- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
Allah razı olsun canım benim bizi bizden başkası anlayamaz iyi ki varız :)Inanin hepiniz duamdasiniz. Gercek hayatta kimseye soylemedim gebeligimi burda sizlerle paylasiyorum. Sizler benim yasadiklarimi yasadiginiz icin beni daha iyi anliyosunuz acilarimiz sabirsizliklarimiz hep benzer. Burada rahatliyorum
Tamam :) )))2 dakka islam cik çok durma :-
Ohh inş keseyi görüp geleceksin belkide keseleriYarinnnn cok merak ediyorum durumum nedir diye yaa
Benide yoldan çıkaracak bi islanasim var söyle sabunlanıp çıkasımTamam :) )))
Başka yerler yokmu araştırsaydın canımKızlar önümüzdeki aya rahîm filmi çekilceem ama anestezi falan bisey demediler of ya bi ay rahim filmi için bekliycem resmen sıra yokmuş
Gozunu korkutmak istemem ama ben bi daha çektirecek olsam kesinlikle anestezili cektirirdim gercekten bu zamana kadar yaşadığım en büyük aciyi hissetmiştim ama herkeste ayni olmuyor tabiki insallah seninkinde sıkıntı yoktur da acı duymazsinKızlar önümüzdeki aya rahîm filmi çekilceem ama anestezi falan bisey demediler of ya bi ay rahim filmi için bekliycem resmen sıra yokmuş
Aynen insanlara laf anlatmak cok zor bence de hic gerek yok olumlu olsa da demeye gerek yok benceBenim ailem biliyor eşinin tarafından az kisi var bilen
Ilkinde sağır sultan duydu hepsine ayrı laf anlatmak düşükten sonra cok zor
En iyisi az insanın bilmesi
Bi süre aynen söyle 4 aylik olana kadarAynen insanlara laf anlatmak cok zor bence de hic gerek yok olumlu olsa da demeye gerek yok bence
Bi süre aynen söyle 4 aylik olana kadar
Kuzum ben fransyaa gelin geldim ve fransizcam yok ve yerde bilmiyorum sen cihandasın belki bilirsin varmı özel yerlerBaşka yerler yokmu araştırsaydın canım
Hadi ya bende oyle hissedyoroum biraz korkuyorumda soramadimda doktoraG
Gozunu korkutmak istemem ama ben bi daha çektirecek olsam kesinlikle anestezili cektirirdim gercekten bu zamana kadar yaşadığım en büyük aciyi hissetmiştim ama herkeste ayni olmuyor tabiki insallah seninkinde sıkıntı yoktur da acı duymazsin
Kuzum ben fransyaa gelin geldim ve fransizcam yok ve yerde bilmiyorum sen cihandasın belki bilirsin varmı özel yerler
Tabikide normal kizzzz gozun aydin canimmmmmmKizlar yardim pls .. Kafam cok karisti dayanamadim bu gun test yaptim ikinci cizgiyi goruyorum ama normalmi 6. Gunde cikmasi resimde yukleyemiyorum.
3.gun emriyosu 2 tane koymuslardi canimTabikide normal kizzzz gozun aydin canimmmmmm
Kacinci gun embriyosuydu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?