- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Bana da 2 tane kondu heyecanla bekliyorum :)Çok sağolasınız Allah razı olsun.
3.gün 2 adet transfer edilcek bi aksilik olmazsa
Hakkında hayırlısı olsun canım bayram şekeri olsun bebişlerimizBende pkoluyum cnm ilk kez dondurulmuş olacak yarın kontrolüm var ilaç kullanıyorum ben yarın transfer tarihin belli olur demişlerdi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim herkese çifte bayram yaşatır İnş
Test gününüz ne zaman kaçıncı gün embriyosu canım :)Bana da 2 tane kondu heyecanla bekliyorum :)
İlk denememde 25 yaşındaydım 60 yumurta toplandı 5.güne 2 tane kalmıştı (birisi 4.gün görünümündeydi)Kızlar ilk denemede cift konulan var mı? Yaşım 26 sizce bana da mümkün mü
31 temmuz 5. Gun canim. Insallah su an haril haril calisiyodur yavrularim :)Test gününüz ne zaman kaçıncı gün embriyosu canım :)
Nerde denedin 2 tane koydular? Ben cok istiyorum ikiz. Hem biri tutmazsa biri tutar da diyorum. Bir de benim gibi pıhtılaşma sıkıntısı olan var mı?İlk denememde 25 yaşındaydım 60 yumurta toplandı 5.güne 2 tane kalmıştı (birisi 4.gün görünümündeydi)
Burda prosedür oyle canim ya vermiyorlarCanım hayırdır sana neden narkoz vermeyecekler
MaşaAllah canım çok heyecanlı değil mi inşaAllah bol bol kaliteli yumurtan olur benim de yarın kontrolüm var belli olacak toplama günüSelam kızlar benımde iğenler bitti dün gece çatlatma iğnemide yaptım inş yarın yumurta toplamaya gidicem :) cok degisik duygular ins Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasınGüzel haberlerle yazalım buraya inş
Canım selam yumurtalar ne boyutta olmuş senin? Benim akintim 2gündür var ve şişkinlikten patlıcam sanki. kasıklarım kasılıyor sürekliKızlar çok kafama takılıyor iğnelerde 9. Günüm ama ne akıntı ne ağrı hiçbirşey yok olması gerekmiyor mu normal de oluyordu bunlar çünkü yumurtalarım büyürken acaba etki etmiyor mu ilaçlar bir de aşırı sinirliyim bomba gibi ilaçlardan galiba normalde sakin biriyim çünkü siz nasıl geçirdiniz bu dönemi
Nerde denedin 2 tane koydular? Ben cok istiyorum ikiz. Hem biri tutmazsa biri tutar da diyorum. Bir de benim gibi pıhtılaşma sıkıntısı olan var mı?
Kızlar çok kafama takılıyor iğnelerde 9. Günüm ama ne akıntı ne ağrı hiçbirşey yok olması gerekmiyor mu normal de oluyordu bunlar çünkü yumurtalarım büyürken acaba etki etmiyor mu ilaçlar bir de aşırı sinirliyim bomba gibi ilaçlardan galiba normalde sakin biriyim çünkü siz nasıl geçirdiniz bu dönemi
Selam kızlar benımde iğenler bitti dün gece çatlatma iğnemide yaptım inş yarın yumurta toplamaya gidicem :) cok degisik duygular ins Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasınGüzel haberlerle yazalım buraya inş
Kızlar transfer sürecinde neler yiyip ictiniz? Cok iğne veriyorlar mı? Benim adetime az kaldı transfer dönemi bununla baslayacak ama bilemiyorum nekadar sürer ilaclar nedir hergün kontrole mi gidilir
Maşallah Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın .Selam kızlar benımde iğenler bitti dün gece çatlatma iğnemide yaptım inş yarın yumurta toplamaya gidicem :) cok degisik duygular ins Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasınGüzel haberlerle yazalım buraya inş
Allah yardım etsin inşallah keşke uyutsalarmışBurda prosedür oyle canim ya vermiyorlar
Sadece bi uyuşturan serum takıyorlar o yani
Herseyi hissediyorsun duyuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?