2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Muhtemel kuzum, son adet tarihim 1 temmuz benim.. bugün gebelikte 4 hafta bitmiş oluyor, ama cenin yaşı iki haftalık.. neredeyse tüm doktorlar son adet tarihini alır yoksa gebelik 40 hafta değil 38 hafta olurdu ..
Benim de 4+6 oldu bugun o zaman. Adetin 23. Gunu transfer oldum ben de. Son adetim 27 hazirandir

Leke leke geliyor hala kanamam cok endiseliyim
İnşallah tutunma kanamasıdır, şöyle düşün, iki negatif denememde de kanama olmadı, pozitifte leke şeklinde kanamam olmuştu.. sen içini ferah tutmaya çalış, doktora gidene kadar da uzan dinlen iyice.. güzel haberler verirsin inşallah..

Kızlar selam, ben de suan reglimin ilk günündeyim yarın doktora randevu aldım ve başlıyoruz transfere :) Haziranda başlamıştı tedavim embriyolarım pgtye gidip donduruldu ve rahmim 1 ay dinlendi. Şimdi transfere hazırlık başlayacak. İlk denemem olacak cok heycanlıyım

Hayırlı olsun kuzum tedavin, hadi bakalım gelsin tatlı bekleyişler .. güzel sonuçlarla gel bize ..

Hayırlı olsun kuzum tedavin, hadi bakalım gelsin tatlı bekleyişler .. güzel sonuçlarla gel bize ..
Aminn sağolasın inşallah ben de artık aranızdayım. Hepinize kolaylıklar diliyorum. Hamile kalmayı başaranları da cook tebrik ederim sağ salim kucagınıza alın inşallah

Adetin kacinci gunu transfer yapacak cicim?

Hayirli ugurlu olsun tedavin canim

Hayirli olsun canim hic stres yapma olumlu dusun hep

Insallah canim umud oldun bana Allah razi olsun.

Evet oldu bile ayy ne kadar şu içtiysem yarim saatte bir sürgü geliyor bu problemi bi tek ben yaşıyorum sandım.. birazdan taburcuyum diğer transfer kim canim ?
Benim canım diğer transfer sabah 10 civarı oldu sımsıkı tutunacak inşaAllah bebişlerimiz :)

Reactions: FKG
Bana transferden hemen sonra sonda takıp boşalttılar çok rahatladım

Reactions: FKG
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…