Canım rabbim sana da isteyen herkese de evlat sevgisini tattırsın inşallah rabbimKizlar pozitif sonuc alan tum arkadaslara hayirli olsun.rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepinize kolay dogumlariniz olsun . ben bugun negatif sonuc aldim . cok uzgunum ama vardir bunda da bir hayir diyorum ins bir sonrakinde ben de hayırlısıyla pozitif sonc alirim hepinizi Allaha emanet ediyorum
Maşaallah maşaallah gözün aydın hep mutlulukla geçsinKızlar inanmiyorum bir bakın 2.çizgime bugün 11.günümdoğru görüyorum ben demi
Böyle sonuçlar üzüyor ama dediğin gibi ne hayırlısıKizlar pozitif sonuc alan tum arkadaslara hayirli olsun.rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepinize kolay dogumlariniz olsun . ben bugun negatif sonuc aldim . cok uzgunum ama vardir bunda da bir hayir diyorum ins bir sonrakinde ben de hayırlısıyla pozitif sonc alirim hepinizi Allaha emanet ediyorum
Kızlar inanmiyorum bir bakın 2.çizgime bugün 11.günümdoğru görüyorum ben demi
Canım doktoruna Bi sor istersen yerleşme de olabilirim bilmiyorumKızlar benim 9. günüm transferden sonraki. 2 gündür lekelenme yaşıyorum.Var mı benim gibi bi durum yaşayan.
Sağol canım 5.gün embryosuydu kan verdim bugün 175çıktı sonucu hayırlısı olsun bakalım İnşDoğru görüyorsun Canım maşallah kaçıncı gün embriyosuydu
Maşallah canım Allahım kucağına almayida nasip etsin inşSağol canım 5.gün embryosuydu kan verdim bugün 175çıktı sonucu hayırlısı olsun bakalım İnşAllahım emeklerimizi boşa çıkarmasın ...
Lekeyse korkma yerleşme kanamasidir canımKızlar benim 9. günüm transferden sonraki. 2 gündür lekelenme yaşıyorum.Var mı benim gibi bi durum yaşayan.
Canım inan çok üzüldüm Allahım sabır versin gücünü topla yeniden denersin sen iyi olda bebis gelir insKizlar pozitif sonuc alan tum arkadaslara hayirli olsun.rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepinize kolay dogumlariniz olsun . ben bugun negatif sonuc aldim . cok uzgunum ama vardir bunda da bir hayir diyorum ins bir sonrakinde ben de hayırlısıyla pozitif sonc alirim hepinizi Allaha emanet ediyorum
Kız senin 11. Gün böyleyse ben hiç korkmayım 6. Gün testte bişey yok diyeKızlar inanmiyorum bir bakın 2.çizgime bugün 11.günümdoğru görüyorum ben demi
Ay Bende 6. Gün çıkmaması normal OzamanBenimde dün 7.gündü cnm yaptım hiçbirşey çıkmadı bugün yaptım aynı seninki gibi çıktı silik çizgi İnş doğrudur cnm testin varsa yarın tekrar dene
Canim benim güzel arkadaşımhatice-yakup canim biraz daha bekle kan testi yaptır. En sağlıklısı bu şekilde psikolojikmende kötü olursun ki bunu yapma.hemen buhrana kapılma güzel olcak inan bana
Normal kuzum enerjini dusurme emiAy Bende 6. Gün çıkmaması normal Ozaman
Normal kuzum enerjini dusurme emi
Aynen canım normal ben 7.gün yaptım hiçbirşey çıkmadı hemde iki tane yaptım çok ağladım gün boyu bu sabah 8.gün yine yaptım hemen çıktı ama çok silik çizgi İnş yarın görürüz tekrar ikinci çizgileriAy Bende 6. Gün çıkmaması normal Ozaman
AY YAPMICAM YARIN HAHAHAAynen canım normal ben 7.gün yaptım hiçbirşey çıkmadı hemde iki tane yaptım çok ağladım gün boyu bu sabah 8.gün yine yaptım hemen çıktı ama çok silik çizgi İnş yarın görürüz tekrar ikinci çizgileri
Bende söz veriyorum kendime yapmıcam diye ama dayanamıyorumAY YAPMICAM YARIN HAHAHA
CUMAYA KADAR TEST YOK
Hahaha ben valla dayanicam yapacak bişey yokBende söz veriyorum kendime yapmıcam diye ama dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?