- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
Ay insallah kuzum insallah cok sagol hepimiz saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz insallahhhhCanım bu kadar günde iğne etkisi mi kalırmış benim de 5. Gün embriyosu 10.gün test istedi doktorum hayırlı olsun canım bebeğin seninle inşaAllah :)
Benim de agrim ara ara oluyor canim ozellille gezmeye gidinceİnşallah kuzu..İki gündür alt karın bölgemde inanılmaZ ağrım oluyor ara ara.. Allahtan kanamam yok aklıma dış gebelik geliyor :/ bugün kan vereceğim bi..
Gecmis olsun canim insallah saglikla dollenir minnoslarkızlar geçmişi çok okuyamadım
herşey yolundadır inşallah
dün opu oldum ağrım vardı biraz
bugün daha iyiyim ve işe geldim
hastaneden aramalarını bekliyorum döllenme olmuştur inşallah
İnşallah normaldir kuzum.. dayanamadım kan verdim bugün, artış olmuştur inşallah, pzt 1363 dü..Benim de agrim ara ara oluyor canim ozellille gezmeye gidincenormal o ilk gebeligimde gece agrimdan uyaniyodum bazen
3 bin civarlarinda cikacaktir eminim canimİnşallah normaldir kuzum.. dayanamadım kan verdim bugün, artış olmuştur inşallah, pzt 1363 dü..
İnşallah..inşallah.. inşallah canım.. öyle endişeliyim ki anlatamam..3 bin civarlarinda cikacaktir eminim canim
Allah hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinKızlarr maşallah ya ne güzel haberlerle dolu birgün oldu bize de dua edin :)
Eki Görüntüle 2175071 Kızlarrrrr test yaptım
Kizlar kan sonucum 57 cikti inanamiyrm yaaaa
Sen ona bakma yaaaa kalir mi etki 8 gunde giderDoktoru aradim dedim 57 cikti ama daha test tarihine 4 gun var dedi ki ilaclarin etkisi olablir o yuzden 4 gun sonra tekrar yapin suan bisey diyemeyiz dedi moralim bozuldu
Ins haftaya bizde guzel haberler vericezKızlarr maşallah ya ne güzel haberlerle dolu birgün oldu bize de dua edin :)
Sizin haberlerinizi de bekliyoruzIns haftaya bizde guzel haberler vericez
Kuzuuuu pzt 1363 olan değerim bugün 16.679 :))))) bi gariplik yok mu :/3 bin civarlarinda cikacaktir eminim canim
Ayyy ayyyy cok sevindim gozun aydin ins saglikla once keseyi sonra pit pit kalp atisini sonra saglikla kucagina almani nasip etsin darisi bizlereEki Görüntüle 2175071 Kızlarrrrr test yaptım
Kuzuuuu pzt 1363 olan değerim bugün 16.679 :))))) bi gariplik yok mu :/
Karnımı ve rahmimi ağrıtan bu hızlı artış olabilir mi? İkiz mi geliyo acaba.. anaaammm kafam allak bullak oldu ..
Yaaaa beni pazartesi çağırdı doktor, vakit de geçmiyor :/kizzz o ne masallaaahhh oyle olabilir ctesi gorucizzzz insallaaah
Insallah sizinkine de boyle seviniriz insallah yarabbimmmOhhh masallah hayirli olsun gebeligin canimm
Siralaniyor hamişler
Benim 5.gun embriyosuydu 8.gunde kan verdim bugün 9.gun oluyor haftaya sali da tekrarlayacagim insallah yarabbim sizinkileri de görürüzSizin haberlerinizi de bekliyoruzhatice-yakup .. güzel haberlerle gelirsiniz inşallah..
H Humanurrr kaçıncı günündü ? Benim doktorum 3. Gün embriyosuna 9. Gün istemişti testi.. 2. Denememde 5. Gün embriyosuna 7. Gün aramıştı merak ettim git kan ver diye :)) diyorum ya en sevdiğim doktor benim gibi sabırsız olansonucun gayet iyi gibi sen bi kaç güne tekrarlarsın
Maşallah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar kan sonucum 57 cikti inanamiyrm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?