Yok canım cumartesi kan. Bu ultra erken gebelik testi. Bunlarda çok net çıkıyor.Wayyyy çok net, kan vermemiştin dimi?
hayırlı uğurlu olsun inşallah canım kucağına da almak nasip olsunEki Görüntüle 2175071 Kızlarrrrr test yaptım
hayırlı olsun canımKizlar kan sonucum 57 cikti inanamiyrm yaaaa
Kaçıncı gündesin ki?Doktoru aradim dedim 57 cikti ama daha test tarihine 4 gun var dedi ki ilaclarin etkisi olablir o yuzden 4 gun sonra tekrar yapin suan bisey diyemeyiz dedi moralim bozuldu
5. Gün embriyo transferinden sonraki 9. Gün mü?9.gundeyim
İnşallah kuzu..İki gündür alt karın bölgemde inanılmaZ ağrım oluyor ara ara.. Allahtan kanamam yok aklıma dış gebelik geliyor :/ bugün kan vereceğim bi..
Allah’ım şükür güzel haberlerimiz artıyor :) iki güne tekrarla kuzu? Kaçıncı günündü bugün?Kizlar kan sonucum 57 cikti inanamiyrm yaaaa
Çok saçma. Çatlatma yapalı 16 gün olmuş! 7 günde iğnenin etkisi bitiyor.Evet 5.gun embriyo transferimden sonra 9.gunumdeyim
Dimi bence de ilaclarin etkisi gecmistir simdi sadece progesteron coraspirin ve folik asit kullaniyorum onlarin da hcgb degerine etkisi yok diye bliyorum. Benim doktor garantici biraz kese görmeden hic emin olamayiz diyordu hepÇok saçma. Çatlatma yapalı 16 gün olmuş! 7 günde iğnenin etkisi bitiyor.
Evet canım hamilesin :) İnternetten de araştırdım en fazla 14 gün kalıyormuş. 54 bebekten dolayı. Ben cumartesi kan vereceğim. İdrar testi yaptın mı?Dimi bence de ilaclarin etkisi gecmistir simdi sadece progesteron coraspirin ve folik asit kullaniyorum onlarin da hcgb degerine etkisi yok diye bliyorum. Benim doktor garantici biraz kese görmeden hic emin olamayiz diyordu hep
Idrar testi iki gun once iki kere yapmıştım silik vardi ikinci cizgiEvet canım hamilesin :) İnternetten de araştırdım en fazla 14 gün kalıyormuş. 54 bebekten dolayı. Ben cumartesi kan vereceğim. İdrar testi yaptın mı?
Yok canım 10 gün de geçiyor onun etkisi 2. Defa anne olacaksın inşaAllah hayırlı olsun o kadar strese ağır kaldırmaya rağmen tutmuş çok sevindim Rabbim ömür verdiyse oluyor demekkiKızlar bu benim idrar testi de çatlatma iğnesinden olmasın? Yapalı 15 gün oldu !!!
Canım bu kadar günde iğne etkisi mi kalırmış benim de 5. Gün embriyosu 10.gün test istedi doktorum hayırlı olsun canım bebeğin seninle inşaAllah :)Evet 5.gun embriyo transferimden sonra 9.gunumdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?