2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Doktor dedi ki Şişlik var transfer yaparsak tutma ihtimalini düşürebilir dedi dondurucaz heralde embriyoların bugün 3.günü embryolog arar birazdan
Transferiniz ertelenir muhtemelen. Cok ağrınız varsa acilinde kadin dogumcu olan bir hadtaneye gidin. Yarini beklemeyin. Serum takiyorlar protein icerikli.

Doktor dedi ki Şişlik var transfer yaparsak tutma ihtimalini düşürebilir dedi dondurucaz heralde embriyoların bugün 3.günü embryolog arar birazdan
Benim ilk tedavim daha zor gecti
Hastaneye felan gitmedim ilkinde ve transfer oldum
doktorum bugün engel değil dedi
Gecen sefer tuttu bence alakasi yok
Cok arastirma yaptim cok gebe kalan var
Ama bekletmek vucut acisindan daha iyi dinlenmis oluyorsun

Ben gideyim yarın o zaman sağa sola bile dönemiyorum ya allah yardımcımız olsun su topladım heralde
2 defa su toplamış biri olarak söylüyorum.mümkünse yarını beklemeyen acilden giriş yaptırın ilerleme ihtimali var.
İllaki yarın gidicekseniz sağa sola dönmeden düz yatın ani hareketlerden kaçının.
Çok geçmiş olsun

Ya hani insan doktoruna güvenmek istiyor sonuçta benden daha iyi bilir doğrudur canım tutan vardır illaki de işte küçücük bir ihtimal bile korkutuyor bizleri artık

Ben doktoruma görüneyim ya zaten üç gündür böyle hiçbirşey kafi gelmiyor suyu nasıl çekiyorlar

Ben doktoruma görüneyim ya zaten üç gündür böyle hiçbirşey kafi gelmiyor suyu nasıl çekiyorlar
3 gündür bu ağrılarla evde kalmanız bugünde dayanılmaz hale gelmesi sizcede ilerlediğini göstermiyor mu.
İhmal etmeyin Allah korusun dahada kötü olabilir az bi sıvı varken bile duramadım evde
Benden sıvı çekilmedi canım yanlış bilmiyorsam karından kateter yardımıyla sıvı alınıyordu doktorum o şekilde anlatmıştı

Acaba cok yumurtasi olan kisilerde mi oluyor toplanirken su birikmesi
Evet canım doktorlar yumurtan çok olduğu zaman su toplama ihtimalin var diyolar.
1.denememde 60
2.denememde 17
3.denememde 23 yumurtam toplandı
3.denememde sıvı birikmesi oldu birde diğer 2 aşılamamda.(biri çok hafif derecedeydi)

Ya hani insan doktoruna güvenmek istiyor sonuçta benden daha iyi bilir doğrudur canım tutan vardır illaki de işte küçücük bir ihtimal bile korkutuyor bizleri artık
Bekle derse bekle tabiki
Dondurulmus daha iyi tutuyor diye okumustum ne kadar dogru bilmiyorum ama

Ben yumurtam az diye dert ediyordum 7 yumurtam toplandi 5 i birinci kalite demisti doktor 4 u dollendi 5.gune gelmisti 1 tane yerlestirildi.Ama normalde 2 tane toplayabliriz diyordu doktor cok üzülüyordum ama bazi kisilerde de cok olunca sıkıntı oluyor demek Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin.insallah 2 hafta sonra hepimiz ayri bi sayfa acar agustos ayi hamileleri diye toplanırız

İlerledi demek ki benim ilk denemem tecrübesizim doktorumla görüştüm zaten yarın gel diyor

1 saatten bisey olmaz korkma canim

Kızlar çok şaşırdım ve çok üzüldüm bu konuya ya su toplamamasi için serum veriliyor doktorlarınizin bundan haberi yok mu ne biçim doktor bunlar ya? Benden 15 yumurta toplandi doktor dedi 10 ve üstü toplanınca yumurtaliklar şişer su toplar. O yüzden 2 gün hastanede serum takıldı çok şükür sıkıntısız atlattım dr um bu serumu yapmazsak karnının çok sisip ağrılar çekme ihtimalin var biz ne olur ne olmaz fazla yumurtası toplanan tüm hastalara uyguluyoruz dedi

Uykum kaçtı. Tüp bebeğin en zor tarafı bekleme kısmıymış.

Peki kaç olmalı yaş? Ben 28 yaşında 2 embriyo koyduran duydum da.
Sadece yaş değil kaç yıllık evlisin, tüp bebek yapma sebebin, geçmiş tedavilerin hepsinin bir şartı var.
Selam canlar dün 5.gün transferim yapıldı dinlenyrm çok şükür..
Ama ateşim çıktı anlamdım duş aldıktan sonra yanmaya başladım transfer sonrasi ateşı cıkan oldumu bilgniz varmıdır
bana bu 2 kere oldu. Duşu çok ılık suyla al ama sebebin o olduğunu sanmıyorum. Ben evde sakince yatarken transferden bir kaç saat sonra çıkmıştı. Bence ufak bir mikrop almış olabilirsin yada yaşadığın stres tetiklemiş olabilir. 38.5’in altını ateş saymıyor doktorlar. O kadar değildir herhalde. Çok araştırdım sebebini bulamadım bunun.

Cok kötü degil dedi sabah mutlaka gel dedi ya bakalim artik gece kotu olursan nöbetteymiş gidicem
a çok geçmiş olsun

Hatice bende çok kötüyüm ölüyorum resmen hastaneye mi gideyim bende suyumu aldılar hiç duramıyorum yerimde Canımdan can gidiyor resmen
sana da çok geçmiş olsun. Hiç çekme hemen git

Hala uyuyamadım ya birazdan kalkıp işe gideceğim
Canim cok geriyosun kendini biraz sakin ol evet beklemek bu isin en kotu yani ama bak uyuyamiosun bile artik. Kacinci gunun bugun idrat falab yapsan kan versen veya? Belki bir nebze rahatlarsin pozitifi gorursen

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…