2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kızlar aranızda yumurtası döllendikten sonra transfer gününe kadar yaşamayan var mı? Cumartesi transfer diyorlar ama o güne çıkmazlarsa diye ödüm kopuyor benim, çünkü sadece 3 embriyom var

Kızlar aranızda yumurtası döllendikten sonra transfer gününe kadar yaşamayan var mı? Cumartesi transfer diyorlar ama o güne çıkmazlarsa diye ödüm kopuyor benim, çünkü sadece 3 embriyom var
Merhaba sizdeki sorun tam olarak nedir acaba

Su hormonlar yüzünden stresliyiz ya. Ama bu süreçte dizi falan izleyin kızlar ya . Valla insan kendi kendini stres ediyor çok kötü etkileniyoruz bebişler de gerilmesin bizim yüzümüzden

Canim testin kaclik ? Erken gebelik testi alsaydin normal testte cikmaya bilir

Kızlar bebegimi aldim geldim
5. Gün kalitesi 1aa transfer edildi
2 tane daha var ama kalitesi biraz düşük
Bugün bakip dondurup dondurmamaya karar verecekler
Artık bebisim benimle cok şükür
En zor kisma geldik bekliyoruz
Benim üç tane beşinci gün embriyosu donduruldu canım
Hayırlı olsun bebeğin inş sımsıkı tutunur

Benim 2 embriyomdan biri çıktı canım 5. Güne hatta transfere 2 diye gittik tek kalmış o da şimdi içimde senin de yaşar canım inşaAllah içini rahat tut

Benim 2 embriyomdan biri çıktı canım 5. Güne hatta transfere 2 diye gittik tek kalmış o da şimdi içimde senin de yaşar canım inşaAllah içini rahat tut
Haklısın valla. Herhalde hiçbiri yaşamazsa da söylerler ya. Sabah ola hayrola. Rabbim ol derse olmayacak şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…