Ay cok tesekkur ederim benim de dualarim sizlerleAynen aslinda varsa simdide cikarda hayalet cikar varmi yokmu kafayi yersin
Sen 8. Gun basla en iyisi yaa sabah idrariyla
Ben aksam üstü yapmıştım silikti
Ay hadi ins vardir dualarim.seninle
Kızlar benim ultrasonda bol yumurta göründü hem de boyutları da iyi. Ama kanda E2 202 çıkmış daha doktor gelmedi göstermedim. Sizce yumurta toplamam iptal mi olur? Çok üzgünüm..
Bugün 8Ignelerin kaçıncı günündesin canim ?
Bugün 8
Ultrasonda bol bol göründü boyutlar da 20 mm civarıydı ama bu sonuç beni şok ettiBence hemen strese girme daha iğnelerin var yapılacak
Usg de göründüyse yumurtan vardir
Boyutlari ufaksa dozunu cikarir opu ya kadar olgunlaşır
Gozumuz hrseyden korkuyor sağlıklı bilgiyi doktorun verir birazdan
Yanlis bilgi vermek istemem ama boyutlar 17 mm den fazlaysa opu ya hazır demektir diye bliyorumUltrasonda bol bol göründü boyutlar da 20 mm civarıydı ama bu sonuç beni şok etti
Evet ama işte E2 düşükse? Sizde nasıldı mesela yumurta toplamadan önce?Yanlis bilgi vermek istemem ama boyutlar 17 mm den fazlaysa opu ya hazır demektir diye bliyorum
Kizlar bugun transferimin 3. Gunu hic belirtim yok acaba tutmadi mi cok stres yapiyorum ne zormus gunler gecmiyor
Evet ama işte E2 düşükse? Sizde nasıldı mesela yumurta toplamadan önce?
Evet inş canim. Klinikten aradılar şimdi yarın transfer olacak. 3. Gün embriyosu olacak. 3. Gün ile 5. Gün arası bi fark var mı? Olasılık düşüyor mu,artıyor mu? Beni aydınlatın Ya :/Öyle tatlim hepimiz cok güçlüyüz ve bebeklerimize kavusacagiz
Yarin kavuşuyorsun bebegine ins ertesi gün ben
Bende bi gariplik var ya hadi hayırlısıBenim opu dan 2 gün once 2500 civarindaydi
20 mm olamaz bence suan 12 feln desen neyse de
Evet inş canim. Klinikten aradılar şimdi yarın transfer olacak. 3. Gün embriyosu olacak. 3. Gün ile 5. Gün arası bi fark var mı? Olasılık düşüyor mu,artıyor mu? Beni aydınlatın Ya :/
Hic öyle dusunme bakiyim doktorla konuşmadanBende bi gariplik var ya hadi hayırlısı
3. Gün embriyosu 9. Gün kanda çıkmıştı canımKacinci gununde test yapmistin canım
Sagol canım3. Gün embriyosu 9. Gün kanda çıkmıştı canım
Arkadaşlar Merhaba ben de tüp bebek yaptiriyorum yumurtalar toplandı 15 yumurta toplandı 12 si döllenme bugün üçüncü gün aradılar 12 side bölünmüş çarşamba transfer olacak inanılmaz heyecanliyim
3 tanesinin kalitesi iyi dedi. 3 tanesi normal. Hepsi iyi olsaydı 5. Günü beklerdik diyor ama riske girmeyelim dedi embriyolog. Bölünme devam ederse ana rahminde de devam eder dedi embriyonun çekirdek dinamiğine bağlı artık. Ayyy inş tutar canim benimCanim elbette 5. Gune gelmesi daha iyi ama kalitesi iyise 3. Gunde tutar
2. Gun transferi tutanlar tanidim
O yuzden gunune takilma kaliteli olsunda
Dogal ortaminda daha güzel bölünür
Rica ederim, senin 5. Günse yarını bekleyip kan verebilirsin.. ben kandan sonra 10. Gün sırf çift çizgiyi görmek için yapmıştımSagol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?