2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Çarşamba günü 3.gün 2 adet donmuşum var
Maşallah canım inş sımsıkı tutunurlar bayrama bebişlerinle girersin adetinin kaçıncı günü oluyor cnm transferin bende şuan ilaç kullanıyorum dondurulmuş embriyolarım transfer edilecek kaç günde oluyor acaba merak ediyorum

Oo masallah canım transfere guzel kalsinda gerisi onemli değil
Rabbim yardimcin olsun ins cok sevindim adina
Hep beraber guzel haberini beklicez

Canim cok sevindim guzel haberlerine ins kendjn gebe kalirsinda hic gerek kalmaz
Allahimin mucizeleri bitmez

İyi akşamlar canım inşallah güzel sonuçlar alırsın Allah emeklerini boşa çıkarmasın bende salı günü yumurta toplama işine gircem korkuyorum
Hiç korkma cnm çok kısa bi işlem uyanınca herşey bitmiş oluyor ondan sonra da gelsin bebişler inş dualarımız seninle cnm Rabbim yardımcın olsun

İyi akşamlar canım inşallah güzel sonuçlar alırsın Allah emeklerini boşa çıkarmasın bende salı günü yumurta toplama işine gircem korkuyorum
Hic korkma uyuyup uyandığında bisey hissetmiceksin
Haline şükret bana narkoz vermeden yapacaklar

Mrb bayanlar . Benimde cuma gunu yumurtalarimi topladilar 3 yumurta toplamislar 3üde iyiymiş ama dollenme olmamis yarin tekrar deneyecegiz dedi . Basina boyle birsey gelen var mi yani sonradan yumurtasi dollenen oldu mu ?

Ohh masallah canim hayirli olsun simdiden
Durumlarini yaz bizlerde takip edelim dua edelim onemli günlerde
Tesekkur ediyorum hepimiz icin hayırlısıyla nasip olsun. İlk denemem cok acemiyim sürec nasıl işleyecek kac gün ilac kullancam da transfer olcak hic bilmiyorum bakalım adetimle gidicem :)

Mrb bayanlar . Benimde cuma gunu yumurtalarimi topladilar 3 yumurta toplamislar 3üde iyiymiş ama dollenme olmamis yarin tekrar deneyecegiz dedi . Basina boyle birsey gelen var mi yani sonradan yumurtasi dollenen oldu mu ?
Merhaba benden 13 yumurta toplanmıştı başlangıcta 11 döllendi dediler sonra 12.si geldi yani mümkün seni aradıktan sonra bile olabilir. Hatta o tembel hep geç ilerledi 3.güne gelen 8 tane dediler ertesi gün 9 oldu, 5.güne gelen 5 tane dediler sonradan 6 oldu en son pgtye gittiler ordan 3 sağlam geldi. Doktorun dediğine göre biri 6.gün aa kalite olmus yani 6aa o transfer olcakmıs. Bak sen şu tembele. Umudunu yitirme dua et

Valla kuzum umut oldun bana çok saol Allah razı olsun . Bu benim ilk tup denemem olacak eger dollenirse bakalim insallah Rabbim gonlumuze gore verir . Allahim butun isteyenlere versin

Valla kuzum umut oldun bana çok saol Allah razı olsun . Bu benim ilk tup denemem olacak eger dollenirse bakalim insallah Rabbim gonlumuze gore verir . Allahim butun isteyenlere versin
Amiin Allah kimsenin kucagını bos kalbini kırık bırakmasın cok zor. Benim de ilk denemem inşallah başaracagız :)

Amin canım inşallah çok sağolasın güzel dileklerin için.
Bu benim 3.donmuş transferim olucak canım bunda naturel tedavisi gördüm dün çatlatma iğnemi oldum transferim 26.günde yapılmış oluyo pkolu olduğumdan yumurtam anca büyüdü.
İlk 18.gün ikinci transferim 21.güne denk gelmişti

Bende pkoluyum cnm ilk kez dondurulmuş olacak yarın kontrolüm var ilaç kullanıyorum ben yarın transfer tarihin belli olur demişlerdi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim herkese çifte bayram yaşatır İnş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…