Anladım canım teşekkür ederim dikkate alcam eşime söylicemİyi olanı seçiyorlar. bu esnada eşinin çok iyi baksın kendine antioksidanca zengin beslensin, dar giyinmesin, bisiklete binmesin.
Canım üzülme ve vaz geçme. Benim de ilk 5 denemem sıfırdı. İlk 6. da hamile kaldım. klinik değiştir hepsi aynı yerde ise. Çok da ara vermemeni öneriyorum. Biraz hızlı olmak lazım. Testler geçerliliğini yitiriyor.
Kızlar spermler kötü oluyor ya onları nasıl tedavi edecekler bizi.de spermlerin morfolojisi kötü ve hızı ondan merak ediyorum
Canım teşekkür ederim inşallah ya nasıl yatacağım şaşırmış durumdayımHayırlı olsun sağlıkla tutunsun inşallah
Ilaç fayda etmemişti ama bakalım insallah olurİlaç ve vitamin tedavisi ile kaliteli sperm elde etmeye çalışıyorlar normal yoldan yani menide çıkmazsa tese işlemi ile yumurta içinden alıyorlar.
Hayırlı olsun. İnşallah gebelik oluşurKızlar bebegimi aldim geldim
5. Gün kalitesi 1aa transfer edildi
2 tane daha var ama kalitesi biraz düşük
Bugün bakip dondurup dondurmamaya karar verecekler
Artık bebisim benimle cok şükür
En zor kisma geldik bekliyoruz
Tsk ederim canım insHayırlı olsun. İnşallah gebelik oluşur
Üzücü. Hepimiz yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz. Ama annem her gün bana söylüyor. Hayatın sonu değil sağlıklı olduktan sonra yaşama sevincini yitirmedikten sonra yine deneyebilirsin veya bir süre dinlenirsinYapacak bir şey yok, kaderimmiş deyip katlanmaya karar verdim.
Şuan ara versem de inşallah bir sonrakine daha iyi bir şekilde başlayıp güzel sonuçlandıracağım, Allah ın izniyle.
Ilaç fayda etmemişti ama bakalım insallah olur
Kiz belirti olmaz ki daha 7.-8. Haftada anca baslarSabırla bekledim yarın 12. gün kan testi yaptıracağım ama artık iyice stres oluyorum. Tüm belirtiler gitti zaten. Korkuyorum . Sabahı nasıl edeceğim bakalım
Aynen, bol su tüketiyorum, bide evdeyim bu aralar tam dinlenme vakti :) Aslında Allah biliyor bu bebişlerin kaderi bile yazıldı da biz vesileyiz sadece.. sakin sakin beklemeye çalışıyorum, bol bol kitap okuyorum, vakit geçiriyorum..Seni cok iyi anliyorum dinlen bol bol su ic dua et ins simsiki tutunur bebegin sana
Üzücü. Hepimiz yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz. Ama annem her gün bana söylüyor. Hayatın sonu değil sağlıklı olduktan sonra yaşama sevincini yitirmedikten sonra yine deneyebilirsin veya bir süre dinlenirsin
Kızlar dün 6.günümdü vajinamda sanki iltihap varmış gibi sızlama oldu. bugünde çok kısa bi süre oldu.sanki idrara sıkışıkmışım sızlama oluyomuş gibi oldu.İltihap olabilir mi.
Gerçekten mi bende iltihap diye korkmuştum. Aynı iltihap gibi olunca tutunmaz diye korktum. Mutlu oldum şimdi :)Yok kiz o batmalar olur bebis yerlesiyordur
Bende de cok oluyordu
İdrar bulanık ve kokuluysu, yanma oluyorsa idrar yolu enfeksiyonudur. Sonda kullandılarsa transferde kesin oluyorKızlar dün 6.günümdü vajinamda sanki iltihap varmış gibi sızlama oldu. bugünde çok kısa bi süre oldu.sanki idrara sıkışıkmışım sızlama oluyomuş gibi oldu.İltihap olabilir mi.
Gerçekten mi bende iltihap diye korkmuştum. Aynı iltihap gibi olunca tutunmaz diye korktum. Mutlu oldum şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?