- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Korkma korkma 1 tane saglikli olsun29 yaş altına ilk 2 deneme de 1 embriyo imiş canim. Yasal karar bu. 1 tane olsun benim olsun :) korkmadım desem yalan olur ama
Yok yavrum ben 9. Gun 752 yi gordum kanda ptesi aksam yine ayni saatte ayni yerde ben de kan vericem :) vallahi Allahim ne kadar verirse o kadarina raziyim ben de yeter ki evimiz şenlensin. Bakalim yarin ne olacak degerlerimizYaaa dr da, ikiz olabilir dedi, pzt son kez kan ver ona göre kese için gün ayarlarız dedi.. razıyım Allah ım tekize ikize üçüze :) sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. sen keseyi gördün mü kuzum? Ayyy ne heyecanlı..
Ilk denememde tek embriyoyla gebe kalmistim o yuzden korkma canim :) guzel olur insAy haticem bal damlıyor ağzındaninş bakalim. Bana 1 tane embriyo yerleştirilecek. Bize yetecek kadar kalasında bu seferlik :) 2. Yi sıfırdan başlarız bu bi hallolsun bi moral motivasyon artsın da
Bende aynen , yarın öğlen almış olurum sonucumu :) 9. Gününki sonuç 752 ise çok yüksek senin ikizYok yavrum ben 9. Gun 752 yi gordum kanda ptesi aksam yine ayni saatte ayni yerde ben de kan vericem :) vallahi Allahim ne kadar verirse o kadarina raziyim ben de yeter ki evimiz şenlensin. Bakalim yarin ne olacak degerlerimiz
Herhangi bi belirti agri v.s hissetmis miydin?Ilk denememde tek embriyoyla gebe kalmistim o yuzden korkma canim :) guzel olur ins
Onda su anki denememden daha fazla sey hissetmistim surekli gecmeyen bi kasik agrim vardi. 6. Gun idrarda da cikmisti yavrumHerhangi bi belirti agri v.s hissetmis miydin?
Insallah guzel cikar yarinki sonuc da. Biliyomusun baskalarinin cocugunu severken bile icim gidiyor kendi cocugumun sevgisini hayal bile edemiyorumBende aynen , yarın öğlen almış olurum sonucumu :) 9. Gününki sonuç 752 ise çok yüksek senin ikizhayırlısıyla allah kucağımıza almayı nasip etsin.. haber ver sonuç olunca olur mu?
Kuzular tümmm dualarım hepimizle, tedavi süreci devam eden, başlayacak olan, hamiş olan herkesi mutlu mutlu haberlerle bekliyorum..
Arkadaşlar özelde de yaş şartı var mı 2 embriyo koydurmak için ?
var canım devlet ve özelin aynı şartları varArkadaşlar özelde de yaş şartı var mı 2 embriyo koydurmak için ?
bana saat söylemediler 15’i geçirme dediler sadece çünkü 17’de gonal f yapıyordum. Ama her ikisini de 2-3 saat geç yaptığım oldu. Saatler önemli değil dedi hemşireKızlar Cetrotide iğneyi kaç saat arayla vuruyorsuz ? Bana 23 saatte bir vurulmam söylendi yani ilk gün 7 de vurulmuşsam diğer gün 6 da diğer gün 5 te vurulmam söylendi. Aranızda bu şekilde vurulan var mi
Canım bilemezsin ki daha hiç belli olmaz belki tuttu5aa bir tane de 3aa embriyoya ne oldu ki neden tutunmuyorlar(
Daha önceden 2 kere hamile kaldım ikisinde de anlamıştım. Hiç bir şey hissetmediğimde genelde hiç bir şey olmuyorCanım bilemezsin ki daha hiç belli olmaz belki tuttu
Peki kaç olmalı yaş? Ben 28 yaşında 2 embriyo koyduran duydum da.Belirtisiz bir gün dahaartık tutmadığına emin gibiyim. Hiç yatıp dinlenmedim hatta sinirimi bozan çok şey oldu ondan mı olmadı acaba ((
var canım devlet ve özelin aynı şartları var
bana saat söylemediler 15’i geçirme dediler sadece çünkü 17’de gonal f yapıyordum. Ama her ikisini de 2-3 saat geç yaptığım oldu. Saatler önemli değil dedi hemşire
İnşallah öyledir, 2 tane istiyorum çünküOzellerde sana birakiyorlar diye biliyorum en azindan benim gorusmeye gittiğim ozeller oyleydi
Sen şimdiden bozma moralini, bak ben diğerlerinde nasıl özendim, nasıl dinlendim , kendime nasıl dikkat ettim anlatamam.. 5. Gün embriyolarım bile tutmadı..bu son denememde hem 3. Gün transferi, hem iyi ve orta kalite..üstelik çok çok yakınımızın düğünü vardı, yatılı misafirler , kınaydı, düğündü hopladım zıpladım, evim ağzına kadar misafirle doluydu, onları ağırladım.. belirti bile yaşamadım ki Halen göğüslerimde tık yok :) ama kan değerlerim diyor ki hamilesin.. demem o ki gerçekten vakti zamanı vardır, Allah ol der ve olur .. sen içini ferah tut, biz dua edelim,bizim için en iyi olan olsun..5aa bir tane de 3aa embriyoya ne oldu ki neden tutunmuyorlar(
Hayirli olsun transferinSelam canlar dün 5.gün transferim yapıldı dinlenyrm çok şükür..
Ama ateşim çıktı anlamdım duş aldıktan sonra yanmaya başladımtransfer sonrasi ateşı cıkan oldumu bilgniz varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?