Transferiniz ertelenir muhtemelen. Cok ağrınız varsa acilinde kadin dogumcu olan bir hadtaneye gidin. Yarini beklemeyin. Serum takiyorlar protein icerikli.Doktor dedi ki Şişlik var transfer yaparsak tutma ihtimalini düşürebilir dedi dondurucaz heralde embriyoların bugün 3.günü embryolog arar birazdan
Benim ilk tedavim daha zor gectiDoktor dedi ki Şişlik var transfer yaparsak tutma ihtimalini düşürebilir dedi dondurucaz heralde embriyoların bugün 3.günü embryolog arar birazdan
Yarın kendi dokturama gideyim bakalım nolucakTransferiniz ertelenir muhtemelen. Cok ağrınız varsa acilinde kadin dogumcu olan bir hadtaneye gidin. Yarini beklemeyin. Serum takiyorlar protein icerikli.
2 defa su toplamış biri olarak söylüyorum.mümkünse yarını beklemeyen acilden giriş yaptırın ilerleme ihtimali var.Ben gideyim yarın o zaman sağa sola bile dönemiyorum ya allah yardımcımız olsun su topladım heralde
Ya hani insan doktoruna güvenmek istiyor sonuçta benden daha iyi bilir doğrudur canım tutan vardır illaki de işte küçücük bir ihtimal bile korkutuyor bizleri artıkBenim ilk tedavim daha zor gecti
Hastaneye felan gitmedim ilkinde ve transfer oldum
doktorum bugün engel değil dedi
Gecen sefer tuttu bence alakasi yok
Cok arastirma yaptim cok gebe kalan var
Ama bekletmek vucut acisindan daha iyi dinlenmis oluyorsun
Ben doktoruma görüneyim ya zaten üç gündür böyle hiçbirşey kafi gelmiyor suyu nasıl çekiyorlar2 defa su toplamış biri olarak söylüyorum.mümkünse yarını beklemeyen acilden giriş yaptırın ilerleme ihtimali var.
İllaki yarın gidicekseniz sağa sola dönmeden düz yatın ani hareketlerden kaçının.
Çok geçmiş olsun
3 gündür bu ağrılarla evde kalmanız bugünde dayanılmaz hale gelmesi sizcede ilerlediğini göstermiyor mu.Ben doktoruma görüneyim ya zaten üç gündür böyle hiçbirşey kafi gelmiyor suyu nasıl çekiyorlar
Evet canım doktorlar yumurtan çok olduğu zaman su toplama ihtimalin var diyolar.Acaba cok yumurtasi olan kisilerde mi oluyor toplanirken su birikmesi
Bekle derse bekle tabikiYa hani insan doktoruna güvenmek istiyor sonuçta benden daha iyi bilir doğrudur canım tutan vardır illaki de işte küçücük bir ihtimal bile korkutuyor bizleri artık
Ben yumurtam az diye dert ediyordum 7 yumurtam toplandi 5 i birinci kalite demisti doktor 4 u dollendi 5.gune gelmisti 1 tane yerlestirildi.Ama normalde 2 tane toplayabliriz diyordu doktor cok üzülüyordum ama bazi kisilerde de cok olunca sıkıntı oluyor demek Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin.insallah 2 hafta sonra hepimiz ayri bi sayfa acar agustos ayi hamileleri diye toplanırızEvet canım doktorlar yumurtan çok olduğu zaman su toplama ihtimalin var diyolar.
1.denememde 60
2.denememde 17
3.denememde 23 yumurtam toplandı
3.denememde sıvı birikmesi oldu birde diğer 2 aşılamamda.(biri çok hafif derecedeydi)
İlerledi demek ki benim ilk denemem tecrübesizim doktorumla görüştüm zaten yarın gel diyor3 gündür bu ağrılarla evde kalmanız bugünde dayanılmaz hale gelmesi sizcede ilerlediğini göstermiyor mu.
İhmal etmeyin Allah korusun dahada kötü olabilir az bi sıvı varken bile duramadım evde
Benden sıvı çekilmedi canım yanlış bilmiyorsam karından kateter yardımıyla sıvı alınıyordu doktorum o şekilde anlatmıştı
1 saatten bisey olmaz korkma canimOnu da mı yanlış vuruldum diye korkmaya başladım şimdi
Aslında garip gelmişti ilk duydugumda 23, saatte bir demesi. Ama bu şekilde vurulan da hic görmedimİlk 7 buçukta vurulmaya başladım bugün 3 buçukta vuruldum anlamadım bu işi of of yanlış vurulmuşsam eğer eşim çok kızacak
Ya canimmm dinlen bol bol. Tup bebek merkezine mi gittin direktKizlar dayanamadim hastane ye gittim
Karnimda su toplanmis yumurtaliklar büyümüş
Antibiotik verdi bakalim yarin sabah tekrar gidicem
Hastanede kal dedi ama kalmiyim dedim
Sabah gelirim.diye ciktim
Ya canimmm dinlen bol bol. Tup bebek merkezine mi gittin direkt
Kızlar çok şaşırdım ve çok üzüldüm bu konuya ya su toplamamasi için serum veriliyor doktorlarınizin bundan haberi yok mu2 defa su toplamış biri olarak söylüyorum.mümkünse yarını beklemeyen acilden giriş yaptırın ilerleme ihtimali var.
İllaki yarın gidicekseniz sağa sola dönmeden düz yatın ani hareketlerden kaçının.
Çok geçmiş olsun
Sadece yaş değil kaç yıllık evlisin, tüp bebek yapma sebebin, geçmiş tedavilerin hepsinin bir şartı var.Peki kaç olmalı yaş? Ben 28 yaşında 2 embriyo koyduran duydum da.
bana bu 2 kere oldu. Duşu çok ılık suyla al ama sebebin o olduğunu sanmıyorum. Ben evde sakince yatarken transferden bir kaç saat sonra çıkmıştı. Bence ufak bir mikrop almış olabilirsin yada yaşadığın stres tetiklemiş olabilir. 38.5’in altını ateş saymıyor doktorlar. O kadar değildir herhalde. Çok araştırdım sebebini bulamadım bunun.Selam canlar dün 5.gün transferim yapıldı dinlenyrm çok şükür..
Ama ateşim çıktı anlamdım duş aldıktan sonra yanmaya başladımtransfer sonrasi ateşı cıkan oldumu bilgniz varmıdır
a çok geçmiş olsunCok kötü degil dedi sabah mutlaka gel dedi ya bakalim artik gece kotu olursan nöbetteymiş gidicem
sana da çok geçmiş olsun. Hiç çekme hemen gitHatice bende çok kötüyüm ölüyorum resmen hastaneye mi gideyim bende suyumu aldılar hiç duramıyorum yerimde Canımdan can gidiyor resmen
Canim cok geriyosun kendini biraz sakin ol evet beklemek bu isin en kotu yani ama bak uyuyamiosun bile artik. Kacinci gunun bugun idrat falab yapsan kan versen veya? Belki bir nebze rahatlarsin pozitifi gorursenHala uyuyamadım yabirazdan kalkıp işe gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?