- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Doktorun ne dediyse onu yap ama ben 24 saate bir vurulmustm canmKızlar Cetrotide iğneyi kaç saat arayla vuruyorsuz ? Bana 23 saatte bir vurulmam söylendi yani ilk gün 7 de vurulmuşsam diğer gün 6 da diğer gün 5 te vurulmam söylendi. Aranızda bu şekilde vurulan var mi
Kac derece atesin?Selam canlar dün 5.gün transferim yapıldı dinlenyrm çok şükür..
Ama ateşim çıktı anlamdım duş aldıktan sonra yanmaya başladımtransfer sonrasi ateşı cıkan oldumu bilgniz varmıdır
Kalsaydin keske hastanede doktor dediyseKizlar dayanamadim hastane ye gittim
Karnimda su toplanmis yumurtaliklar büyümüş
Antibiotik verdi bakalim yarin sabah tekrar gidicem
Hastanede kal dedi ama kalmiyim dedim
Sabah gelirim.diye ciktim
Cok kötü degil dedi sabah mutlaka gel dedi ya bakalim artik gece kotu olursan nöbetteymiş gidicemKalsaydin keske hastanede doktor
dediyse
Cok kötü degil dedi sabah mutlaka gel dedi ya bakalim artik gece kotu olursan nöbetteymiş gidicem
Dok
Doktorun ne dediyse onu yap ama ben 24 saate bir vurulmustm canm
Iyi ki gitmissin doktora cok gecmis olsunKizlar dayanamadim hastane ye gittim
Benim de 24 saatte bir ama tabi kisiden kisiye farkli sekilde olabiliyorDok
Doktorun ne dediyse onu yap ama ben 24 saate bir vurulmustm canm
Canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin bitanemmm
Iy
Iyi ki gitmissin doktora cok gecmis olsun
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah dikkat et kendineKizlar dayanamadim hastane ye gittim
Tsk ederm tatlim Allah razi olsunCanım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah dikkat et kendine
Hatice bende çok kötüyüm ölüyorum resmen hastaneye mi gideyim bende suyumu aldılar hiç duramıyorum yerimde Canımdan can gidiyor resmenKizlar dayanamadim hastane ye gittim
Ya ihmal etmeyin bnce doktorum bana ufak agrilar olablir ama fazla agriniz olursa aninda gel demistiHatice bende çok kötüyüm ölüyorum resmen hastaneye mi gideyim bende suyumu aldılar hiç duramıyorum yerimde Canımdan can gidiyor resmen
Ben gideyim yarın o zaman sağa sola bile dönemiyorum ya allah yardımcımız olsun su topladım heraldeYa ihmal etmeyin bnce doktorum bana ufak agrilar olablir ama fazla agriniz olursa aninda gel demisti
Hatice bende çok kötüyüm ölüyorum resmen hastaneye mi gideyim bende suyumu aldılar hiç duramıyorum yerimde Canımdan can gidiyor resmen
Yarini bekleme acile gitBen gideyim yarın o zaman sağa sola bile dönemiyorum ya allah yardımcımız olsun su topladım heralde
Gidicem gidicem ölüyorum resmen ben böyle bişey görmedimBence git canim bakarlar en azindan bana antibiotik verdiler rahatlatsin diye
Bide proteinli icecekler varya onlardan ic cok iyu geliyormuş
Hic bekleme git ben rahatladim azda olsa cekilecek dert değil
En azindan bi serum felan takarlar
Doktor dedi ki Şişlik var transfer yaparsak tutma ihtimalini düşürebilir dedi dondurucaz heralde embriyoların bugün 3.günü embryolog arar birazdanYarini bekleme acile git
Transferin sali degil miydi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?