- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Benim de 4+6 oldu bugun o zaman. Adetin 23. Gunu transfer oldum ben de. Son adetim 27 hazirandirMuhtemel kuzum, son adet tarihim 1 temmuz benim.. bugün gebelikte 4 hafta bitmiş oluyor, ama cenin yaşı iki haftalık.. neredeyse tüm doktorlar son adet tarihini alır yoksa gebelik 40 hafta değil 38 hafta olurdu ..
Doğrudur, Benim adet döngüm normalden kısa.. 16 temmuzda transfer olmuştu, sen transfer tarihin ne zamandı?Benim de 4+6 oldu bugun o zaman. Adetin 23. Gunu transfer oldum ben de. Son adetim 27 hazirandir
19 temmuzda oldum ben de canim. Bu taraftan esitliyoruz birbirimizi o zamanDoğrudur, Benim adet döngüm normalden kısa.. 16 temmuzda transfer olmuştu, sen transfer tarihin ne zamandı?
Insallah canimTutunma kanamasi tarifine çok benziyor. Insallah bebis tutunmustur.
Kanaman mı oldu ceren :/Insallah canim
Leke leke geliyor hala kanamam cok endiseliyimKanaman mı oldu ceren :/
İnşallah tutunma kanamasıdır, şöyle düşün, iki negatif denememde de kanama olmadı, pozitifte leke şeklinde kanamam olmuştu.. sen içini ferah tutmaya çalış, doktora gidene kadar da uzan dinlen iyice.. güzel haberler verirsin inşallah..Leke leke geliyor hala kanamam cok endiseliyim
Hayırlı olsun kuzum tedavin, hadi bakalım gelsin tatlı bekleyişler .. güzel sonuçlarla gel bize ..Kızlar selam, ben de suan reglimin ilk günündeyim yarın doktora randevu aldım ve başlıyoruz transfere :) Haziranda başlamıştı tedavim embriyolarım pgtye gidip donduruldu ve rahmim 1 ay dinlendi. Şimdi transfere hazırlık başlayacak. İlk denemem olacak cok heycanlıyım
Aminn sağolasın inşallahHayırlı olsun kuzum tedavin, hadi bakalım gelsin tatlı bekleyişler .. güzel sonuçlarla gel bize ..
Adetin kacinci gunu transfer yapacak cicim?Kızlar selam, ben de suan reglimin ilk günündeyim yarın doktora randevu aldım ve başlıyoruz transfere :) Haziranda başlamıştı tedavim embriyolarım pgtye gidip donduruldu ve rahmim 1 ay dinlendi. Şimdi transfere hazırlık başlayacak. İlk denemem olacak cok heycanlıyım
Bilemiyorum kii yarın iğne ilac baslıcak yinee sonra kontrollerle rahim kalınlığı vs uygun olunca olcaktır herhalde :)Adetin kacinci gunu transfer yapacak cicim?
Hayirli ugurlu olsun tedavin canimKızlar selam, ben de suan reglimin ilk günündeyim yarın doktora randevu aldım ve başlıyoruz transfere :) Haziranda başlamıştı tedavim embriyolarım pgtye gidip donduruldu ve rahmim 1 ay dinlendi. Şimdi transfere hazırlık başlayacak. İlk denemem olacak cok heycanlıyım
Tesekkur ederiiimHayirli ugurlu olsun tedavin canim
Hayirli olsun canim hic stres yapma olumlu dusun hepKızlar selam, ben de suan reglimin ilk günündeyim yarın doktora randevu aldım ve başlıyoruz transfere :) Haziranda başlamıştı tedavim embriyolarım pgtye gidip donduruldu ve rahmim 1 ay dinlendi. Şimdi transfere hazırlık başlayacak. İlk denemem olacak cok heycanlıyım
Insallah canim umud oldun bana Allah razi olsun.İnşallah tutunma kanamasıdır, şöyle düşün, iki negatif denememde de kanama olmadı, pozitifte leke şeklinde kanamam olmuştu.. sen içini ferah tutmaya çalış, doktora gidene kadar da uzan dinlen iyice.. güzel haberler verirsin inşallah..
Bana doktorum avakado onerdi ananas kasilma yapiyormus bol su icmek onemli bir deTesekkur ederiiimpıhtılaşma hastası olanınız var mı? Transferden sonra ananas ve kabak cekirdeği bize de uygun mu?
Tesekkur ederiiimpıhtılaşma hastası olanınız var mı? Transferden sonra ananas ve kabak cekirdeği bize de uygun mu?
Benim canım diğer transfer sabah 10 civarı oldu sımsıkı tutunacak inşaAllah bebişlerimiz :)Evet oldu bileayy ne kadar şu içtiysem yarim saatte bir sürgü geliyor bu problemi bi tek ben yaşıyorum sandım.. birazdan taburcuyum diğer transfer kim canim ?
Bana transferden hemen sonra sonda takıp boşalttılar çok rahatladımBen yaptım vala canim odaya geçince sürgü geldi hemen zaten. Hatta bi yaptım ki sormayatak falan bırakmadım. Utandım vala bu sefer ağlamaya başladım ama sağolsun rahatlattilar.bende bi yarım saat bekledim. Ama ben normalde de tutamayan biriyim yani ay çok zordu neyse ki geçti. 12 gün sonra herşeye değer didem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?