hadi bakalım inşallahMerhaba kızlar. Kan verdim öğleden sonra 2-3 gibi çıkacakmış. İnşallah güzel haberlerle dönerim.
Ayy hadi bakalim hayirlisiMerhaba kızlar. Kan verdim öğleden sonra 2-3 gibi çıkacakmış. İnşallah güzel haberlerle dönerim.
Insallah yaa kan testi verdim ama yarin cikiyormus aile hekiminde verdim sehirden biraz uzaktayim merkeze de inemedim o yuzden yarini bekleyecegiz bakalimHadi insallah kanda da guzel sonuclar alirsin artik silik bile olsa gebelik oldugu anlamina gelir :)
Harika bir güzel haber daha yoldaMerhaba kızlar. Kan verdim öğleden sonra 2-3 gibi çıkacakmış. İnşallah güzel haberlerle dönerim.
76.9 cikmasi gebe oldugun anlamina gelmiyor muymus canimbenim de 21 temmuzda transferim oldu 30 temmuzda dayanamayıp kan testi yaptım 76,9 çıkmıştı bugun tekrar kan verdim değerin yükselip yükselmediğine bakacaklar
Hadi yaaa neyse sglik olsun canimInsallah yaa kan testi verdim ama yarin cikiyormus aile hekiminde verdim sehirden biraz uzaktayim merkeze de inemedim o yuzden yarini bekleyecegiz bakalim
hamileyim canım sağlıklı gebelik olup olmadığı için kan degerlerinin yükselmesi gerekiyor o yüzden 2-3 güne bir kan verilmesi gerekiyor kese görünene kadar76.9 cikmasi gebe oldugun anlamina gelmiyor muymus canim
Tekrar yaptim.yine silik çıktı bakalim hayirlisi olsun yarabbimHadi yaaa neyse sglik olsun canim
Guzel haber alicaz ins
Gece silik ciktiysa kesin vardir biseyler yoksa hic bisey cikmaz bence
Anladim canim sagolasinhamileyim canım sağlıklı gebelik olup olmadığı için kan degerlerinin yükselmesi gerekiyor o yüzden 2-3 güne bir kan verilmesi gerekiyor kese görünene kadar
Olmasa cikmazdi kuzumTekrar yaptim.yine silik çıktı bakalim hayirlisi olsun yarabbim
Canim cok fazla kan verme bencehamileyim canım sağlıklı gebelik olup olmadığı için kan degerlerinin yükselmesi gerekiyor o yüzden 2-3 güne bir kan verilmesi gerekiyor kese görünene kadar
Insallah insallah kuzummOlmasa cikmazdi kuzum
Hadi gozun aydin
Hadi hayırlısı canım sona yaklaştık artık en heyecanlı kısım buymuş içinde olduğunu bilmek çok güzel inşaAllah kucağımıza da alırızBende bebegime kavuşmaya gidiyorum kizlar
Hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz hemencecik tutunur insallah bebisin sanaBende bebegime kavuşmaya gidiyorum kizlar
Dualarim seninle canim ya musavvir ya bari ya halik i oku bol bol ayetel kursu okudum sanaBende bebegime kavuşmaya gidiyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?