Taze olması bence daha sağlıklı çünkü hazır meyve suyu ise içinde katkı maddeleri oluyor faydası olmaya olur elbette ama sonuçta içinde katkı maddesi var tazesini yesen daha iyi olur benceCanım ananas yerine meyve suyunu içiyorum sakıncası olur mu acaba eşimden ananas istedim meyve suyu almış
Oyy cok üzüldüm canim benim yaaaa
Allah büyük canım, pes etmek yok, kendini biraz dinlendir ve devam diyerek kalk ayağa.. ben Herseferinde öyle yapmıştım, Allah sağlık versin, güç kuvvet versin de gerisi de olacak inşallah..
Uzulme canim rabbim hayirlisini nasip etsin diye dua et
Havucu yesek olmaz mı :)hadi hayırlısı olsun canım günde 1-2 dilim taza ananas 1 avuç kadar tuzsuz kabak çekirdeği ve 1 bardak taza sıkılmış havuç suyu iç tutunmaya çok yardımcı oluyor ben yaptım bebeğim şimdi benimle inşallah sennkide seninle olur
Canım benim bizler biliyoruz ki canı verecek olan Allah bu doktorlarılar ilaclartedaviler birer aracı vesile ama mucizeyi veren Rabbim bizlere henüz nasip etmiyorsa vardır bi bildiği sonuçta evlat bir imtihan...belki bizim imtihanınız kolay olsun die evlatlarımız böyle gecikiyor ama sende kavuşacaksın inanıyorum umudunu asla kaybetme kan sonucu inşallah pozitif alırsın ...pazartesi yaptigimda çok silik çıktı ama bi 10dk olmuştu. Geç belirmişti çizgi. Bugün kan verdim gelirken 1 tane daha aldım ama onda hic 3. Çizgi çıkmadi. Kan tahlili öğleden sonra çıkacak. İlk denemem de boyle olmuştu ve değer 39- 27-6 çıkmıştı. Bu ya negatif ya da böyle sonuçlanacak sanırım. O kadar umutlanmıştım ki. Bunda gerçekten başka hissettim belirtiler bile öncekilerden farklıydı. İlk deneme benzediği için tuttuğunu düşündüm. Ama nasiplen öteye gidilmiyormus. İçinde kirinti kalsada kendimi hazırlıyorum öğleden sonra negatifi göreceğim diye. Bu sefer mucizem gerçek olacak diye düşünmüştüm. İlk defa bu kadar derinden üzüldüm . Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın. Benden daha çok caba sarf edip emek harcayan defalarca deneyen insanlar var. Allah yüzlerini güldürsün gerçekten yeni yeni idrak ediyorum sanırım sabrım buraya kadarmış. Allah hayırlısını versin ne diyeyim, kader.
Canım benim bizler biliyoruz ki canı verecek olan Allah bu doktorlarılar ilaclartedaviler birer aracı vesile ama mucizeyi veren Rabbim bizlere henüz nasip etmiyorsa vardır bi bildiği sonuçta evlat bir imtihan...belki bizim imtihanınız kolay olsun die evlatlarımız böyle gecikiyor ama sende kavuşacaksın inanıyorum umudunu asla kaybetme kan sonucu inşallah pozitif alırsın ...
Umut etmekten vazgeçmezsek ve pes etmezsek olacak kuzum inşallah ama zamanı var demekki doktorlar diğerinde bisey söyledilermi neden tutmadigina dair ona gore yeni bi süreç başlar senin için ınstagramda birsürü sayfalarda paylaşıyorlar 10.denemesinde negatif ola lara pozitif oluyor 7.sinde pozitif oluyor vs..Güzel temennin için çok teşekkür ederim. Kan sonucumu almaya giderken inşallah sınavım bitmiştir dedim. AMa daha varmış ki sonuç negatif. Dediğin gibi doktorlar gbi bizde vesileyiz. Bu dünyaya bir canın gelmesinde vesile olacaksam kaderimde varsa elbet olacaktır. İnanıyor ve diliyorum. Benim ve eşim için en hayırlısı olsun.
Umut etmekten vazgeçmezsek ve pes etmezsek olacak kuzum inşallah ama zamanı var demekki doktorlar diğerinde bisey söyledilermi neden tutmadigina dair ona gore yeni bi süreç başlar senin için ınstagramda birsürü sayfalarda paylaşıyorlar 10.denemesinde negatif ola lara pozitif oluyor 7.sinde pozitif oluyor vs..
Hayırlısıyla oda hallolur canım inşallahAçıkcası her denemede bir yol kat ettik diye düşünüyorum. Tutunmama sorunu var ve bu sorun çözülmedi sebep bulamadılar. Şuan tek ihtimal embriyoların genetikleri sorunlu olabilirmiş. Bunun için bundan sonraki süreçte oluşan embriyolar taranacak. Hayırlısını diliyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.
Sanada hayırlı olsun canm inşallah tutunur yavrun sana seninle beraber sürecine ortak olcaz bende o an bi an önce gelsin diyorum hastaneden aldım geldim demek nasip olsun bama da inşallah...cok gözümde büyüyor tedaviler günler geçmez gibi hissediyorum...Aynen canim saydiklarini gecen tedavimde hepsini yedim ictim sonucum pozitif di ins yine güzel sonuçlar aliriz
İnşallahhhHayırlısıyla oda hallolur canım inşallah
Çok duygusal bir süreç oldu bu benim için diğerlerinde böyle olmamıştı çok umutlanmıştım ama kısmet değilmiş. Kaderimde inşallah vardı anne olmak. Elimizden geldiğince devam edeceğiz.
Çok üzüldüm canim. Kendini dinle biraz,eşinle vakit geçir. Önemli olan önce sizin sağlığınız.. siz iyi olun elbet olacaktır. Birbirinize destek olun şuan size en iyi ilaç sevginiz. Söylemesi çok kolay geliyor diye düşüneceksin ama hepimizin burda derdi aynı.. Ne desem de teselli etmeyecek seni biliyorum şunu unutma burda sana kocaman bi aile varAldım. Kocaman bir sıfır. Kısmet değilmiş deyip yolumuza katılacağız artik. Eşimle aksam plan yapacağız.
Inancini kaybetme en onemlisi buYapacak bir şey yok, kaderimmiş deyip katlanmaya karar verdim.
Şuan ara versem de inşallah bir sonrakine daha iyi bir şekilde başlayıp güzel sonuçlandıracağım, Allah ın izniyle.
Ben olmadım ama hcg icerdigi icin yapan klinikler var gebelik sansini yükseltmek icinKızlar aranızda transfer sonrası çatlatma iğnesi olan var mı
Anladım canım sağol :)Ben olmadım ama hcg icerdigi icin yapan klinikler var gebelik sansini yükseltmek icin
Benim doktorum dus alabilirsin hemen dedi ama ben 3 gun banyo yapmadım cok rahatsiz oldum ama dayandim.Banyoyu da soguga yakin ılık suyla yaptim ve fazla durmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?