- 23 Temmuz 2018
- 4
- 2
- 36
- 39
sabah ısrarıyla yapmamıştım açıkçası. Bende diyorum olmazsa çıkmazdı diye ama test boşlukta olabilir. Hayırlısıyla yarin 10. Gün kan vereceğim İnşallah sevindirir Ya rabbim beni.Kuzum sabah ilk idrar konsantre oldugu icin en iyisi sabah bida yap ama bence var. Olmasa ikinci cizgi asla ama asla cikmazdi
Amin ins tatlimHadi bakalim hayirli haberlerini aliriz insallah saglikla tutunurlar insallahhh
Insallah doktorumu bulamadim hemsirelerde ilgilenmediler eve geri geldim cok stres oldum ins dediginiz gibidirKan rengi normal adet kanın renginden açık ise o tutunma kanamasıdır. Kahve de olabilir. Rahat ol bence o tuttu seni bırakmayacak artık
Dolanma fazla ayaklarını kaldir ve yatInsallah doktorumu bulamadim hemsirelerde ilgilenmediler eve geri geldim cok stres oldum ins dediginiz gibidir
Insallah cok uzuldum ins tutunmustur yavrum bana bir de doktoru beklerken tup bebek tedavisi goren baskalariyla kisa sohbet ettik 12. Gunu beklemeye gerek yok ovulasyon testiyle transferden 6 gun sonra ogrenebiliyorsun dediler nasil dedim hergun idrar testi gibi ovulasyon kaset testleri yapiyorsun cizgi duzenli varsa gebelikmis eczaneye ugradim alayim diye 45 lira dedi icinde 5 tane var almadim kizlar hic duydunuz mu ovulasyon testinin gebelik sonucu verdiginiDolanma fazla ayaklarını kaldir ve yat
Yerlesmedir o inş
Inaniyorum pozitif cikacak canimsabah ısrarıyla yapmamıştım açıkçası. Bende diyorum olmazsa çıkmazdı diye ama test boşlukta olabilir. Hayırlısıyla yarin 10. Gün kan vereceğim İnşallah sevindirir Ya rabbim beni.
Insallah cok uzuldum ins tutunmustur yavrum bana bir de doktoru beklerken tup bebek tedavisi goren baskalariyla kisa sohbet ettik 12. Gunu beklemeye gerek yok ovulasyon testiyle transferden 6 gun sonra ogrenebiliyorsun dediler nasil dedim hergun idrar testi gibi ovulasyon kaset testleri yapiyorsun cizgi duzenli varsa gebelikmis eczaneye ugradim alayim diye 45 lira dedi icinde 5 tane var almadim kizlar hic duydunuz mu ovulasyon testinin gebelik sonucu verdigini
Ya ovulasyon diil o ya gebelik testi. Ovulasyon testiyle gorunusu ayni diye ovulasyon sanmistir onu. Eczanede 5tl gebelik testi var al yap cikar canimInsallah cok uzuldum ins tutunmustur yavrum bana bir de doktoru beklerken tup bebek tedavisi goren baskalariyla kisa sohbet ettik 12. Gunu beklemeye gerek yok ovulasyon testiyle transferden 6 gun sonra ogrenebiliyorsun dediler nasil dedim hergun idrar testi gibi ovulasyon kaset testleri yapiyorsun cizgi duzenli varsa gebelikmis eczaneye ugradim alayim diye 45 lira dedi icinde 5 tane var almadim kizlar hic duydunuz mu ovulasyon testinin gebelik sonucu verdigini
İnşallah İnşallah çok istiyorumInaniyorum pozitif cikacak canim
Ya ovulasyon diil o ya gebelik testi. Ovulasyon testiyle gorunusu ayni diye ovulasyon sanmistir onu. Eczanede 5tl gebelik testi var al yap cikar canim
5. Gun embriyosu cuma gunu oldum transferi bugun 4. Gun cikmaz gebelik tesinde ovulasyonu ilk kez duydum pahali geldi almadim 8 agustos test gunum beklicegim artikEvet onu biliyorum cizgi hergun koyulaşıyor ama onlarla ugrasma kanama gelmezse de korkma gelirse hastaneye git
Bekle 3-4 gün daha
Kacinci gun embryosu bu arada
Daha cikmaz canim 4 gun oldu transfer olali ovulasyon testi yumurtlama gununu gosteriyor tum bir paketi 45 lira icinde 5 tane var dedi gebelik testinden daha erken gebeligi gosteriyormus bende bugun duydum sitelere baktim yapanlar varmisYa ovulasyon diil o ya gebelik testi. Ovulasyon testiyle gorunusu ayni diye ovulasyon sanmistir onu. Eczanede 5tl gebelik testi var al yap cikar canim
5. Gun embriyosu cuma gunu oldum transferi bugun 4. Gun cikmaz gebelik tesinde ovulasyonu ilk kez duydum pahali geldi almadim 8 agustos test gunum beklicegim artik
Benim gittiğim merkez hiç yatırmıyor , transferden kalktığım gibi önce wc ye koştum, paçalarımdan akıtacaktım yoksa..sonra eve gelmiştim :) çok şükür bi problem yok gibi, çok kafanıza takmayın, yurt dışında da birçok yerde, kan dolaşımı hızlansın Rahime kan gitsin diye kaldırıp direk yürütüyorlarmış :)Ben yaptım vala canim odaya geçince sürgü geldi hemen zaten. Hatta bi yaptım ki sormayatak falan bırakmadım. Utandım vala bu sefer ağlamaya başladım ama sağolsun rahatlattilar.bende bi yarım saat bekledim. Ama ben normalde de tutamayan biriyim yani ay çok zordu neyse ki geçti. 12 gün sonra herşeye değer didem inşallah
evet canım gece 11 de yaptım çatlatma iğnesi ve gonapeptly yaptım 2 tanebenim de sen gibi sayılır. 2 tane 20 mm üzeri, birkaç tane de 16.5 mm vardı. bi gonal f daha yaptım ben. gece de çatlatmayı vurdum. yarın toplanacak. senin de yarın mı?
O lh degerini olcuyor. Gebelik testi hcg olcuyor. Yine de sen bilirsin. Gebelik testi varken ovulasyon bana sacma geldiD
Daha cikmaz canim 4 gun oldu transfer olali ovulasyon testi yumurtlama gununu gosteriyor tum bir paketi 45 lira icinde 5 tane var dedi gebelik testinden daha erken gebeligi gosteriyormus bende bugun duydum sitelere baktim yapanlar varmis
Benim gittiğim merkez hiç yatırmıyor , transferden kalktığım gibi önce wc ye koştum, paçalarımdan akıtacaktım yoksa..sonra eve gelmiştim :) çok şükür bi problem yok gibi, çok kafanıza takmayın, yurt dışında da birçok yerde, kan dolaşımı hızlansın Rahime kan gitsin diye kaldırıp direk yürütüyorlarmış :)
Cok sacma lh yumurtlamayla alakali bisey biz tup bebek yaparken yumurtlamiyoruz ki gecici menopoza sokuyolar biziYok tatlim ovulasyonla yapılıyor
Lh degeri ve hcg degeri birbirine cok yakin oldugu icin adete 5 gun kala başlıyorlar hergun yapıyorsun sabah ıdrariyla hergun kalinlasirsa cizgi gebesin demek oluyor ben bi ara cok arastirmistim bunu
Ben 3 dk yattim kaldirdilar dedim naapiionuuuzzzaz daha yatsaydimBenim gittiğim merkez hiç yatırmıyor , transferden kalktığım gibi önce wc ye koştum, paçalarımdan akıtacaktım yoksa..sonra eve gelmiştim :) çok şükür bi problem yok gibi, çok kafanıza takmayın, yurt dışında da birçok yerde, kan dolaşımı hızlansın Rahime kan gitsin diye kaldırıp direk yürütüyorlarmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?