Canım naptın test verdin miSabırla bekledim yarın 12. gün kan testi yaptıracağım ama artık iyice stres oluyorum. Tüm belirtiler gitti zaten. Korkuyorum . Sabahı nasıl edeceğim bakalım
Doktorunu arayip bilgi verdin mi yeni degerle ilgili?Yaaaa beni pazartesi çağırdı doktor, vakit de geçmiyor :/
Kuzuuuu pzt 1363 olan değerim bugün 16.679 :))))) bi gariplik yok mu :/
Karnımı ve rahmimi ağrıtan bu hızlı artış olabilir mi? İkiz mi geliyo acaba.. anaaammm kafam allak bullak oldu ..
Ayrica deger 16 binse birak keseyi kalbini bile duyarsin su an senYaaaa beni pazartesi çağırdı doktor, vakit de geçmiyor :/
Hayırlı olsun canım bende seni çok merak ediyordum bende bel ağrısı felan hiçbir belirti yok içim rahatladı Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2175071 Kızlarrrrr test yaptım
Yok canım sonda kullanmadılar kendim çıktım idrara.İdrar bulanık ve kokuluysu, yanma oluyorsa idrar yolu enfeksiyonudur. Sonda kullandılarsa transferde kesin oluyor
:) sen nasilsin canimmmOyyy masallah ikiz geliyor kizzzzzzz :)))))))))))
Iyim tatlimmm meyve yiyorum:) sen nasilsin canimmm
Aynen canım alttan saplanıyo gibi bi sızı yapıyo inşallah öyledir yerleşiyodur sizin ne zaman olmaya başlamıştı pekiYok yok saplaniyor demi alttan bende de cok oldu bence yerlesiyor iyice ondan
Transferden 5-6 gun sonra tatlimAynen canım alttan saplanıyo gibi bi sızı yapıyo inşallah öyledir yerleşiyodur sizin ne zaman olmaya başlamıştı peki
Kötü koku yok canım sadece sızlama varPis bi koku yoksa enfeksiyon diildir canim
İdrarımı yaparken yanma falan yok canım sadece eğilince falan oldu altım çıkcak gibi çok kısa bi süre anlıktı resmen.Doktoruna sor bir canim idrarini yaparken yanma oluyorsa idrar yolu enfeksyonu olabilir bol su ic birde atlet giy ayaglarini tasa basma soket corap giy
Allah tamamını erdirsin inşallah darısı bekleyen herkese ve bana olsun inşallah AmiinnEki Görüntüle 2175071 Kızlarrrrr test yaptım
Allah tamamını erdirsinKizlar kan sonucum 57 cikti inanamiyrm yaaaa
Çatlatma iğnesi mi oldun canım doktor ilaçın etkisi dediDoktoru aradim dedim 57 cikti ama daha test tarihine 4 gun var dedi ki ilaclarin etkisi olablir o yuzden 4 gun sonra tekrar yapin suan bisey diyemeyiz dedi moralim bozuldu
Maşallah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Catlama ignesi olali bugun 14 gun olacak etkisi kalmaz diye arastirdim ama kismet tabiÇatlatma iğnesi mi oldun canım doktor ilaçın etkisi dedi
canım 2 si döllenmemiş malesefGecmis olsun canim insallah saglikla dollenir minnoslar
Eder kuzum insallah o da sana yeter :)canım 2 si döllenmemiş malesef
1 tanesi döllenmiş
inşallah o bölünmeye devam ederse
cumartesi transfer olacak yoksa da nasip diyeceğiz artık
inşallah canım 1 olsun bizim olsun önemli olan sonunun gelmesi kucağımıza almak sağlıkla inşallahEder kuzum insallah o da sana yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?