2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Canım ananas yerine meyve suyunu içiyorum sakıncası olur mu acaba eşimden ananas istedim meyve suyu almış
Taze olması bence daha sağlıklı çünkü hazır meyve suyu ise içinde katkı maddeleri oluyor faydası olmaya olur elbette ama sonuçta içinde katkı maddesi var tazesini yesen daha iyi olur bence

Allah büyük canım, pes etmek yok, kendini biraz dinlendir ve devam diyerek kalk ayağa.. ben Herseferinde öyle yapmıştım, Allah sağlık versin, güç kuvvet versin de gerisi de olacak inşallah..

Aynen canım hayırlısı her şeyin. Benim için, eşim için hayırlısı buymuş. Dinlenelim ondan sonra bakacağız tekrar.

Uzulme canim rabbim hayirlisini nasip etsin diye dua et

Çok duygusal bir süreç oldu bu benim için diğerlerinde böyle olmamıştı çok umutlanmıştım ama kısmet değilmiş. Kaderimde inşallah vardı anne olmak. Elimizden geldiğince devam edeceğiz.

Canım benim bizler biliyoruz ki canı verecek olan Allah bu doktorlarılar ilaclartedaviler birer aracı vesile ama mucizeyi veren Rabbim bizlere henüz nasip etmiyorsa vardır bi bildiği sonuçta evlat bir imtihan...belki bizim imtihanınız kolay olsun die evlatlarımız böyle gecikiyor ama sende kavuşacaksın inanıyorum umudunu asla kaybetme kan sonucu inşallah pozitif alırsın ...

Güzel temennin için çok teşekkür ederim. Kan sonucumu almaya giderken inşallah sınavım bitmiştir dedim. AMa daha varmış ki sonuç negatif. Dediğin gibi doktorlar gbi bizde vesileyiz. Bu dünyaya bir canın gelmesinde vesile olacaksam kaderimde varsa elbet olacaktır. İnanıyor ve diliyorum. Benim ve eşim için en hayırlısı olsun.

Umut etmekten vazgeçmezsek ve pes etmezsek olacak kuzum inşallah ama zamanı var demekki doktorlar diğerinde bisey söyledilermi neden tutmadigina dair ona gore yeni bi süreç başlar senin için ınstagramda birsürü sayfalarda paylaşıyorlar 10.denemesinde negatif ola lara pozitif oluyor 7.sinde pozitif oluyor vs..

Açıkcası her denemede bir yol kat ettik diye düşünüyorum. Tutunmama sorunu var ve bu sorun çözülmedi sebep bulamadılar. Şuan tek ihtimal embriyoların genetikleri sorunlu olabilirmiş. Bunun için bundan sonraki süreçte oluşan embriyolar taranacak. Hayırlısını diliyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.

Hayırlısıyla oda hallolur canım inşallah

Aynen canim saydiklarini gecen tedavimde hepsini yedim ictim sonucum pozitif di ins yine güzel sonuçlar aliriz
Sanada hayırlı olsun canm inşallah tutunur yavrun sana seninle beraber sürecine ortak olcaz bende o an bi an önce gelsin diyorum hastaneden aldım geldim demek nasip olsun bama da inşallah...cok gözümde büyüyor tedaviler günler geçmez gibi hissediyorum...

Çok duygusal bir süreç oldu bu benim için diğerlerinde böyle olmamıştı çok umutlanmıştım ama kısmet değilmiş. Kaderimde inşallah vardı anne olmak. Elimizden geldiğince devam edeceğiz.
Aldım. Kocaman bir sıfır. Kısmet değilmiş deyip yolumuza katılacağız artik. Eşimle aksam plan yapacağız.
Çok üzüldüm canim. Kendini dinle biraz,eşinle vakit geçir. Önemli olan önce sizin sağlığınız.. siz iyi olun elbet olacaktır. Birbirinize destek olun şuan size en iyi ilaç sevginiz. Söylemesi çok kolay geliyor diye düşüneceksin ama hepimizin burda derdi aynı.. Ne desem de teselli etmeyecek seni biliyorum şunu unutma burda sana kocaman bi aile var

Yapacak bir şey yok, kaderimmiş deyip katlanmaya karar verdim.
Şuan ara versem de inşallah bir sonrakine daha iyi bir şekilde başlayıp güzel sonuçlandıracağım, Allah ın izniyle.
Inancini kaybetme en onemlisi bu
Ve lütfen kendini yipratma olacak ins hepimizin tek amaci onlara kavuşmak
Belki sana moral olur benim halam 6. Defa da gene kaldi ikizlerini dogurdu

Kızlar aranızda transfer sonrası çatlatma iğnesi olan var mı

A ayse_ece tesekkur ederim tatlim. Transferim dun oldu. Kimi onay veriyor kimi vermiyor doktorda ayakta duş alabilirxin dedi ama biri önermemişti diye takildim alamıyorum duş falan

A ayse_ece tesekkur ederim tatlim. Transferim dun oldu. Kimi onay veriyor kimi vermiyor doktorda ayakta duş alabilirxin dedi ama biri önermemişti diye takildim alamıyorum duş falan
Benim doktorum dus alabilirsin hemen dedi ama ben 3 gun banyo yapmadım cok rahatsiz oldum ama dayandim.Banyoyu da soguga yakin ılık suyla yaptim ve fazla durmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…