2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Aynen oyle canim doktorum hemen kaldirdi beni sok oldum normal hayatina devam et cok yormadan kendini dedi
Ve ayriyeten iliski bile önerdi
Aynen doğru olanı yapmış aslında, ben diğerlerinde yattım da noldu (Evde) bunda koşturdum durdum , tutanda bu oldu :))

Kuzular yumurtaların toplandı 15 tane toplanmış büyükler dedi doktor ama narkoz etkisi ile yarım yamalak hatırlıyorum . Kendime gelince feci şekilde kasıklarım agrıdı bu kadar ağrıması normal gelmedi bana . Hemen agrı kesici vurdular . Çok toplandığı icin böyle dedi hemşire . Eve geldim şimdi yatıyorum ama kaşığımda hala sızı var ani eğilip kalkamam mesela yürürken de hızlanamıyırum normal mi bu ?

Ben 3 dk yattim kaldirdilar dedim naapiionuuuzzzaz daha yatsaydim
Ben devlette oldum 15 dk ameliyathanede yatirdi doktor sonra odaya gecirdiler 2 saatte orda yattim 1.5 saat idrarimi tuttum kivrandim tek tutunsun diye neden 3 dk yatirdilar ozellerde 2 saat gozetim altinda tutuyor diye biliyorum ama icini ferah tut ins olumlu olur sonucun deriz yatmaya gerek yokmus

Çok çok normal canım telaşlanma, 15 yumurta az değil.. 1-2 güne toparlanırsın, gaz sancısı olursa da koyver gitsin

Normal yorma kendini dinlen bugun 2 3 gun daha agrin olur benim olmustu agri m agri kesici igne vurulmustum dayanamayup

Kanda pozitifi gordum canim ben cuma kese gormeye gitcez Allahin izniyle :)

Hadi bol saglikli minnoslariniz olsun ins

Cerencim beni yatağa bile almamışlardı, ikinci denememde ise dr bastıra bastıra yatmak yasak, hopla zıpla amuda kalk ama yatmayacaksın demişti..tabiki tam olarak dinlemedim :) gözüm gibi sakındım ama olmadı ne yazık ki 5. Gün embriyolarım bu denememde düğğnümüz vardı halaylar çektim, oyunlar oynadım , misafirler ağırladım, tutan bu oldu :) hem de 3. Gün embriyoları.. kanıtlanmış hiç birşey Yok yatmakla alakalı, içinizi ferah tutun.. olacağı varsa oluyor :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Oncelikle geçmiş olsun canim
Aynen benimde aynu sekilde sancim cok oldu
Kotu olursan geri git serum felan verirler
Ben bugün 4. Gun yeni yeni duzeldim
Bol su ic 3-4 litreye cikar sık dişini bazilarinin yumurtaları cok uyariliyor malesef

Kizlar transferden sonra 4. Gunum az evvel tuvalette benden kan geldi acik renkte cok korktum doktoru arayamadim ulasacagim numarasi yok devlette oldugum icin tedaviyi cok endiseliyim basina boyle bise gelen var mi cok korkuyorum

Tutunma kanamasi tarifine çok benziyor. Insallah bebis tutunmustur.

Senin dr son adet tarihinden mi hesapliyo gebeligi. Benim sormak aklima gelmedi
Muhtemel kuzum, son adet tarihim 1 temmuz benim.. bugün gebelikte 4 hafta bitmiş oluyor, ama cenin yaşı iki haftalık.. neredeyse tüm doktorlar son adet tarihini alır yoksa gebelik 40 hafta değil 38 hafta olurdu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…