Evet inşallah, sen de de tedirginlik oluyor mu? Aman yanlış bir hareket yapmıyim, dinleneyim , problem olmasın diye sürekli kendimi telkin Edip duruyorumGörürsün görürsün , inşallah keseyi de görürsün, kalp atışını da duyarsın .. sağlıkla doğup büyümeleri nasip olsun da inşallah , daha neler görürüz neler :)
Ben ani hareket çok yapıyordum bi onu baskılamaya çalışıyorum, dr rahatlattı çok dikkat etmeyle alakası yok sağlıklıysa herşekilde tutunur dedi :) ama annelik böyle bişey işte doğmamış bebeyi gözümden sakınacam resmen :))Evet inşallah, sen de de tedirginlik oluyor mu? Aman yanlış bir hareket yapmıyim, dinleneyim , problem olmasın diye sürekli kendimi telkin Edip duruyorum
Günaydın canımGünaydın kizlar bugün malesef pozitif cikmadi testim
Ya dünki testte bi sıkıntı var yalnis pozitif cikti oluyormus malesef
Yada bilmiyorum
:/ bugün 6. Günün müydü öyle mi hatırlıyorum ? İlaçlar öyle etki eder mi ki? Bilemedim şimdi , Allah korktuğunu yaşatmasın, stres yapma biraz daha bekle kuzum..Günaydın kizlar bugün malesef pozitif cikmadi testim
Yada bilmiyorum
Aynen yarin vericem canımGünaydın canım
Test yanlıştır ya sen kan ver evde yapma bebeğim dur bakalım hele ya da başka test yap
:/ bugün 6. Günün müydü öyle mi hatırlıyorum ? İlaçlar öyle etki eder mi ki? Bilemedim şimdi , Allah korktuğunu yaşatmasın, stres yapma biraz daha bekle kuzum..
Gözünaydın Canım maşallahBu arada bende bu gün erken gebelik testiyle çift çizgiyi çok rahat görüyorum ama bu adet olcakmısım gibi kasıkların ağrıyor tedirgin oluyorum normalmi arkadaşlar bide .İnanılmaz gazım var salı kan vereceğim artık da bu gaz beni mafetti sürekli bide yemek yeme isteği varmı böyle aranızda yaşayan
Gözünaydın Canım bak tutmadı diyordun maşallah sıkıca tutunmuş anneyeKızlarrrr bütün yazılanları okudum. Süper haberler var hayırlı olsun. Çok şükür Benim de ikinci kan değerim 400 çıktı. İlki 163’tü. Allah’a şükürler olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin
Süper canın çok sevindim maşallah
hadi canım inşallah koyulaşır her gün
Eveeet ben de gördüm
Aaaa süper çok sevindim Harika haber
Değerlerin kaçtı
kaçıncı gün?
Maşallah arka arkaya mutluluğumuz katlanıyor hayırlı olsun Canım sağlıkla kucakla inşallahIyi aksamlar kizlar öncelikle insallah hepimize Allah nasip eder bebislerimizi insallah.bugun 12.gunumdu kan testi yaptırdım 687 cikti cok sukur yarabbim gecen hafta 57 idi doktor masallah cok iyi dedi perşembe cagirdi sanırım kese gorecegiz insallah yarabbim kalp atisini da duyarız 2 haftaya :)))binlerce şükür rabbime isteyen herkese nasip eder insallah yarabbimmm
Ya kan testini bekleyelim biz öyle hemen üzülme Allah büyükGünaydın kizlar bugün malesef pozitif cikmadi testim
Yada bilmiyorum
Darısı bize inşallahNe guzel herkes gebe :)
Canım testlere itimat etmeGünaydın kizlar bugün malesef pozitif cikmadi testim
Yada bilmiyorum
Canım daha çok erken 6. Günün benim 7. Günüm ben cesaret edemedim bu sabah Yapmaya testi yarın yapıcam üzülme canımGünaydın kizlar bugün malesef pozitif cikmadi testim
Yada bilmiyorum
Saglikla kucagina al canim kuzularını Darısı bizlere inş. Senin yoktu ama onların sana sürprizi varmışEvet kuzum sen demiştin dimi :) yaa bi tuhaf duygu bu, çok farklı muhteşem tüm ağrılara rağmen :) gerçekten canı yürekten istiyorum tüm isteyen herkesin bu duyguyu tatmasını..
iki adet transfer edilmişti biri iyi diğeri orta olunca bide 3. Gün olunca ikiz beklentim hiççç yoktu :)
Canım 7.günümKaçıncı günün cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?