2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Merhaba kızlar. Yarin kan tahlili yaptıracağım. Hayırlısı inşallah.
Daha öncekilerden farklı olarak hafif adet sandım oldu ama en çok belim ağrısı ve kasıklarına birşeyler batar gibi ağrı oluyor arada. Simdi bile hafif ağrı var ama adet ağrısı gibi değil. Korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok bakalım yarin kaderimde ne var

İnşallah çok güzel bir değerle dönersiniz hamileyim diye duyurursunuz bizlerede umut olursunuz :)

İnşallah çok güzel bir değerle dönersiniz hamileyim diye duyurursunuz bizlerede umut olursunuz :)
İnşallah güzel haber vermek nasip olur. Çok istiyorum artik. Bu 5. Deneme ve inşallah sınavın bitmiştir bu konuda ve hayırlısıyla gebe olduğunu öğrenirim. Allah isteyen emek harcayan herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Amiiinn canım inşallah inşallah Rabnim emeklerimizin karşılığını vermiş olsun.
Kaç tane transfer edildi kaçıncı gün embriyosu canım

Canım inşaAllah güzel sonuç alacaksın testinde 2. Çizgiyi gördüm ben öyle çok silik te değildi zor görülecek kadar hayırlısı inşaAllah

Amin inşallah canım. Sagolasin. Ama o kadar endişeliyim ki neden boyle oldum bilmiyorum. Elim ayağım.titriyor ya olumsuzsa diye. İnşallah güzel sonuçlar alırım inşallah.

FKG H hayalim mucize kızlar hayırlı olsun bebişleriniz.. sımsıkı tutunsunlar inşallah annelerine dün bende hiç birşey yoktu bugün çok sancım var ama bel ağrım yok hiç
Allah razı olsun canım benim inşaAllah hepimiz hayırlısıyla anne olucaz çok zor Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…