2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Bugün iğne için sağlık ocağına gittim hocaya anlattım istersen kan isteyip Bi bakalım dedi yarın sonuç alacam bakalım değer ne çıkacak ya bide gerçekten görünüyor Dimi ilaç etkisi olabilirmi

Bugün iğne için sağlık ocağına gittim hocaya anlattım istersen kan isteyip Bi bakalım dedi yarın sonuç alacam bakalım değer ne çıkacak ya bide gerçekten görünüyor Dimi ilaç etkisi olabilirmi
Kaçıncı gün embriyosu cnm ilacın etkisi kalmamıştır bence.. görünüyor cnm hayırlısı olsun hakkımızda sonucu alınca burayada yaz cnm

Kizlar pozitif sonuc alan tum arkadaslara hayirli olsun.rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepinize kolay dogumlariniz olsun . ben bugun negatif sonuc aldim . cok uzgunum ama vardir bunda da bir hayir diyorum ins bir sonrakinde ben de hayırlısıyla pozitif sonc alirim hepinizi Allaha emanet ediyorum

Hakkında hayırlısı olsun üzme kendini lütfen

Rabbim yardımcın olsun cnm bugünlerde gelip gececek İnş bizde birgün yavrularımıza kavuşucaz sende Allaha emanet ol üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…