2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kızlar benim kızı yine kucağımda taşımak zorunda kaldım karnıma ağrı girdi
Adet olacakmışım gibi Ağırlıkhissi var
Olmadığına emin gibiyim
 

Allah bebeğini sana bağışlasın canım. Bir süre ara vermeyi düşünüyorum ruhsal olarak da hazır olmak gerek. İnşallah 6. deneme de bir şeyler düşüneceğim bakalım.
 
Kızlar spermler kötü oluyor ya onları nasıl tedavi edecekler bizi.de spermlerin morfolojisi kötü ve hızı ondan merak ediyorum

İlaç ve vitamin tedavisi ile kaliteli sperm elde etmeye çalışıyorlar normal yoldan yani menide çıkmazsa tese işlemi ile yumurta içinden alıyorlar.
 
Yapacak bir şey yok, kaderimmiş deyip katlanmaya karar verdim.
Şuan ara versem de inşallah bir sonrakine daha iyi bir şekilde başlayıp güzel sonuçlandıracağım, Allah ın izniyle.
Üzücü. Hepimiz yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz. Ama annem her gün bana söylüyor. Hayatın sonu değil sağlıklı olduktan sonra yaşama sevincini yitirmedikten sonra yine deneyebilirsin veya bir süre dinlenirsin
 
Ilaç fayda etmemişti ama bakalım insallah olur

Canım benim eşiminde nomal yoldan spermi çıkmıyordu. 8-9 aylık ilaç ve vitamin tedavisinden sonra tese yapıldı. Kaliteli sperm çıkarttılar. 2 defa tüp bebek denedik onlarla ve kalanlar donduruldu. Hatta daha önceki denemeden de dondurulmuşu var başka hastaneden ancak en kalitelisi son dondurulanlar. Pes etmeden deneyin sabır gerekiyor biraz.
 
Seni cok iyi anliyorum dinlen bol bol su ic dua et ins simsiki tutunur bebegin sana
Aynen, bol su tüketiyorum, bide evdeyim bu aralar tam dinlenme vakti :) Aslında Allah biliyor bu bebişlerin kaderi bile yazıldı da biz vesileyiz sadece.. sakin sakin beklemeye çalışıyorum, bol bol kitap okuyorum, vakit geçiriyorum..
 

Canım hayatta en önemlisi şey sağlık. Şu fani dünyada kalan süremizi sağlıklı geçirirsek başlı başına bu mutluluk getirir. Bir de hayatına renk katan eşin varsa tamam. Elbet çocuk mutluluğu taçlandırır ama bu hayatta her şey insan evladı için. O yüzden bizler elimizden geleni yapalım gerisini yaratıcımız bırakalım.Bizim için en iyisini yüce rabbim bilir. Bizler sağlıklı ve mutlu yaşamaya devam edelim:)
 
Kızlar dün 6.günümdü vajinamda sanki iltihap varmış gibi sızlama oldu. bugünde çok kısa bi süre oldu.sanki idrara sıkışıkmışım sızlama oluyomuş gibi oldu.İltihap olabilir mi.
 
Kızlar dün 6.günümdü vajinamda sanki iltihap varmış gibi sızlama oldu. bugünde çok kısa bi süre oldu.sanki idrara sıkışıkmışım sızlama oluyomuş gibi oldu.İltihap olabilir mi.
İdrar bulanık ve kokuluysu, yanma oluyorsa idrar yolu enfeksiyonudur. Sonda kullandılarsa transferde kesin oluyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…