Benimde o civardaydıBenim canım diğer transfer sabah 10 civarı oldu sımsıkı tutunacak inşaAllah bebişlerimiz :)
Hem de çok ağrıyor canım kasıklarımda da hafif ağrı varBenimde o civardaydıbenim belim ağrıyo sende de var mı ağrı?
Benimde öyle aynen ya normal mi acaba hep sırt üstü yatmaya çalışıyorum. Azıcık da midem bulaniyo ama o ilaçlardandir benceHem de çok ağrıyor canım kasıklarımda da hafif ağrı var
İnşallah çok güzel bir değerle dönersiniz hamileyim diye duyurursunuz bizlerede umut olursunuz :)Merhaba kızlar. Yarin kan tahlili yaptıracağım. Hayırlısı inşallah.
Daha öncekilerden farklı olarak hafif adet sandım oldu ama en çok belim ağrısı ve kasıklarına birşeyler batar gibi ağrı oluyor arada. Simdi bile hafif ağrı var ama adet ağrısı gibi değil. Korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok bakalım yarin kaderimde ne var
İnşallah güzel haber vermek nasip olur. Çok istiyorum artik. Bu 5. Deneme ve inşallah sınavın bitmiştir bu konuda ve hayırlısıyla gebe olduğunu öğrenirim. Allah isteyen emek harcayan herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.İnşallah çok güzel bir değerle dönersiniz hamileyim diye duyurursunuz bizlerede umut olursunuz :)
Amiiinn canım inşallah inşallah Rabnim emeklerimizin karşılığını vermiş olsun.İnşallah güzel haber vermek nasip olur. Çok istiyorum artik. Bu 5. Deneme ve inşallah sınavın bitmiştir bu konuda ve hayırlısıyla gebe olduğunu öğrenirim. Allah isteyen emek harcayan herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
2 adet 3. Gün embriyosuAmiiinn canım inşallah inşallah Rabnim emeklerimizin karşılığını vermiş olsun.
Kaç tane transfer edildi kaçıncı gün embriyosu canım
Ben varim canim. Ikisini de bolca tukettimTesekkur ederiiimpıhtılaşma hastası olanınız var mı? Transferden sonra ananas ve kabak cekirdeği bize de uygun mu?
Canım inşaAllah güzel sonuç alacaksın testinde 2. Çizgiyi gördüm ben öyle çok silik te değildi zor görülecek kadar hayırlısı inşaAllah2 adet 3. Gün embriyosu
İnşallah öyledir canım. Allah yüzümüze bakar inşallah
Canım inşaAllah güzel sonuç alacaksın testinde 2. Çizgiyi gördüm ben öyle çok silik te değildi zor görülecek kadar hayırlısı inşaAllah
Allah razı olsun canım benim inşaAllah hepimiz hayırlısıyla anne olucaz çok zor Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınFKG H hayalim mucize kızlar hayırlı olsun bebişleriniz.. sımsıkı tutunsunlar inşallah annelerine dün bende hiç birşey yoktu bugün çok sancım var ama bel ağrım yok hiç
İnşallah canım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmasın inşaAllahAmin inşallah canım. Sagolasin. Ama o kadar endişeliyim ki neden boyle oldum bilmiyorum. Elim ayağım.titriyor ya olumsuzsa diye. İnşallah güzel sonuçlar alırım inşallah.
İnşallah canım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmasın inşaAllah
Ben de şimdi seni etiketleyecektim heyecan var mı diyeSabah olsun artik yaaaa kizlar ben son gün cok heycan yaptım
Saat sayar oldum son 12
Ilerde evlatlarimiza bunlari okutalim tamam miSabah olsun artik yaaaa kizlar ben son gün cok heycan yaptım
Saat sayar oldum son 12
HahaIlerde evlatlarimiza bunlari okutalim tamam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?