2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Inanin hepiniz duamdasiniz. Gercek hayatta kimseye soylemedim gebeligimi burda sizlerle paylasiyorum. Sizler benim yasadiklarimi yasadiginiz icin beni daha iyi anliyosunuz acilarimiz sabirsizliklarimiz hep benzer. Burada rahatliyorum
Allah razı olsun canım benim bizi bizden başkası anlayamaz iyi ki varız :)

Kızlar önümüzdeki aya rahîm filmi çekilceem ama anestezi falan bisey demediler of ya bi ay rahim filmi için bekliycem resmen sıra yokmuş

Aynen kizlae benim de kimse blmiyor sizinle paylaşıyorum rahatlıyorum ve destek oluyoruz birbirimize herseyde.Damdan dusenin halinden damdan dusen anlar derler ya aynen oyleyiz burada sizle paylasirken mutlu oluyorum hepinize de dua ediyorum kendimle birlikte Allahim bebeklerimizi kucağımiza almayı hepimize sağlıkla nasip etsin insallah yarabbim sen cabamizi görüyorsun Allahım emeklerimizi boşa çıkarma Âmin

G
Kızlar önümüzdeki aya rahîm filmi çekilceem ama anestezi falan bisey demediler of ya bi ay rahim filmi için bekliycem resmen sıra yokmuş
Gozunu korkutmak istemem ama ben bi daha çektirecek olsam kesinlikle anestezili cektirirdim gercekten bu zamana kadar yaşadığım en büyük aciyi hissetmiştim ama herkeste ayni olmuyor tabiki insallah seninkinde sıkıntı yoktur da acı duymazsin

Hadi ya bende oyle hissedyoroum biraz korkuyorumda soramadimda doktora

Yanliz sikintim su hatice simdi ben testi yaptim ilk 10 dakika sonra sadece ben gorebildigim bi golgeydi durdukca test belirginlesti emin olamadim kaset testlerden bu manada cok cektim cunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…