Heycan ne demek yaaaaaaBen de şimdi seni etiketleyecektim heyecan var mı diye
Hemen resim at tatlım bizde görelimKızlar ben dayanamadim idrar testi yaptim ikinci cizgi belirli belirsizdi bu iyi bisey dimi yaaa insallahhh
Ilerde evlatlarimiza bunlari okutalim tamam mi
Ya resim boyutundan gonderilmiyor diyor siteHemen resim at tatlım bizde görelim
Ufff catladim resmen elinde test varmi ? Sabah ıdrarıyla bidaha yapY
Ya resim boyutundan gonderilmiyor diyor site
Yarin kan testi verecegim cidden dayanamiyrm artik yarin 8.gun olacak cok sagol kuzummmm inşallah guzel haberleri veririm buradan sizeUfff catladim resmen elinde test varmi ? Sabah ıdrarıyla bidaha yap
Ama hayalet varsa atalim gobecikleri
Gözün aydin canimmmmmmmmm
Ayy hadi inşaAllah canım yaa bence bebeğin seninle MaşaAllah :)Kızlar ben dayanamadim idrar testi yaptim ikinci cizgi belirli belirsizdi bu iyi bisey dimi yaaa insallahhh
Ver varsa cikar zaten canim benimY
Yarin kan testi verecegim cidden dayanamiyrm artik yarin 8.gun olacak cok sagol kuzummmm inşallah guzel haberleri veririm buradan size
Bizde senle test yaparız artıkAyy hadi inşaAllah canım yaa bence bebeğin seninle MaşaAllah :)
Tabi zaten ilk buraya yazdim hemen ailemi arkadaşlarımı heyecanlandirmak istemedm kan testindan sonra haber veririmVer varsa cikar zaten canim benim
Bende 7. Gun silikti 8. Gun kan verdim gebelik oldugunu anladim
Haber Ver
Ay insallah yarabbim kizlar ya dua edelim birbirimizeAyy hadi inşaAllah canım yaa bence bebeğin seninle MaşaAllah :)
Evet inşaAllah canım kaçıncı günü yapsak acaba :))Bizde senle test yaparız artık
Ustune titremesi cok guzel erkekler iste duz mantikla dusunuyorlar:))Benim kocam da hergun sacma sapan bi suru yiyecekle geliyor bu iyi geliyormus bu şöyle faydaliymis diyeBenim adam kafayı yedi kızlar bugüne kadar çok takılma diyen adam şimdi geçmiş karşıma çok gülme öyle bebeği aşağıya kaydırcan diyo bide nasıl güldüğümü taklit edip bak bak nasıl kasılıyor karın kasları diye gösterdi ben yerlere yattım gülmekten şu an bacaklarımın altına evdeki tüm yastıkları koydu yatıyorum bebek aşağı kaymışsa diye
Evet inşaAllah canım kaçıncı günü yapsak acaba :))
Olsun 1 gün var aramızda seninle de yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?