- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Aynen ya geçen sefer cok kötü oldum baya sanci cektimAllah yardım etsin inşallah keşke uyutsalarmış
Canım sakin ol hiç bişey olmaz ne güzel rahat geçirmen lazım.Bende yumurta gibi olan akıntıdan çok korkmuştum herhalde çatlıyor dedim yumurtalarım çok aşırı geliyor doktoruna sordum korkmana gerek yok çatlamayı önleyen iğneler durduruyormış hiç akıntının olmaması da normalmiş stres yapma herşey güzel olacak inşallahKızlar çok kafama takılıyor iğnelerde 9. Günüm ama ne akıntı ne ağrı hiçbirşey yok olması gerekmiyor mu normal de oluyordu bunlar çünkü yumurtalarım büyürken acaba etki etmiyor mu ilaçlar bir de aşırı sinirliyim bomba gibi ilaçlardan galiba normalde sakin biriyim çünkü siz nasıl geçirdiniz bu dönemi
Amin canım bende salı günü toplama işlemine gircem bu gün son iğnelerim inşallah ama bursan okuyunca bu toplama işleminde uyusanda uyanınca ağrıyı hissediyormuşsun seninkinden farkı yok aslında az daha rahatı uyumakAynen ya geçen sefer cok kötü oldum baya sanci cektim
Hatta opudan sonra 4-5 gün yürümek bile bi iskenceydi tuvalete çıkamıyordum
Allah hepimizin yardimcisi olsun ins cektiklerimize degsin
5 gün önce 10 mm ydi canım şimdi bilmiyorum yarın 10. Gün kontrolüm varCanım selam yumurtalar ne boyutta olmuş senin? Benim akintim 2gündür var ve şişkinlikten patlıcam sanki. kasıklarım kasılıyor sürekli
Sağol canım içimi rahatlattın tamam düşünmüycem inşaAllah :)Bende de yok akınti canim ilkindede olmadi
Transfer sonrasi cok oldu progesteron fitilden dolayı
Kasma bakiyim kendini aaa kizicam bunlari kafana takma
Sağol canım inşaAllah benim tek yumurtam varken normal döngüm de çok akıntım ağrım oluyordu karnım gazdan şişiyordu şimdi olmayınca çok şaşırdımCanım sakin ol hiç bişey olmaz ne güzel rahat geçirmen lazım.Bende yumurta gibi olan akıntıdan çok korkmuştum herhalde çatlıyor dedim yumurtalarım çok aşırı geliyor doktoruna sordum korkmana gerek yok çatlamayı önleyen iğneler durduruyormış hiç akıntının olmaması da normalmiş stres yapma herşey güzel olacak inşallah
Amin canım bende salı günü toplama işlemine gircem bu gün son iğnelerim inşallah ama bursan okuyunca bu toplama işleminde uyusanda uyanınca ağrıyı hissediyormuşsun seninkinden farkı yok aslında az daha rahatı uyumak
Sağol canım içimi rahatlattın tamam düşünmüycem inşaAllah :)
Ben 2 gündür büyük temizliğe kalkıştım sonra yapamam diye bi yattığımda dinlendim belki de yorgunluktan hareketten hissetmedim bilmiyorum kiDüşündükçe deli olucaz ben ilkinde cok düşündüm hamile kaldim yine düşündüm sonunda kaybettim bebegimi
Oluruna birakmak en iyisi
Hadi bakalim insallah hayirli haberlerini alirizKızlar merhaba, ben de 23ünde regl olucam ve transfer süreci başlayacak. Haziranda başladım tedaviye embriyolarım pgtye gitti sonuc geldi ve hazırlık başladı :)
Insallah kuzum insallah senin de guzel haberlerini de aliriz insallah yazacam tabiAmin canım inş Rabbim yardımcın olsun herşey güzel olacak sımsıkı tutunacak İnş bebişlerin embriyolarla ilgili haber gelirse burayada yaz cnm sabırsızlıkla bekliyoruz
hic korkacak bisey yok insallah kaliteli yumurtalarin olur dua ediyorumİyi akşamlar canım inşallah güzel sonuçlar alırsın Allah emeklerini boşa çıkarmasın bende salı günü yumurta toplama işine gircem korkuyorum
60 tane yumurta ilk defa duyuyorum maşallah canımİlk denememde 25 yaşındaydım 60 yumurta toplandı 5.güne 2 tane kalmıştı (birisi 4.gün görünümündeydi)
Bazen 2 gunde bir bazen de hergun cagirdilar beni gittigimde ac karnina kan verdim degerlerime bakip ona göre ilac yazdi doktorKızlar transfer sürecinde neler yiyip ictiniz? Cok iğne veriyorlar mı? Benim adetime az kaldı transfer dönemi bununla baslayacak ama bilemiyorum nekadar sürer ilaclar nedir hergün kontrole mi gidilir
İnşallah canım hep birlikte geri sayıma başlıyalımElbette her turlu sancılı bi islem
Az kalmis sali senin persembe benim ins
Sonra da beraber test gunu sayariz inş
Çok sağol canım bu yolda emek harcayan sıkıntı çeken tüm anne adaylarının Allah emeğini boşa çıkarmasın onlarla birlikte benim de inşallah . çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinH
hic korkacak bisey yok insallah kaliteli yumurtalarin olur dua ediyorum
İnşallah güzel sonuçlar alırsın bu bekleyişli günlerini gülerek hatırlarsın canım :)31 temmuz 5. Gun canim. Insallah su an haril haril calisiyodur yavrularim :)
Bende pihtilasma cikti canimNerde denedin 2 tane koydular? Ben cok istiyorum ikiz. Hem biri tutmazsa biri tutar da diyorum. Bir de benim gibi pıhtılaşma sıkıntısı olan var mı?
İstanbulda denedim canım Rabbim neyi istiyosan onu nasip etsin. Nasip meselesi canım bu işler benim ikiside tutmadı şuan 4.tedavimdeyimNerde denedin 2 tane koydular? Ben cok istiyorum ikiz. Hem biri tutmazsa biri tutar da diyorum. Bir de benim gibi pıhtılaşma sıkıntısı olan var mı?
Vallahi canim ilk bebegimi kaybettim o yuzden elime alana kadar yavrumu sakin kalamam sanirim :)İnşallah güzel sonuçlar alırsın bu bekleyişli günlerini gülerek hatırlarsın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?