- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
Inşallah canım kafamda birsürü soru var dediğin gibi sabır acı meyvesi tatlı olur insallahCanım benim eşiminde nomal yoldan spermi çıkmıyordu. 8-9 aylık ilaç ve vitamin tedavisinden sonra tese yapıldı. Kaliteli sperm çıkarttılar. 2 defa tüp bebek denedik onlarla ve kalanlar donduruldu. Hatta daha önceki denemeden de dondurulmuşu var başka hastaneden ancak en kalitelisi son dondurulanlar. Pes etmeden deneyin sabır gerekiyor biraz.
Pis bi koku yoksa enfeksiyon diildir canimGerçekten mi bende iltihap diye korkmuştum. Aynı iltihap gibi olunca tutunmaz diye korktum. Mutlu oldum şimdi :)
Kızlar benim bel ağrım kasık ağrım ve su gibi akıntım var normal mi bunlar ilaçlar kasık ağrısı ve akıntı yapıyor mu sizde de
Doktoruna sor bir canim idrarini yaparken yanma oluyorsa idrar yolu enfeksyonu olabilir bol su ic birde atlet giy ayaglarini tasa basma soket corap giyKızlar dün 6.günümdü vajinamda sanki iltihap varmış gibi sızlama oldu. bugünde çok kısa bi süre oldu.sanki idrara sıkışıkmışım sızlama oluyomuş gibi oldu.İltihap olabilir mi.
Ne guzel bi cumle demissinInşallah canım kafamda birsürü soru var dediğin gibi sabır acı meyvesi tatlı olur insallah
Normal canim bir suru hormon aldikKızlar benim bel ağrım kasık ağrım ve su gibi akıntım var normal mi bunlar ilaçlar kasık ağrısı ve akıntı yapıyor mu sizde de
Kizlar iyi geceler internette kan degeri beta hcg degeri 5 veya 10 un ustuyse gebesin demektir diyor mesela 7 cikti diyelim kesin gebelik demek mi bu yoksa supheli mi
Şüpheli canım yani bat tan 6 gün önce yaklaşık bu değer normal ama bizim gibi tüp bebek yaptıranlar için çok azKizlar iyi geceler internette kan degeri beta hcg degeri 5 veya 10 un ustuyse gebesin demektir diyor mesela 7 cikti diyelim kesin gebelik demek mi bu yoksa supheli mi
Ben sana demistiiiiiimmmmmmmm :) oh ohhhh hamisssssss :)Eki Görüntüle 2175071 Kızlarrrrr test yaptım
Heyecan var ya ah o heyecan nelere kadir iste :) Senin test gunun ne zamandi?Ben dünden beri hiç uyuyamıyorum kızlar gözümden uyku akıyor ama yok dalamıyorum normalde İmkansız ben bu saatte uyanık olucam hee :))
Cok sevindimmmmEki Görüntüle 2175071 Kızlarrrrr test yaptım
Wayyyy çok net, kan vermemiştin dimi?Eki Görüntüle 2175071 Kızlarrrrr test yaptım
Kacinci gunundu senin canim tebrikler valla cok sevindim darisi bize insallahEki Görüntüle 2175071 Kızlarrrrr test yaptım
Amin canım inşallah 5. gün embriyosunun 8. günüKacinci gunundu senin canim tebrikler valla cok sevindim darisi bize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?