Canim senin herhangi bi belirtin varmi ikimizde ayniyiz ne haldesin merak ettimDualarim seninle canim ya musavvir ya bari ya halik i oku bol bol ayetel kursu okudum sana
Canim hayirli olsun guzel haberlerini bekliyoruz insallah Allah gonlune gore versinSagolun kizlar bekliyorum hala cikinca yazarim ins
Dualariniz icin coooook tskler
Aynen canim saydiklarini gecen tedavimde hepsini yedim ictim sonucum pozitif di ins yine güzel sonuçlar alirizhadi hayırlısı olsun canım günde 1-2 dilim taza ananas 1 avuç kadar tuzsuz kabak çekirdeği ve 1 bardak taza sıkılmış havuç suyu iç tutunmaya çok yardımcı oluyor ben yaptım bebeğim şimdi benimle inşallah sennkide seninle olur
Bebeklerimiz sımsıkı tutunacak sağlıkla alıcaz kucağımıza inşaAllah canım :)
Canim hayirli olsun guzel haberlerini bekliyoruz insallah Allah gonlune gore versin
Kızlar bebegimi aldim geldim
5. Gün kalitesi 1aa transfer edildi
2 tane daha var ama kalitesi biraz düşük
Bugün bakip dondurup dondurmamaya karar verecekler
Artık bebisim benimle cok şükür
En zor kisma geldik bekliyoruz
Amin hepimizin ins canimİnşallah güzel haberlerini alırız. Allah yüzünü güldürsün canım.
Canım ananas yerine meyve suyunu içiyorum sakıncası olur mu acaba eşimden ananas istedim meyve suyu almışhadi hayırlısı olsun canım günde 1-2 dilim taza ananas 1 avuç kadar tuzsuz kabak çekirdeği ve 1 bardak taza sıkılmış havuç suyu iç tutunmaya çok yardımcı oluyor ben yaptım bebeğim şimdi benimle inşallah sennkide seninle olur
Doğal sa bence oda fayda saglarCanım ananas yerine meyve suyunu içiyorum sakıncası olur mu acaba eşimden ananas istedim meyve suyu almış
Sade ananas suyu cnm ama biraz koruyucular var içindeDoğal sa bence oda fayda saglar
Aldım. Kocaman bir sıfır. Kısmet değilmiş deyip yolumuza katılacağız artik. Eşimle aksam plan yapacağız.Amin hepimizin ins canim
Saat 2ye geliyor ne zaman alcaksın kan sonucunu??
Aldım. Kocaman bir sıfır. Kısmet değilmiş deyip yolumuza katılacağız artik. Eşimle aksam plan yapacağız.
Giremedin canim dun kesildi kanamam bugun doktora ulastim kipkirmizi kan gelmedikce endise etmesin demis sag ol canim dusundugun icin iyi ki varsincereniiimo nasılsın? Aklım sende kaldı , kanaman devam ediyor mu? Kızlar sonuç bekleyenlerle biz de bekliyoruz, dualarımız transfere gideceklerle, çıkanlarla.. Allah’ım güzel kaderler yazsın hepimize..
Allah büyük canım, pes etmek yok, kendini biraz dinlendir ve devam diyerek kalk ayağa.. ben Herseferinde öyle yapmıştım, Allah sağlık versin, güç kuvvet versin de gerisi de olacak inşallah..Aldım. Kocaman bir sıfır. Kısmet değilmiş deyip yolumuza katılacağız artik. Eşimle aksam plan yapacağız.
Uzulme canim rabbim hayirlisini nasip etsin diye dua etAldım. Kocaman bir sıfır. Kısmet değilmiş deyip yolumuza katılacağız artik. Eşimle aksam plan yapacağız.
Doktora sorduk bugun canim kipkirmizi kanaman yoksa endise etme dedi bugun kanamam yok 5. Gunum ama cok korkuyorumCanım senin kahverengi kanaman vardı dimi dün şimdi nasılsın
Gecmeyen 12 gun seni bekliyor olacak hic stres yapma ins bebeklerimizi kucagimiza aliriz rabbim nasip eder bizlereKızlar bebegimi aldim geldim
5. Gün kalitesi 1aa transfer edildi
2 tane daha var ama kalitesi biraz düşük
Bugün bakip dondurup dondurmamaya karar verecekler
Artık bebisim benimle cok şükür
En zor kisma geldik bekliyoruz
İnşallah güZel sonuçlar alırsın, bende sabaha karşı şiddetli bir ağrıyla uyandım alt karın bölgemde, rahmin hemen üzerinde, dedim kalp atışını bile duyamadan kaybediyorum sanırım yavrumu :/ o korkuyu anlatamam.. dr bıraktığımız bi ilacı tekrar başlattı..Giremedin canim dun kesildi kanamam bugun doktora ulastim kipkirmizi kan gelmedikce endise etmesin demis sag ol canim dusundugun icin iyi ki varsin
Dun pembe kanamam oldu cok korktum hastaneye gittim gorusemesim esim oglen izin aldi yine sordu kipkirmizi kanamasi yoksa korkmayin dedi dinleniyorum suan ama icimde cok buyuk korku var benim cikolata kistim var miyomlarim bu 2. Denemem ilkinde hamile kaldim ama bebekte gelisme geriligi oldu kurtaj oldum cok korkuyorum surekli dua ediyorumCanim senin herhangi bi belirtin varmi ikimizde ayniyiz ne haldesin merak ettim
Seni cok iyi anliyorum dinlen bol bol su ic dua et ins simsiki tutunur bebegin sanaİnşallah güZel sonuçlar alırsın, bende sabaha karşı şiddetli bir ağrıyla uyandım alt karın bölgemde, rahmin hemen üzerinde, dedim kalp atışını bile duyamadan kaybediyorum sanırım yavrumu :/ o korkuyu anlatamam.. dr bıraktığımız bi ilacı tekrar başlattı..
bekleyişler hiiiçç bitmeyecek anlaşılan, önce test sonucu, sonra kese, sonra kalp atışı.. :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?