İnşallah döllenir canm cumartesi bebişini alıp dönersin evine dualarımız seninle cnmcanım 2 si döllenmemiş malesef
1 tanesi döllenmiş
inşallah o bölünmeye devam ederse
cumartesi transfer olacak yoksa da nasip diyeceğiz artık
inşallah canım inşallah Allah razı olsunİnşallah döllenir canm cumartesi bebişini alıp dönersin evine dualarımız seninle cnm
İnşallah..Allah’tan gelene razıyız :) hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah .. geçmiiiyooorrr günleeerrrr yar yaaarr..Oyyy masallah ikiz geliyor kizzzzzzz :)))))))))))
Tedavin hayırlı uğurlu olsun tekrardan, bekliyoruz bebişlerini kap gel ordan inşallah :)Transfer günüm kesinleşti kızlar pazqr günü olacak 5. Gün yani . Su an için sıkıntı yokmuş ben coraspirin almamıştım anlamamıştım almam gerektiğini . Onu sordum al onu iç mutlaka dedi
Aminnnn ins o gunler geçer miİnşallah..Allah’tan gelene razıyız :) hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah .. geçmiiiyooorrr günleeerrrr yar yaaarr..kafayı yiyecem sanırım .. pzt ler gelmez daha.. Allah herkesin kalbini biliyor kızlar, istediklerimizi kucağımıza kondursun
Ohh kavusmaya ne kalmisTransfer günüm kesinleşti kızlar pazqr günü olacak 5. Gün yani . Su an için sıkıntı yokmuş ben coraspirin almamıştım anlamamıştım almam gerektiğini . Onu sordum al onu iç mutlaka dedi
Geçmişi okuyamadım ama seni merak ettim. Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi? Benim durum pek parlak değil malesefinşallah canım inşallah Allah razı olsun
canım 3 yumurta toplandı 1 i döllendi benimde çok iyi değilGeçmişi okuyamadım ama seni merak ettim. Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi? Benim durum pek parlak değil malesef
O zaman daha çok mutlu oldum bak şimdi :) inşallah bebiş tutunuyodurTransferden 5-6 gun sonra tatlim
Kalmaz canım bebiştendir senin değerin.Catlama ignesi olali bugun 14 gun olacak etkisi kalmaz diye arastirdim ama kismet tabi
Canım hala da hiç ama hiç bir his yok. Sadece kendimi normalde sıcak hissediyorum. Bu hamilelikte oluyor, progesterondan da oluyor. Belirti olmadığı için hala korkuyorum. İnşallah hepimizin hayırlı hamilelikleri olurHayırlı olsun canım bende seni çok merak ediyordum bende bel ağrısı felan hiçbir belirti yok içim rahatladı Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah. Benden 11 toplandı fakat 6 sı olgunlaşmamış. Kalan 5 tane olgunmuş ama 3 ü döllenmiş. Cumartesi transfer var ama korkuyorum o güne çıkmazlarsa diyecanım 3 yumurta toplandı 1 i döllendi benimde çok iyi değil
rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
tek temennimiz bu
sende durum nasıl ?
Hatta bugun bile var kiz daha dun transfer oldumO zaman daha çok mutlu oldum bak şimdi :) inşallah bebiş tutunuyodurbiran önce gelsin p.tesi
Hayırlı olsun canım transferin inşallah sıkı sıkı tutunurHatta bugun bile var kiz daha dun transfer oldum
O kadar ilaç alıyoruz hormon alttan müdaheleler
Normal bi yerlerimizin batmasi acimasi
Sen pozitif dusun
test ne zaman yapican ???
Böyle tatsızlıklar olmasa çok iyi ama malesef oluyo benim annemde aynı sizinki gibi anlayışsız bizde konuşmuyoruz.Arkadaşlar sizinle yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum. Maalesef bir rahat yüzü göremiyorum. Testin pozitif çıkmasından sadece saatler sonra annemle çok büyük bir kavga ettik. Size büyüklüğünü anlatmak için hayatımda ilk defa sinirden bardakları tabakları yere fırlatıp kırdım diyebilirim. Ellerim ayaklarım titredi yarım saat kendime gelemedim. Bu kadar hassas günümde bana bunu yapmış olabileceğine inanamadım. Bu sebeple bebeğimden olmak istemiyorumZarar vermiş olabilir mi?
Hayırlı olsun canım transferin inşallah sıkı sıkı tutunur
İnşallah sonucum güzel olur bu 3.denemem
P.tesi yapıcam canım.
3.gün 2 tane transfer edildi.
5.gün beta 0.42 çıkmıştı
Hayır canım bu tedavide 5.günkü değerim 0.42 çıktıHadi ins tatlim
Diger tedavi demi 0.42 mi cıktı?
Kiz 5.gun daha yerlesmemistir bile niye kan verdinHayır canım bu tedavide 5.günkü değerim 0.42 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?