2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

29 yaş altına ilk 2 deneme de 1 embriyo imiş canim. Yasal karar bu. 1 tane olsun benim olsun :) korkmadım desem yalan olur ama
Korkma korkma 1 tane saglikli olsun
2 tane hem zor olur hem riskli
amacimiz biri tutmazsa biri tutar ama tutacaksa tekde tutuyor

Yok yavrum ben 9. Gun 752 yi gordum kanda ptesi aksam yine ayni saatte ayni yerde ben de kan vericem :) vallahi Allahim ne kadar verirse o kadarina raziyim ben de yeter ki evimiz şenlensin. Bakalim yarin ne olacak degerlerimiz

Ay haticem bal damlıyor ağzından inş bakalim. Bana 1 tane embriyo yerleştirilecek. Bize yetecek kadar kalasında bu seferlik :) 2. Yi sıfırdan başlarız bu bi hallolsun bi moral motivasyon artsın da
Ilk denememde tek embriyoyla gebe kalmistim o yuzden korkma canim :) guzel olur ins

Yok yavrum ben 9. Gun 752 yi gordum kanda ptesi aksam yine ayni saatte ayni yerde ben de kan vericem :) vallahi Allahim ne kadar verirse o kadarina raziyim ben de yeter ki evimiz şenlensin. Bakalim yarin ne olacak degerlerimiz
Bende aynen , yarın öğlen almış olurum sonucumu :) 9. Gününki sonuç 752 ise çok yüksek senin ikiz hayırlısıyla allah kucağımıza almayı nasip etsin.. haber ver sonuç olunca olur mu?
Kuzular tümmm dualarım hepimizle, tedavi süreci devam eden, başlayacak olan, hamiş olan herkesi mutlu mutlu haberlerle bekliyorum..

Insallah guzel cikar yarinki sonuc da. Biliyomusun baskalarinin cocugunu severken bile icim gidiyor kendi cocugumun sevgisini hayal bile edemiyorum

Kızlar Cetrotide iğneyi kaç saat arayla vuruyorsuz ? Bana 23 saatte bir vurulmam söylendi yani ilk gün 7 de vurulmuşsam diğer gün 6 da diğer gün 5 te vurulmam söylendi. Aranızda bu şekilde vurulan var mi

Belirtisiz bir gün daha artık tutmadığına emin gibiyim. Hiç yatıp dinlenmedim hatta sinirimi bozan çok şey oldu ondan mı olmadı acaba ((

Arkadaşlar özelde de yaş şartı var mı 2 embriyo koydurmak için ?
var canım devlet ve özelin aynı şartları var

Kızlar Cetrotide iğneyi kaç saat arayla vuruyorsuz ? Bana 23 saatte bir vurulmam söylendi yani ilk gün 7 de vurulmuşsam diğer gün 6 da diğer gün 5 te vurulmam söylendi. Aranızda bu şekilde vurulan var mi
bana saat söylemediler 15’i geçirme dediler sadece çünkü 17’de gonal f yapıyordum. Ama her ikisini de 2-3 saat geç yaptığım oldu. Saatler önemli değil dedi hemşire

Canım bilemezsin ki daha hiç belli olmaz belki tuttu
Daha önceden 2 kere hamile kaldım ikisinde de anlamıştım. Hiç bir şey hissetmediğimde genelde hiç bir şey olmuyor sanırım yarın test yapacağım. 5. Gün olacak. Çıkar herhalde

Kızımda 9. Gün 850 çıkmıştı.

Peki kaç olmalı yaş? Ben 28 yaşında 2 embriyo koyduran duydum da.

5aa bir tane de 3aa embriyoya ne oldu ki neden tutunmuyorlar (
Sen şimdiden bozma moralini, bak ben diğerlerinde nasıl özendim, nasıl dinlendim , kendime nasıl dikkat ettim anlatamam.. 5. Gün embriyolarım bile tutmadı..bu son denememde hem 3. Gün transferi, hem iyi ve orta kalite..üstelik çok çok yakınımızın düğünü vardı, yatılı misafirler , kınaydı, düğündü hopladım zıpladım, evim ağzına kadar misafirle doluydu, onları ağırladım.. belirti bile yaşamadım ki Halen göğüslerimde tık yok :) ama kan değerlerim diyor ki hamilesin.. demem o ki gerçekten vakti zamanı vardır, Allah ol der ve olur .. sen içini ferah tut, biz dua edelim,bizim için en iyi olan olsun..

Selam canlar dün 5.gün transferim yapıldı dinlenyrm çok şükür..
Ama ateşim çıktı anlamdım duş aldıktan sonra yanmaya başladım transfer sonrasi ateşı cıkan oldumu bilgniz varmıdır

Reactions: 9ay
Selam canlar dün 5.gün transferim yapıldı dinlenyrm çok şükür..
Ama ateşim çıktı anlamdım duş aldıktan sonra yanmaya başladım transfer sonrasi ateşı cıkan oldumu bilgniz varmıdır
Hayirli olsun transferin
Keske dus almasaydin canim ben 4 gun girmedim
Kotu etkiliyor diye
Ateside bilmiyorum arama imkanin varsa bi ara sor hastaneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…