Sanırım yarın kısa bir duş alıcam dayanamıycam :))))Hahahah kader arkadasimmmmmm kac gun dayanacaksın
Evet canım maalesef doktora göre değişiyor bunun zamanı 5 gün bekleyen bile varTransferden sonra duşa girmeme durumu mu oluyor kızlar
Yarinnnn cok merak ediyorum durumum nedir diye yaaDeli deli bekliyorum ben canım
Sen napiosun randevun ne zamandı
Kac gun oldu ki canim?Duşa girmemek için kendimle savaşıyorum şu an :) )))
Daha 2. Günüm bitiyor yarın 3 belki yarın girerim duşaKac gun oldu ki canim?
Bana 24 saat demislerdi ama ben 4 gun dayandimTransferden sonra duşa girmeme durumu mu oluyor kızlar
Randevu bebiş için dimi canımYarinnnn cok merak ediyorum durumum nedir diye yaa
Bana da öyle dediler ama dayanmaya çalışıyorumBana 24 saat demislerdi ama ben 4 gun dayandim
Gir ilik olsun su sicak olmasin bisey olmaz canimDaha 2. Günüm bitiyor yarın 3 belki yarın girerim duşa
Gircem inşaAllah yarın canım :)Gir ilik olsun su sicak olmasin bisey olmaz canim
Evet kuzum Allah izin verirse kese gormee gidicezRandevu bebiş için dimi canım
MaşaAllah çok güzel göreceksin inşaAllah canım darısı bize inşaAllah :)))Evet kuzum Allah izin verirse kese gormee gidicez
Inanin hepiniz duamdasiniz. Gercek hayatta kimseye soylemedim gebeligimi burda sizlerle paylasiyorum. Sizler benim yasadiklarimi yasadiginiz icin beni daha iyi anliyosunuz acilarimiz sabirsizliklarimiz hep benzer. Burada rahatliyorumMaşaAllah çok güzel göreceksin inşaAllah canım darısı bize inşaAllah :)))
Inanin hepiniz duamdasiniz. Gercek hayatta kimseye soylemedim gebeligimi burda sizlerle paylasiyorum. Sizler benim yasadiklarimi yasadiginiz icin beni daha iyi anliyosunuz acilarimiz sabirsizliklarimiz hep benzer. Burada rahatliyorum
Sen de iyi ki varsin :) bakalim simdiye kadar 1 kisi haric hep guzel haberler aldik Allah sayimizi artirsinEvet çok güzel destek burası insana bizim de tüp bebek yaptırdığımız kimse bilmiyor ailem bile iyiki burası var iyiki sizler varsınız
Yaa bilmiyordum ki eczaneye gebelik testi ver dedim verdi kaçlık ne ;-/ yapmıyım mi kiCanim testin kaclik ? Erken gebelik testi alsaydin normal testte cikmaya bilir
Sanırım yarın kısa bir duş alıcam dayanamıycam :))))
Yaa bilmiyordum ki eczaneye gebelik testi ver dedim verdi kaçlık ne ;-/ yapmıyım mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?