2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Naptın gittin mi doktora
Gittim canim kan tahlili cikmis
Kan pihtisi göründü kanda birazda iltihap varmis
Antibiotik e devam bol protein ve kan sulandırıcı igne
Yarin sabah tekrar kan vericem
Korkma dedi ohss başlangıçıymış transfere engel bi durum yokmus şükür
Ama gözetim altinda olucam o gune kadar

Hilal pemb
çok geçmiş olsun haticem. Senin şu enerjine sabrına hiçbir şey engel olamaz bunların karşılığını alacaksınız kızlar rahat olun. Belki bunları söylemek kolay bu süreç gerçekten zor bir süreç. Bende aynı süreci yaşıyorum. Inş iyidir embriyolar. Haber bekliyorum... Birlikte daha gucluyuz

Çok şükür cnm erken teşhis olması çok iyi oldu Rabbim şifa versin inş.. Bende hastanedeyim 1.30 da transferim olacak dua edin bana Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Çok geçmiş olsun. Umarım sıkıntı olmasın sağlıkla tedavini sürdür.

Hadi bakalim insallah atlatirsin tramsfer ne zaman dedi doktor

Öyle tatlim hepimiz cok güçlüyüz ve bebeklerimize kavusacagiz
Yarin kavuşuyorsun bebegine ins ertesi gün ben

Çok şükür cnm erken teşhis olması çok iyi oldu Rabbim şifa versin inş.. Bende hastanedeyim 1.30 da transferim olacak dua edin bana Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Oyy büyük gun gelmis gozun aydin canim
Dualarim seninle ins sıkı sıkı tutunacak sana bebisin
Gitmem iyi oldu ilk tedavimde cok cektim kan pihtisu yuzunden bebegimi kaybettim büyük ihtimal
Ozaman kan sulandirici da kullanmamistim
Bu kez hersey daha guzel olacak
Hepimiz sonunda mutlu sona ulaşacağız inş

Kızlar benim ultrasonda bol yumurta göründü hem de boyutları da iyi. Ama kanda E2 202 çıkmış daha doktor gelmedi göstermedim. Sizce yumurta toplamam iptal mi olur? Çok üzgünüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…