- 21 Temmuz 2016
- 203
- 213
- 103
Transfer gunu sayilmiyor canim ben 27 sinde transfer oldum 8 agustosta kan verecegim 2 . Gunum bugun ama ben 3. Gun diye kendimi avutuyorumSelam kizlar nasilsiniz cumleten transfer hakkinda soru sorcaktim transfer oldugumuz gunude sayiyormuyuzo gunden sonraki gunumu 1,2,3 diye sayacagiz
Tamam canim sagolasin sen nasil oldun bu arada iyimisin toparladinmiO gun sayılmıyor
Bi gun sonra basliyoruz saymaya
Benle sen ayni gun transfer olmusuz canim bende 8 test yapacam hayirlisi insallahTransfer gunu sayilmiyor canim ben 27 sinde transfer oldum 8 agustosta kan verecegim 2 . Gunum bugun ama ben 3. Gun diye kendimi avutuyorum
Zaman gecmiyor belirti ariyorum karinda kasikta batma hic bise yok bende cok korkuyorum tutmazsa diye bu 2. Denemem ins guzel pozitifleri goruruzBenle sen ayni gun transfer olmusuz canim bende 8 test yapacam hayirlisi insallah
Masallah sen geriden gel biz seni merak edelim heycan olur canimDoktordan çıktım kızlar düne göre çok iyiyim transfer yapmayalım dedi bende istemiyorum zaten biraz psikolojik olarak rahatlıyım dedim tatile gider gelirim kafa rahatken olurum tabi allah izin verirse şu anda embriyolar 4.gününde 7 tane iyi kalitede varmış. Doktor iki üç güne daha çok rahatlarsın bu süreçte kendiliğinden de gebe kalabilirsin dedi kalan yumurtalarla.. inşallah öyle olur olmazda da yedi tane yavru kuşum var zaten
Hepimize bu süreçte başarılar dua ile ..
Tamam canim sagolasin sen nasil oldun bu arada iyimisin toparladinmi
Doktordan çıktım kızlar düne göre çok iyiyim transfer yapmayalım dedi bende istemiyorum zaten biraz psikolojik olarak rahatlıyım dedim tatile gider gelirim kafa rahatken olurum tabi allah izin verirse şu anda embriyolar 4.gününde 7 tane iyi kalitede varmış. Doktor iki üç güne daha çok rahatlarsın bu süreçte kendiliğinden de gebe kalabilirsin dedi kalan yumurtalarla.. inşallah öyle olur olmazda da yedi tane yavru kuşum var zaten
Hepimize bu süreçte başarılar dua ile ..
Ne guzel sizden guzel haberler okudukca bizimde stresimiz azaliyor daha iyi ol canim bende nefes darligindan muzdaribim transferden sonra 70 lik neneler gibi soluk alip veriyorum hayirlisi napalim zahmetsiz Rahmet olmuyor Allah hepimize saglik versin insallahCok şükür dunden cok cok iyim
Yarina daha iyi olucam ins
Ertesi gunde bebisime kavusuyorum Allahin izniyle
bendede belirti yok benimde ilk denemem hayirlisi insallah tutunurlar insallahZaman gecmiyor belirti ariyorum karinda kasikta batma hic bise yok bende cok korkuyorum tutmazsa diye bu 2. Denemem ins guzel pozitifleri goruruz
Ins cnm darisi basimizasimdiden tebriklerŞimdilik evet, bugün kan verdim inşallah katlanarak artar sonucum
Cok yakinmis tarihimiz sen daha once test yapmayı dusunuyor musunSelam canım bana da 9ağustosta gel kan tahlili yapıcaz dedi
Ben 25 inde test oldum bana da ayin 8 inde test yaptir dediBenle sen ayni gun transfer olmusuz canim bende 8 test yapacam hayirlisi insallah
geçmiş olsun tekrar canım herşey yolunda gider inşallahGittim canim kan tahlili cikmis
Kan pihtisi göründü kanda birazda iltihap varmis
Antibiotik e devam bol protein ve kan sulandırıcı igne
Yarin sabah tekrar kan vericem
Korkma dedi ohss başlangıçıymış transfere engel bi durum yokmus şükür
Ama gözetim altinda olucam o gune kadar
Evet canım ilk denemem inşallah hayırlısı olur dileğim o bakalım vitamin kullanıyorum estrofem kullanıyorum ve progestan kullanıyorum ha bide coraspinIlk denemen mi canim ? Bende Aksarayliyim yakinmisiz
üzülme canım benimde 3 tane toplandı 2 si döllendi ve 2 side maşallah azimle 4. güne kadar geldi durumları da çok iyiymiş çok şükürkızlar dr a gittim
8 yumurtadan sadece 3 ü büyümüş
onları toplayacak ayın 1 nde
üzülme dedi dr moralini yüksek tut
30 tane topladım ama gebe olamadı
1 tane topladım gebe kaldı
nasip bu iş dedi
haklı bakalım inşallah o 3 tanede boş değildir
kızlar dr a gittim
8 yumurtadan sadece 3 ü büyümüş
onları toplayacak ayın 1 nde
üzülme dedi dr moralini yüksek tut
30 tane topladım ama gebe olamadı
1 tane topladım gebe kaldı
nasip bu iş dedi
haklı bakalım inşallah o 3 tanede boş değildir
kızlarr hastaneden aradılar yarın sabah 8 de transferim var inşallah çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?