2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Benim doktorum dus alabilirsin hemen dedi ama ben 3 gun banyo yapmadım cok rahatsiz oldum ama dayandim.Banyoyu da soguga yakin ılık suyla yaptim ve fazla durmadım
Bana da biri grupta yazmıştı sanki alma dayan diye ondan soruyorum. Ctesi uçakla evime dönecem inş. Cumaya kadar dayanamam ama yarın alayım o zaman.

Inancini kaybetme en onemlisi bu
Ve lütfen kendini yipratma olacak ins hepimizin tek amaci onlara kavuşmak
Belki sana moral olur benim halam 6. Defa da gene kaldi ikizlerini dogurdu

Canım inan burada çok şahit oldum zor gebe kalıp çocuk sahibi olanlara. Dediğim gibi nasip, bunları yaşayacağım varmış. Kısmet olursa 6. denemeyi de düşünüyorum, nereye kadar gücüm yeterse.

Reactions: 9ay
Doktorla görüştüm 15 yumurtadan 12 si döllenmis . Doktor yumurtalar iyi ama spermlerin yapısında çok sıkıntı vardı dedi. Yapısı iyi olanları bulmaya çalıştık baya dedi. Off
Sıkıntı etme bakiyim en iyilerini secer onlar
Maşallah 12 tane cok güzel
1 tane kalsin baskasina gerek yok

Canım burada her teselli benim için önemli.Dediğin gibi az çok anlıyorsunuz, hepimizin benzer sıkıntıları var. Şuan dinlenmeye aldım kendimi, sonrası için inşallah daha iyi koşullarda devam edeceğiz. Dediğin gibi şuan eşim ve benim sağlığım her şeyden önemli. Zamana bıraktım şimdilik bazı şeyleri:)

Canım inan burada çok şahit oldum zor gebe kalıp çocuk sahibi olanlara. Dediğim gibi nasip, bunları yaşayacağım varmış. Kısmet olursa 6. denemeyi de düşünüyorum, nereye kadar gücüm yeterse.
Canım üzülme ve vaz geçme. Benim de ilk 5 denemem sıfırdı. İlk 6. da hamile kaldım. klinik değiştir hepsi aynı yerde ise. Çok da ara vermemeni öneriyorum. Biraz hızlı olmak lazım. Testler geçerliliğini yitiriyor.

Kızlar spermler kötü oluyor ya onları nasıl tedavi edecekler bizi.de spermlerin morfolojisi kötü ve hızı ondan merak ediyorum
İyi olanı seçiyorlar. bu esnada eşinin çok iyi baksın kendine antioksidanca zengin beslensin, dar giyinmesin, bisiklete binmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…