Bana da biri grupta yazmıştı sanki alma dayan diye ondan soruyorum. Ctesi uçakla evime dönecem inş. Cumaya kadar dayanamam ama yarın alayım o zaman.Benim doktorum dus alabilirsin hemen dedi ama ben 3 gun banyo yapmadım cok rahatsiz oldum ama dayandim.Banyoyu da soguga yakin ılık suyla yaptim ve fazla durmadım
Alma boşver bende almicam 4-5 gün hic riske atamam koksamda@ayse_ece tesekkur ederim tatlim. Transferim dun oldu. Kimi onay veriyor kimi vermiyor doktorda ayakta duş alabilirxin dedi ama biri önermemişti diye takildim alamıyorum duş falan
Aynen yaaa ben de 5. Gun aldim dus riske atmamak gerekAlma boşver bende almicam 4-5 gün hic riske atamam koksamda
Islak bezle silicem
Inancini kaybetme en onemlisi bu
Ve lütfen kendini yipratma olacak ins hepimizin tek amaci onlara kavuşmak
Belki sana moral olur benim halam 6. Defa da gene kaldi ikizlerini dogurdu
Canım inan burada çok şahit oldum zor gebe kalıp çocuk sahibi olanlara. Dediğim gibi nasip, bunları yaşayacağım varmış. Kısmet olursa 6. denemeyi de düşünüyorum, nereye kadar gücüm yeterse.
Sıkıntı etme bakiyim en iyilerini secer onlarDoktorla görüştüm 15 yumurtadan 12 si döllenmis . Doktor yumurtalar iyi ama spermlerin yapısında çok sıkıntı vardı dedi. Yapısı iyi olanları bulmaya çalıştık baya dedi. Off
Çok üzüldüm canim. Kendini dinle biraz,eşinle vakit geçir. Önemli olan önce sizin sağlığınız.. siz iyi olun elbet olacaktır. Birbirinize destek olun şuan size en iyi ilaç sevginiz. Söylemesi çok kolay geliyor diye düşüneceksin ama hepimizin burda derdi aynı.. Ne desem de teselli etmeyecek seni biliyorum şunu unutma burda sana kocaman bi aile var
Yasin kac canim
Belli sen cok güçlüsün cokkk
Allahım daha cok guc versin sana
3 ay sonra 32 olacağım:)
Aminnn.
Derdi veren dermanı da verir, hayırlısı canım. :)
Daha gençsin olur ins canim
Baya tedavi sigdirmissin
Biraz dinlen sonra baslarsin yine ins
Kızlar merhaba bugün transfer oldum yatıyorum şuan
Canım üzülme ve vaz geçme. Benim de ilk 5 denemem sıfırdı. İlk 6. da hamile kaldım. klinik değiştir hepsi aynı yerde ise. Çok da ara vermemeni öneriyorum. Biraz hızlı olmak lazım. Testler geçerliliğini yitiriyor.Canım inan burada çok şahit oldum zor gebe kalıp çocuk sahibi olanlara. Dediğim gibi nasip, bunları yaşayacağım varmış. Kısmet olursa 6. denemeyi de düşünüyorum, nereye kadar gücüm yeterse.
İyi olanı seçiyorlar. bu esnada eşinin çok iyi baksın kendine antioksidanca zengin beslensin, dar giyinmesin, bisiklete binmesin.Kızlar spermler kötü oluyor ya onları nasıl tedavi edecekler bizi.de spermlerin morfolojisi kötü ve hızı ondan merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?