benden daha iyi maşallah durumun canımAmin inşallah. Benden 11 toplandı fakat 6 sı olgunlaşmamış. Kalan 5 tane olgunmuş ama 3 ü döllenmiş. Cumartesi transfer var ama korkuyorum o güne çıkmazlarsa diye
Anamın adı melehat bende kızı olaraktan meraktanKiz 5.gun daha yerlesmemistir bile niye kan verdin
3. Gun embriyosu 5. Gun blastokist olur
2 fun sonra tutunmaya baslasa oooo
Keske verip kafani karistirmasaydin
Teşekkürler desteğiniz içinBöyle tatsızlıklar olmasa çok iyi ama malesef oluyo benim annemde aynı sizinki gibi anlayışsız bizde konuşmuyoruz.
Şuan için önemli olan tek şey siz ve bebeğiniz unutun annenizle olan tatsızlığı bebeğinize odaklanın onu kucağınıza aldığınız güne ilk adımlarına gerisinin inanın bence hiç önemi yok
Yok kuzum korkma bisey olmamistir. Elbetteki sinirlenip heyecanlanicaz. Icini ferah tut. Hormonlarimiz tavan toleransimiz sifir o sebepten. Sakin kalmaya calis kuzum yine deArkadaşlar sizinle yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum. Maalesef bir rahat yüzü göremiyorum. Testin pozitif çıkmasından sadece saatler sonra annemle çok büyük bir kavga ettik. Size büyüklüğünü anlatmak için hayatımda ilk defa sinirden bardakları tabakları yere fırlatıp kırdım diyebilirim. Ellerim ayaklarım titredi yarım saat kendime gelemedim. Bu kadar hassas günümde bana bunu yapmış olabileceğine inanamadım. Bu sebeple bebeğimden olmak istemiyorumZarar vermiş olabilir mi?
Anamın adı melehat bende kızı olaraktan meraktanaslında yaptırma amacım doktor e2 ve progestan testi istedi bende gelmişken betayada baktırayım dedim oda 0.42 çıktı işte
Canim ben ilk gebeligimde esmle etmedigim kavgalari ettim sonunda kanamalarim olduArkadaşlar sizinle yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum. Maalesef bir rahat yüzü göremiyorum. Testin pozitif çıkmasından sadece saatler sonra annemle çok büyük bir kavga ettik. Size büyüklüğünü anlatmak için hayatımda ilk defa sinirden bardakları tabakları yere fırlatıp kırdım diyebilirim. Ellerim ayaklarım titredi yarım saat kendime gelemedim. Bu kadar hassas günümde bana bunu yapmış olabileceğine inanamadım. Bu sebeple bebeğimden olmak istemiyorumZarar vermiş olabilir mi?
Vallahi rahim kasılıp da atmasın bebeği. Ya yarın negatif çıkarsaCanim ben ilk gebeligimde esmle etmedigim kavgalari ettim sonunda kanamalarim oldu
Suan bebeginden baska hic biseyi dusunme ve kimse icin ne kendine nede bebegine zarar verme derim
Bu dönemde cok daha hassas olduğumuz icin karsimizdaki insanlar gerekli hassasiyeti göstermiyor bize o yuzden hic biseu bebeginden daha kiymetli degil sakiiinnn bida kimse icin sinirlenme
Bebeginle konus
Suan bisey olmamıştır korkma hemen ama tekrarlama stres rahime vurur direk
Vallahi rahim kasılıp da atmasın bebeği. Ya yarın negatif çıkarsa
Keşke olmasaymış ama olmuş.. sana şöyle söyleyeyim transferimin olduğu gün tartışmıştık bizde, Evde tek başıma haykıra haykıra ağlamıştım resmen.. ama bizim kuzular annelerini yalnız bırakmamak için bize sımsıkı tutunuyorlar sen hiç merak etmeArkadaşlar sizinle yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum. Maalesef bir rahat yüzü göremiyorum. Testin pozitif çıkmasından sadece saatler sonra annemle çok büyük bir kavga ettik. Size büyüklüğünü anlatmak için hayatımda ilk defa sinirden bardakları tabakları yere fırlatıp kırdım diyebilirim. Ellerim ayaklarım titredi yarım saat kendime gelemedim. Bu kadar hassas günümde bana bunu yapmış olabileceğine inanamadım. Bu sebeple bebeğimden olmak istemiyorumZarar vermiş olabilir mi?
Ay delirme rahimden öyle bebek atilir mi tatlim
Rahim ketchup kutusu gibidir
Öyle atmaz kolay kolay
Allah Allah ozelde mi yaptiriyosun? Ozelde hemen baslarlar anlayamadim senin durumu benKızlar doktor eylüle randevu verdi rahîm filmi için gerçekten herşey bu kadar yavaş olmak zorundamı yoksa bana özeozelmi lli böyle yavaş cok sinirlendim bide ben yurt dışına gelin geldim dilim yok eşim ceviriyor sinirlerim bozuldu iyice vazgeçtim deyip odadan çıkmak istedim resmen anlamamak çok çok zor bu rahim filmi adetten sonra olacakmis ama o zamana yine randevu denk gelmez ki benim adetim düzensiz çok hatta belki adet olmam bile saçma haladir sinirden ağlıyorum esimlede tartıştım bu süreç beni başlamadan yıprattı dersem sizlere haksızlık etmiş olmam insallah;(
İnşallah inşallah. Sana bişey dediler mi yani embriyonun cumartesiye çıkmama durumu gibi bişey var mıdır acaba?benden daha iyi maşallah durumun canım
cumartesi ikimizi de sağlıklı transferler olmak nasip olur inşallah
:) amin canım inşallah inşallah onu unuttum attım kafamdanAllah seni ne etmesin
Pazartesi ins güzel sonuc alirsin ins cnmm
O degeri hic aklına bile takma gecersiz o
Yok canım hastane devlet gibi bişey ama parada veriyoz burdaki sistemi anlayamadım bendeAllah Allah ozelde mi yaptiriyosun? Ozelde hemen baslarlar anlayamadim senin durumu ben
Allah korusun bütün hamile kadınların kuzularınıBir araştırma okudum. İlk 3 haftada stres yaşayan annelerin %90’ında düşük oluyormuş
Insallah guzel haberlerini alacagiz inaniyorum ben insallahhAnamın adı melehat bende kızı olaraktan meraktanaslında yaptırma amacım doktor e2 ve progestan testi istedi bende gelmişken betayada baktırayım dedim oda 0.42 çıktı işte
Ben forumlarda hic belirtisi olmadan hamile kalab bi sürü kisi okudum hic stresli olma idrar testin cok belirgin pozitifti masallah yarin da kan testin cok iyi gelecek insallahCanım hala da hiç ama hiç bir his yok. Sadece kendimi normalde sıcak hissediyorum. Bu hamilelikte oluyor, progesterondan da oluyor. Belirti olmadığı için hala korkuyorum. İnşallah hepimizin hayırlı hamilelikleri olur
Ya benim dunya yansa umrumda olmaz suan cunku o kadar emek veriliyor ki bebek için.Asla uzulmemelisin seni kimsenin uzmesine izin vermemelisin bak benim yanimda bi suru kisi gelelim dediler tek kisi istemedim kendimi dinledim esim de cok yogun çalışıyor zaten hep pozitif insanlarla konustum telefonda da hic biseyi dusunmemeye calistim gerekirse ilk 3 ay boyle olacağım cunku bu surec gercekten zor kimse anlayamaz seni birbirimizden baska ne es ne anne ne de kardeşin.O yuzden sen sadece kendini ve bebegini düşünmelisin yoksa ileride cok vicdan azabi duyarsın Allah korusunArkadaşlar sizinle yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum. Maalesef bir rahat yüzü göremiyorum. Testin pozitif çıkmasından sadece saatler sonra annemle çok büyük bir kavga ettik. Size büyüklüğünü anlatmak için hayatımda ilk defa sinirden bardakları tabakları yere fırlatıp kırdım diyebilirim. Ellerim ayaklarım titredi yarım saat kendime gelemedim. Bu kadar hassas günümde bana bunu yapmış olabileceğine inanamadım. Bu sebeple bebeğimden olmak istemiyorumZarar vermiş olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?