dinleneyim , problem olmasın diye sürekli kendimi telkin Edip duruyorum
Ben ani hareket çok yapıyordum bi onu baskılamaya çalışıyorum, dr rahatlattı çok dikkat etmeyle alakası yok sağlıklıysa herşekilde tutunur dedi :) ama annelik böyle bişey işte doğmamış bebeyi gözümden sakınacam resmen :))

Günaydın kizlar bugün malesef pozitif cikmadi testim
Ya dünki testte bi sıkıntı var yalnis pozitif cikti oluyormus malesef
Yada bilmiyorum
:/ bugün 6. Günün müydü öyle mi hatırlıyorum ? İlaçlar öyle etki eder mi ki? Bilemedim şimdi , Allah korktuğunu yaşatmasın, stres yapma biraz daha bekle kuzum..

:/ bugün 6. Günün müydü öyle mi hatırlıyorum ? İlaçlar öyle etki eder mi ki? Bilemedim şimdi , Allah korktuğunu yaşatmasın, stres yapma biraz daha bekle kuzum..

Çatlama iğnemde hcg yoktu canım benim
Bilmiyorum Dijital alicam bugün yarında kan vericem.
Varsa bişey çıkar elbet

Gözünaydın Canım maşallah
Aynısı bende var gaz ve iştah

Gözünaydın Canım bak tutmadı diyordun maşallah sıkıca tutunmuş anneye

Maşallah arka arkaya mutluluğumuz katlanıyor hayırlı olsun Canım sağlıkla kucakla inşallah

Günaydın kizlar bugün malesef pozitif cikmadi testim
Ya dünki testte bi sıkıntı var yalnis pozitif cikti oluyormus malesef
Yada bilmiyorum
Canım daha çok erken 6. Günün benim 7. Günüm ben cesaret edemedim bu sabah Yapmaya testi yarın yapıcam üzülme canım

Arkadaşlar. Günüm transferin sizce çıkar mı çizgi çok silik

Eklentiler

• IMG_20180807_105116.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 62
Saglikla kucagina al canim kuzularını Darısı bizlere inş. Senin yoktu ama onların sana sürprizi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…