2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kan sonucun cikti mi ki onceki testlerde pozitif mi cikmisti dur hemen uzulme lutfen
pazartesi yaptigimda çok silik çıktı ama bi 10dk olmuştu. Geç belirmişti çizgi. Bugün kan verdim gelirken 1 tane daha aldım ama onda hic 3. Çizgi çıkmadi. Kan tahlili öğleden sonra çıkacak. İlk denemem de boyle olmuştu ve değer 39- 27-6 çıkmıştı. Bu ya negatif ya da böyle sonuçlanacak sanırım. O kadar umutlanmıştım ki. Bunda gerçekten başka hissettim belirtiler bile öncekilerden farklıydı. İlk deneme benzediği için tuttuğunu düşündüm. Ama nasiplen öteye gidilmiyormus. İçinde kirinti kalsada kendimi hazırlıyorum öğleden sonra negatifi göreceğim diye. Bu sefer mucizem gerçek olacak diye düşünmüştüm. İlk defa bu kadar derinden üzüldüm . Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın. Benden daha çok caba sarf edip emek harcayan defalarca deneyen insanlar var. Allah yüzlerini güldürsün gerçekten yeni yeni idrak ediyorum sanırım sabrım buraya kadarmış. Allah hayırlısını versin ne diyeyim, kader.

Gercekten cok uzuldum ama kan sonucunu beklesen keske Allahim hepimize nasip etsin insallah vardir bunda da hayır kesinlikle böyle düşünüyorum aklim sende kaldi lutfen kan sonucunu bildir bize insallah bi mucize olur Allah tan umit kesilmez

Cani gönülden inşallah diyorum canım. Umarım benim.için güzel bir supriz olur kan tahlili. İnan şuan ruh halim pek iyi değil karamsarlığa kapıldım. Doğru değil bu tavrım biliyorum ama yıpranmanın verdiği üzüntüyle duygusal yaklaşıyorum. Bu dünyaya bir insan gelmesine vesile olacaksam kaderimde varsa olur yoksa ne caba sarf edersem edeyim olmayacak. Şuan olan biteni kabullenip dinlenme zamanı. Öğleden sonra sonucu alınca yazarım canım.

Esimin okulundaki cift 9. Denemesinde bebek sahibi olmustu canim o an cok stres yasamislar ama simdi bebekleri varken o anlari hatirladikca guluyorlar. Insallah sen 5. Denemende gebesindir canim ikinci denemem olmasina ragmen yiprandim cunku Allahtan umidini kesme

Biliyorum canım. Hataydaki doktorumda her defasında ornek verir pes etmek yok der. Bir hastası 12. Denemesinde gebe kalmis. Tabi ki Allahtan umudumu yitiriyorum ama süreç yordu. Bira ruhen ve bedenen dinlenmem gerek. Çünkü boyle olmamıştım hiç ağlayıp duruyorum. Bu sefer soguk kanlılıkla sonucu kaldıramadım. Her şeyin hayırlısı artik

Kızlar bebegimi aldim geldim
5. Gün kalitesi 1aa transfer edildi
2 tane daha var ama kalitesi biraz düşük
Bugün bakip dondurup dondurmamaya karar verecekler
Artık bebisim benimle cok şükür
En zor kisma geldik bekliyoruz
İnşallah sımsıkı tutunacak annesine hayırlı olsun canım

Hadi Allahim saglikli bi bebek annesi olmayi nasip etsin insallah senin de hepimizin de kuzum

hadi hayırlısı olsun canım günde 1-2 dilim taza ananas 1 avuç kadar tuzsuz kabak çekirdeği ve 1 bardak taza sıkılmış havuç suyu iç tutunmaya çok yardımcı oluyor ben yaptım bebeğim şimdi benimle inşallah sennkide seninle olur

Bebeklerimiz sımsıkı tutunacak sağlıkla alıcaz kucağımıza inşaAllah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…