2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Selam kizlar nasilsiniz cumleten transfer hakkinda soru sorcaktim transfer oldugumuz gunude sayiyormuyuzo gunden sonraki gunumu 1,2,3 diye sayacagiz
Transfer gunu sayilmiyor canim ben 27 sinde transfer oldum 8 agustosta kan verecegim 2 . Gunum bugun ama ben 3. Gun diye kendimi avutuyorum

Doktordan çıktım kızlar düne göre çok iyiyim transfer yapmayalım dedi bende istemiyorum zaten biraz psikolojik olarak rahatlıyım dedim tatile gider gelirim kafa rahatken olurum tabi allah izin verirse şu anda embriyolar 4.gününde 7 tane iyi kalitede varmış. Doktor iki üç güne daha çok rahatlarsın bu süreçte kendiliğinden de gebe kalabilirsin dedi kalan yumurtalarla.. inşallah öyle olur olmazda da yedi tane yavru kuşum var zaten
Hepimize bu süreçte başarılar dua ile ..

Masallah sen geriden gel biz seni merak edelim heycan olur canim en iyi karari almissin kafan rahat olsun pozitif enerji ile basla hakkinda hayirlisi olsun insallah

Hayırlısı olsun canim
Dinlenmen çok iyi gelecektir sana vücut dinlenir rahim dinlenir
Bana bekleyelim dese bende bekleyelim dicektim
Cok yipraniyoruz
Dunden daha iyi olmanada cok sevindim her gecen gun daha iy olacaksin
Masallah 7 tane kzuucuk varmış hem dondurulmus daha iyi tutuyor diye biliyorum

Cok şükür dunden cok cok iyim
Yarina daha iyi olucam ins
Ertesi gunde bebisime kavusuyorum Allahin izniyle
Ne guzel sizden guzel haberler okudukca bizimde stresimiz azaliyor daha iyi ol canim bende nefes darligindan muzdaribim transferden sonra 70 lik neneler gibi soluk alip veriyorum hayirlisi napalim zahmetsiz Rahmet olmuyor Allah hepimize saglik versin insallah

geçmiş olsun tekrar canım herşey yolunda gider inşallah

kızlar dr a gittim
8 yumurtadan sadece 3 ü büyümüş
onları toplayacak ayın 1 nde
üzülme dedi dr moralini yüksek tut
30 tane topladım ama gebe olamadı
1 tane topladım gebe kaldı
nasip bu iş dedi
haklı bakalım inşallah o 3 tanede boş değildir

üzülme canım benimde 3 tane toplandı 2 si döllendi ve 2 side maşallah azimle 4. güne kadar geldi durumları da çok iyiymiş çok şükür

Aynen öyle sayının bi önemi yok yeterli kaliteli olsunda istediğimiz 1 tane evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…