Amin canım inşallah inşallahInsallah guzel haberlerini alacagiz inaniyorum ben insallahh
Merhaba sizdeki sorun tam olarak nedir acabaKızlar aranızda yumurtası döllendikten sonra transfer gününe kadar yaşamayan var mı? Cumartesi transfer diyorlar ama o güne çıkmazlarsa diye ödüm kopuyor benim, çünkü sadece 3 embriyom var
Pek fazla bi problem yok, sadece benim yumurtlamam tembelMerhaba sizdeki sorun tam olarak nedir acaba
Yaa benim 5. Gün embriyosu yarın 9 .Gün olack test aldım sabah yapıyım diye ama çok korkuyorum çok heyecanlıyım içim allak pullak ne zor her dönemi her anı rabbim yardımcımız olsun sevinçle sonlandirsin insaallah
Benim üç tane beşinci gün embriyosu donduruldu canımKızlar bebegimi aldim geldim
5. Gün kalitesi 1aa transfer edildi
2 tane daha var ama kalitesi biraz düşük
Bugün bakip dondurup dondurmamaya karar verecekler
Artık bebisim benimle cok şükür
En zor kisma geldik bekliyoruz
Benim üç tane beşinci gün embriyosu donduruldu canım
Hayırlı olsun bebeğin inş sımsıkı tutunur
AYnen öyle sizlerin sonuçlarını Merak ediyorum inş hepiniz hamileyiz diye yazarsnız burayaOhh masallah kuzum
3 tane yavrun var
Benim 2 embriyomdan biri çıktı canım 5. Güne hatta transfere 2 diye gittik tek kalmış o da şimdi içimde senin de yaşar canım inşaAllah içini rahat tutKızlar aranızda yumurtası döllendikten sonra transfer gününe kadar yaşamayan var mı? Cumartesi transfer diyorlar ama o güne çıkmazlarsa diye ödüm kopuyor benim, çünkü sadece 3 embriyom var
Ben tekle gebe kaldim hic korkmaBenim 2 embriyomdan biri çıktı canım 5. Güne hatta transfere 2 diye gittik tek kalmış o da şimdi içimde senin de yaşar canım inşaAllah içini rahat tut
Haklısın valla. Herhalde hiçbiri yaşamazsa da söylerler ya. Sabah ola hayrola. Rabbim ol derse olmayacak şey yokBenim 2 embriyomdan biri çıktı canım 5. Güne hatta transfere 2 diye gittik tek kalmış o da şimdi içimde senin de yaşar canım inşaAllah içini rahat tut
Korkum endişem hiç olmadı canım çok şükür Rabbim nasip ettiyse olacak inşaAllahBen tekle gebe kaldim hic korkma
Aynen öyle canımKorkum endişem hiç olmadı canım çok şükür Rabbim nasip ettiyse olacak inşaAllah
Napiyosunuz kizceler
Duşa girmemek için kendimle savaşıyorum şu an :) )))Napiyosunuz kizceler
Duşa girmemek için kendimle savaşıyorum şu an :) )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?