- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
Benim.kafa gerci iyice karisti uffff bi liste yapalım artik
Olsun 1 gün var aramızda seninle de yaparız
Aaa aşkolsun bugün konuştuk yaa :))))H hayalim mucize kiz sen hangi gun transfer olmuştun
Kiz vallahi resim olsa yine karismayacak ama o kadar degisik isimler varkiAaa aşkolsun bugün konuştuk yaa :))))
Bugün oldum canım evet bence de liste şart
Ben ayın 7 sin de bi yapıcam canım şansımı deniycem doğumgünüm o gün inşaAllah pozitif çıkar :))Kiz vallahi resim olsa yine karismayacak ama o kadar degisik isimler varki
Ve seninle hilal pembe yi hep karıştırıyorum
Ama daha unutmam bebisim afedersin
Ozaman biz senle ayni gun yapalım ben 7. Gun kan vericem ins
Sneinde 8.gun oluyir
Guzel tarih bak 08.08
Hahahahaha nasilda yoldan simdiden çıkarıyorum
Ben ayın 7 sin de bi yapıcam canım şansımı deniycem doğumgünüm o gün inşaAllah pozitif çıkar :))
Bizim de bugun evlilik yil donumumuz :) Allah size de o gunu uc kisi oldugunuzu bilerek kutlamayi nasip etsin ins kuzumHadiiiiii ins ozaman bi dene ama bence kan ver ben öyle yapicam
Bizimde 08.08 evlilik yıl dönümü
Süper canım hamilesin tebrik ederimmmKızlar ben dayanamadim idrar testi yaptim ikinci cizgi belirli belirsizdi bu iyi bisey dimi yaaa insallahhh
Nice mutlu hayırlı yıllarınız olsun birlikteBizim de bugun evlilik yil donumumuz :) Allah size de o gunu uc kisi oldugunuzu bilerek kutlamayi nasip etsin ins kuzum
Kiz aynen onlar bizden daha panik emin ol. Bende de pihtilasma var her sabah 7de alarmim var igne icin. Her gun soruyo igneni unutmadin dimi bak sende pihtilasma var ihmale gelmez. Yesilligi sirkeden gecirdin dimi bak toksoplazma olmasn kiyamam yaaa :)Benim adam kafayı yedi kızlar bugüne kadar çok takılma diyen adam şimdi geçmiş karşıma çok gülme öyle bebeği aşağıya kaydırcan diyo bide nasıl güldüğümü taklit edip bak bak nasıl kasılıyor karın kasları diye gösterdi ben yerlere yattım gülmekten şu an bacaklarımın altına evdeki tüm yastıkları koydu yatıyorum bebek aşağı kaymışsa diye
Amin canim cumletenNice mutlu hayırlı yıllarınız olsun birlikte
Hadi insallah kanda da guzel sonuclar alirsin artik silik bile olsa gebelik oldugu anlamina gelir :)Kızlar ben dayanamadim idrar testi yaptim ikinci cizgi belirli belirsizdi bu iyi bisey dimi yaaa insallahhh
:) simdilik sakliyorum bakalim. Dogarlarsa gosteririm buyuyunce. Senin bugun kavinci gunun canim?Kızlar testlerinizi saklayın. İdrar yapılan yeri kırılanlar var. Benim kızımınki duruyor. Arada bakıp mutlu oluyorum :) bu iki yıl öncesinden.
7. Gün. Artık bir şeyler olmalıydı:) simdilik sakliyorum bakalim. Dogarlarsa gosteririm buyuyunce. Senin bugun kavinci gunun canim?
Teşekkür ediyoruz teyzesiFKG H hayalim mucize kızlar hayırlı olsun bebişleriniz.. sımsıkı tutunsunlar inşallah annelerine dün bende hiç birşey yoktu bugün çok sancım var ama bel ağrım yok hiç
Yine idrar dene?7. Gün. Artık bir şeyler olmalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?