2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

canım 2 si döllenmemiş malesef
1 tanesi döllenmiş
inşallah o bölünmeye devam ederse
cumartesi transfer olacak yoksa da nasip diyeceğiz artık
İnşallah döllenir canm cumartesi bebişini alıp dönersin evine dualarımız seninle cnm

Oyyy masallah ikiz geliyor kizzzzzzz :)))))))))))
İnşallah..Allah’tan gelene razıyız :) hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah .. geçmiiiyooorrr günleeerrrr yar yaaarr.. kafayı yiyecem sanırım .. pzt ler gelmez daha.. Allah herkesin kalbini biliyor kızlar, istediklerimizi kucağımıza kondursun

Aminnnn ins o gunler geçer mi
Ac özcan denizi pazartesiye kadar yar yar yar diye dinle sen

Geçmişi okuyamadım ama seni merak ettim. Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi? Benim durum pek parlak değil malesef
canım 3 yumurta toplandı 1 i döllendi benimde çok iyi değil
rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
tek temennimiz bu
sende durum nasıl ?

Catlama ignesi olali bugun 14 gun olacak etkisi kalmaz diye arastirdim ama kismet tabi
Kalmaz canım bebiştendir senin değerin.
20 temmuzda çatlatma iğnesini oldum
25 temmuzda 3.gün 2 adet transferi oldum
30 temmuzda e2 ve progestan tahlili yaptırdım beta o gün 0.42 çıktı

Hayırlı olsun canım bende seni çok merak ediyordum bende bel ağrısı felan hiçbir belirti yok içim rahatladı Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım hala da hiç ama hiç bir his yok. Sadece kendimi normalde sıcak hissediyorum. Bu hamilelikte oluyor, progesterondan da oluyor. Belirti olmadığı için hala korkuyorum. İnşallah hepimizin hayırlı hamilelikleri olur

canım 3 yumurta toplandı 1 i döllendi benimde çok iyi değil
rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
tek temennimiz bu
sende durum nasıl ?
Amin inşallah. Benden 11 toplandı fakat 6 sı olgunlaşmamış. Kalan 5 tane olgunmuş ama 3 ü döllenmiş. Cumartesi transfer var ama korkuyorum o güne çıkmazlarsa diye

Arkadaşlar sizinle yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum. Maalesef bir rahat yüzü göremiyorum. Testin pozitif çıkmasından sadece saatler sonra annemle çok büyük bir kavga ettik. Size büyüklüğünü anlatmak için hayatımda ilk defa sinirden bardakları tabakları yere fırlatıp kırdım diyebilirim. Ellerim ayaklarım titredi yarım saat kendime gelemedim. Bu kadar hassas günümde bana bunu yapmış olabileceğine inanamadım. Bu sebeple bebeğimden olmak istemiyorum Zarar vermiş olabilir mi?

Hatta bugun bile var kiz daha dun transfer oldum
O kadar ilaç alıyoruz hormon alttan müdaheleler
Normal bi yerlerimizin batmasi acimasi
Sen pozitif dusun
test ne zaman yapican ???
Hayırlı olsun canım transferin inşallah sıkı sıkı tutunur
İnşallah sonucum güzel olur bu 3.denemem
P.tesi yapıcam canım.
3.gün 2 tane transfer edildi.
5.gün beta 0.42 çıkmıştı

Böyle tatsızlıklar olmasa çok iyi ama malesef oluyo benim annemde aynı sizinki gibi anlayışsız bizde konuşmuyoruz.
Şuan için önemli olan tek şey siz ve bebeğiniz unutun annenizle olan tatsızlığı bebeğinize odaklanın onu kucağınıza aldığınız güne ilk adımlarına gerisinin inanın bence hiç önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…