2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Aynen canim saydiklarini gecen tedavimde hepsini yedim ictim sonucum pozitif di ins yine güzel sonuçlar aliriz

Kızlar bebegimi aldim geldim
5. Gün kalitesi 1aa transfer edildi
2 tane daha var ama kalitesi biraz düşük
Bugün bakip dondurup dondurmamaya karar verecekler
Artık bebisim benimle cok şükür
En zor kisma geldik bekliyoruz

İnşallah güzel haberlerini alırız. Allah yüzünü güldürsün canım.

Canım ananas yerine meyve suyunu içiyorum sakıncası olur mu acaba eşimden ananas istedim meyve suyu almış

Giremedin canim dun kesildi kanamam bugun doktora ulastim kipkirmizi kan gelmedikce endise etmesin demis sag ol canim dusundugun icin iyi ki varsin

Aldım. Kocaman bir sıfır. Kısmet değilmiş deyip yolumuza katılacağız artik. Eşimle aksam plan yapacağız.
Allah büyük canım, pes etmek yok, kendini biraz dinlendir ve devam diyerek kalk ayağa.. ben Herseferinde öyle yapmıştım, Allah sağlık versin, güç kuvvet versin de gerisi de olacak inşallah..

Kızlar bebegimi aldim geldim
5. Gün kalitesi 1aa transfer edildi
2 tane daha var ama kalitesi biraz düşük
Bugün bakip dondurup dondurmamaya karar verecekler
Artık bebisim benimle cok şükür
En zor kisma geldik bekliyoruz
Gecmeyen 12 gun seni bekliyor olacak hic stres yapma ins bebeklerimizi kucagimiza aliriz rabbim nasip eder bizlere

Giremedin canim dun kesildi kanamam bugun doktora ulastim kipkirmizi kan gelmedikce endise etmesin demis sag ol canim dusundugun icin iyi ki varsin
İnşallah güZel sonuçlar alırsın, bende sabaha karşı şiddetli bir ağrıyla uyandım alt karın bölgemde, rahmin hemen üzerinde, dedim kalp atışını bile duyamadan kaybediyorum sanırım yavrumu :/ o korkuyu anlatamam.. dr bıraktığımız bi ilacı tekrar başlattı..
bekleyişler hiiiçç bitmeyecek anlaşılan, önce test sonucu, sonra kese, sonra kalp atışı.. :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Canim senin herhangi bi belirtin varmi ikimizde ayniyiz ne haldesin merak ettim
Dun pembe kanamam oldu cok korktum hastaneye gittim gorusemesim esim oglen izin aldi yine sordu kipkirmizi kanamasi yoksa korkmayin dedi dinleniyorum suan ama icimde cok buyuk korku var benim cikolata kistim var miyomlarim bu 2. Denemem ilkinde hamile kaldim ama bebekte gelisme geriligi oldu kurtaj oldum cok korkuyorum surekli dua ediyorum

Seni cok iyi anliyorum dinlen bol bol su ic dua et ins simsiki tutunur bebegin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…