İçini ferah tut sen kuzum,benim 5. Gün iyi kalitedekiler tutmadı, diğer denemem de 3. Gün transferi tuttu.. bol bol dua ..3 tanesinin kalitesi iyi dedi. 3 tanesi normal. Hepsi iyi olsaydı 5. Günü beklerdik diyor ama riske girmeyelim dedi embriyolog. Bölünme devam ederse ana rahminde de devam eder dedi embriyonun çekirdek dinamiğine bağlı artık. Ayyy inş tutar canim benim
Doktor 8 agustosta kan testi yaptir dedi o niye acaba yaRica ederim, senin 5. Günse yarını bekleyip kan verebilirsin.. ben kandan sonra 10. Gün sırf çift çizgiyi görmek için yapmıştım
3. Gün embriyosu ile mi hamile kaldın canim?3. Gün embriyosu 9. Gün kanda çıkmıştı canım
Canim benim hayırlısı olsun kaç yaşındaki neredesinHosgeldin canim
Masallah masallah ayni gun transferimiz var
Benimde 15 toplandi 10 Döllendi
Hepimiz için hayırlısı oldu sabah 11 gibi yapacaklar transferi bakalım zorlu bekleyiş başlayacak hangi ilaçları kullanıyorsun şuanda canimHosgeldin canim
Masallah masallah ayni gun transferimiz var
Benimde 15 toplandi 10 Döllendi
3 tanesinin kalitesi iyi dedi. 3 tanesi normal. Hepsi iyi olsaydı 5. Günü beklerdik diyor ama riske girmeyelim dedi embriyolog. Bölünme devam ederse ana rahminde de devam eder dedi embriyonun çekirdek dinamiğine bağlı artık. Ayyy inş tutar canim benim
Canim benim hayırlısı olsun kaç yaşındaki neredesin
Aynı yaşayın canım ankara bendeBen 29 yasindayim yurt dışı viyana tatlim sen ?
Hepimiz için hayırlısı oldu sabah 11 gibi yapacaklar transferi bakalım zorlu bekleyiş başlayacak hangi ilaçları kullanıyorsun şuanda canim
Aynı yaşayın canım ankara bende
Dualarımızi eksik etmeyelim. Anladigim kadarı ile 3 e 5 e bakmıyor. Sağlamsa tutuyor zaten. Doğru mu?İçini ferah tut sen kuzum,benim 5. Gün iyi kalitedekiler tutmadı, diğer denemem de 3. Gün transferi tuttu.. bol bol dua ..
Bazı dr ve merkezler 12-16 gün arasında istiyor sonuç.. en normali 12. Gün aslında, benim doktorum da benim gibi sabırsız (en sevdiğim) 9. Gün istemişti kan sonucumu..Doktor 8 agustosta kan testi yaptir dedi o niye acaba ya
Doktor 8 agustosta kan testi yaptir dedi o niye acaba ya
Dualarımızi eksik etmeyelim. Anladigim kadarı ile 3 e 5 e bakmıyor. Sağlamsa tutuyor zaten. Doğru mu?
Bazı dr ve merkezler 12-16 gün arasında istiyor sonuç.. en normali 12. Gün aslında, benim doktorum da benim gibi sabırsız (en sevdiğim) 9. Gün istemişti kan sonucumu..
Ben de 8 agustosta kan verecegim canim transferden 12 gun sonra belli oluyor gebelikDoktor 8 agustosta kan testi yaptir dedi o niye acaba ya
O gun sayılmıyorSelam kizlar nasilsiniz cumleten transfer hakkinda soru sorcaktim transfer oldugumuz gunude sayiyormuyuzo gunden sonraki gunumu 1,2,3 diye sayacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?