canım bakıcını göndermesen keşke durumu biliyorbugün 10 kiloluk bebeğimi defarlarca kaldırdım. Bakıcım doktorun kendisine tatil olsun diye bana rapor verdiğini zannediyor. 3 gündür evden erkenden kaçıyor. Bebeğimin de huysuzluğu üstünde maşallah. Tutmayacak diye korkuyorum o yüzden her şey batıyor bana şu an.
tabii ki grip çok tehlikeli. özellile ilk 3 ayda grip geçirirsen bebekte hasar meydana gelebiliyor. ayrıca ateş de tehlikeli. o yüzden sordum sen kendi kendine mi grip diyorsun yoksa test mi yapıldı diye.
gözünaydın canım darısı başımıza inşallahKizlar hastane aradi
15 ten 10 tanesi döllenmiş 3 ü bos cikmis
Pazartesi tekrar arayacaklar buyuk ihtimal carsamba 5. Günü bekleyeceğiz seyirine göre
Suan icin cok iyi şükür
bende 28 sana katılıyorum :)))Ben de 28. Bizim jenerasyonda var bi ureme bozuklugu ya :)
maşallah sana canım gözünaydın bizlere de mutlu haberi vermek nasip olsun inşallahKizlar kan verdim dayanamadik. 752 cikti sonuc :)
sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahKızlar hepimize hayırlı geceler , topiğinizi yeni gördüm, başka bir yere yazıyordum .. öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı uğurlu olsun..
benim 1 aşılama ve 3. Tüp bebek denemem var.. ikinci denememde 5. Gün iyi kalitede iki embriyo olunca çok çok umutluydum, ne yazık ki yine sebep bulunamadan negatifi gördüm. Bu sefer dr. 3. Gün transferi yapıp 5. Güne kalanları donduralım deyince tamam demiştim .. bir iyi, bir orta kalitede iki transferim oldu..Heyecan, korku ve endişeyle gittim kan vermeye.. 9. Gün sonucum 259, 11.gün sonucum 721 çıktı.. Hale’n şoktayım, bide kese yada keselerle kalp atışını duysaydım :) Allah’ım inşallah gönlümüze göre verir hepimizin, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın, kucaklarımızı doldursun inşallah..
canım bana öyle demedilerKızlar Cetrotide iğneyi kaç saat arayla vuruyorsuz ? Bana 23 saatte bir vurulmam söylendi yani ilk gün 7 de vurulmuşsam diğer gün 6 da diğer gün 5 te vurulmam söylendi. Aranızda bu şekilde vurulan var mi
canım .çok geçmiş olsunKizlar dayanamadim hastane ye gittim
Karnimda su toplanmis yumurtaliklar büyümüş
Antibiotik verdi bakalim yarin sabah tekrar gidicem
Hastanede kal dedi ama kalmiyim dedim
Sabah gelirim.diye ciktim
Ben de 8.gündeyim şuan hastanedeyim hatta kontrol için :) cuma da geldim ben 2 yumurtam vardı. Sizin nasıl?kızlar haftasonu gelemedim benim yoğun geçiyor haftasonları
bugün yine kontrolüm var iğnelerin 8. günündeyim
bakalım ne diyecek bugün opu ve transfer için
gün gün heyecanım artıyor başlarda daha rahattım sanki
hep bir merak hep bir heyecan var içimde
aynıyız yoldaş buldum ne güzelBen de 8.gündeyim şuan hastanedeyim hatta kontrol için :) cuma da geldim ben 2 yumurtam vardı. Sizin nasıl?
Valla benden iyi, cuma benim bi tane 11 bi tane 14 mm vardı gerisi küçük küçüktü. Gonal f in dozunu arttırdı bakalım bugün ne olmuş merakla bekliyorumaynıyız yoldaş buldum ne güzel
benimde 9-14 mm arası 8 tane gördüm dedi
ama daha iyi cevap vermesini beklerdim dedi
bunlarla idare edeceğiz dedi
bugün bakacak tekrar bakalım canım
benim tek korkum boş çıkmaları
amh çok düşük, o zamanda boş çıkabiliyormuş
ne kadar kullanıyorsun canım iğneleriValla benden iyi, cuma benim bi tane 11 bi tane 14 mm vardı gerisi küçük küçüktü. Gonal f in dozunu arttırdı bakalım bugün ne olmuş merakla bekliyorum
Amin inşallah canım, isteyen herkesin kucakları dolar inşallah .. 3. Kez kan verdim az önce :))sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
mutlu haberi alan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim
bizlere umut oluyorsunuz inşallah
Gonal f 150 ile başladım. Son 3 gündür 250 vuruyorum. Yanında da femara. Merional filan vermedi bana. Cetrotide de cumartesi pazar vurdumne kadar kullanıyorsun canım iğneleri
ben 225 gonal f
75 merional
bir de cetriode çatlamasın diye
Bende ates yok ama bel ve karnimda agri var ins tutunmustur bebislerimizSelam canlar dün 5.gün transferim yapıldı dinlenyrm çok şükür..
Ama ateşim çıktı anlamdım duş aldıktan sonra yanmaya başladımtransfer sonrasi ateşı cıkan oldumu bilgniz varmıdır
İnşallah tutunmuştur, benim de kasık ağrısından ayrı karnım ağrıyorduBende ates yok ama bel ve karnimda agri var ins tutunmustur bebislerimiz
Naptın gittin mi doktoraBizim burda viyana arastirma hastanesin de hepsi icinde canim tüm bölümler
Sansima calismayan doktorumu gördüm yardimci oldu hemen
Sabah geri gidicem bakalim neler olacak
Sizin sonucunuz pozitif mi ciktiİnşallah tutunmuştur, benim de kasık ağrısından ayrı karnım ağrıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?