Catlatma ignemin zamani gecti taa 22 de vurdurmustum dahada vurdurmadim transferden sonraAy hadi ins ya
Catlama ignesi oldun mu ??
Catlatma ignemin zamani gecti taa 22 de vurdurmustum dahada vurdurmadim transferden sonra
Catlatma ignemin zamani gecti taa 22 de vurdurmustum dahada vurdurmadim transferden sonra
Ben de 2 tane aynı iğneden 1 tanede kalcadan başka bi iğneden oldum canım toplamda 3Kızlar opu dan önce kaç çatlatma iğnesi oldunuz ? Ben aynı anda üç tane vuruldum
Ayy canim Allah umuduma umut katsin kat katini sana lutfetsin insallah cok tesekkur ederim dualarun icin insallah hepimizden cok guzel haberler alirizAnladim canim ozaman hadi ins diyelimçok sevindim inanki güzel haberler aliyoruz bizede umut oluyor kan versem daha kafan rahat olur
Bu kadar erken çıktıysa ikiz olabilir valla ay heyecanlandim
Kedişe kardes mi geliyor simdilikAyy canim Allah umuduma umut katsin kat katini sana lutfetsin insallah cok tesekkur ederim dualarun icin insallah hepimizden cok guzel haberler aliriz
insallahKedişe kardes mi geliyor simdilik
Aa kızında vardı demi tatlim maşallah yuvanız iyice şenlenecekinsallahkedime kusuma biricik kizima insallah gelir kismetiyle insallah.
Esim çok iyi biliyor ama onada tahammül edemiyorumBen viyana canım
Valla fransızcam olsa en azindan internetten bakardım olmadi telefonla arardım senin icin
Yokmu bilen eden birisi
[QUTE="Leiyla, post: 56847320, member: 900242"]Kızlar önümüzdeki aya rahîm filmi çekilceem ama anestezi falan bisey demediler of ya bi ay rahim filmi için bekliycem resmen sıra yokmuş
Anladım canım bendede pko var döllenme sıkıntılı oluyo o yüzden sordumPek fazla bi problem yok, sadece benim yumurtlamam tembel
Canım o kişiye göre değişir korkma bende çektirdim anestezisiz hiç ağrım sızım olmadı ilaç verilirkenHadi ya bende oyle hissedyoroum biraz korkuyorumda soramadimda doktora
Ozele git canin devlette vakit ileri atiyolar bayaKızlar önümüzdeki aya rahîm filmi çekilceem ama anestezi falan bisey demediler of ya bi ay rahim filmi için bekliycem resmen sıra yokmuş
Normal benim 5. Gun cikmisti :) oley guzel bi haber daha geliyorKizlar yardim pls .. Kafam cok karisti dayanamadim bu gun test yaptim ikinci cizgiyi goruyorum ama normalmi 6. Gunde cikmasi resimde yukleyemiyorum.
Ben 1 tane vuruldumKızlar opu dan önce kaç çatlatma iğnesi oldunuz ? Ben aynı anda üç tane vuruldum
Of kuzum of sana sunu diyim benim annem kendi annesini hayatindan cikardi 2 yildir asla gorusmuyor. Affedemiyor cunku. Annesi de simdi orda burda annemin arkasindan konusuyor. Allaha havale ediyoruz onu hep. Bi insan evladina keske beddua etmeseYine uykum kaçtı. Şu umursamama işini bir becerebilsem. Aklıma annemin nasıl durduk yere laflarıyla saldırdığı geliyor. İlk doğum yaptığımda da aynı şeyi yapmıştı. Allah beni muhtaç etmesin ona bir daha inşallah. Barıştık ama affedemiyorum. Zaten haklı olduğunu düşünüyor. Herkese her istediğini söyleyebilir. Geldiği gün evdeki eşyaların yerini değiştirdi. Gardrop, yatak, süs çiçeklerim... hiç sormadan. Çamaşırları istemediğim şekilde yıkadı. Hepsini karıştırarark falan. Şimdi bir şey demiyorum ama bakıcı geldiğinde ben kendi düzenimi öğreteceğim lütfen karışma dedim “senin bir düzenin olduğunu sanmıyorum” diye cevap verdi. Bu kadar benim kararlarımı, özgünlüğümü hiçe sayan bir insan. Bir de hakaretleri, bedduaları var ki inanamazsınız. bu kadar ağır psikolojik şiddet yaşamış olmak gururumu incitiyor. Çocukken bir şeye itiraz edince kardeşimle bana aşağılayıcı laflar eder onun yanında bir hiç olduğumuzu söylerdi mesela hatırlıyorum. Ve ben 30 yaşımda ancak anladım bunların da şiddet olduğunu. Şimdi onun yüzünden bu hamileliği kaybedersem içimde birikmiş olan öfke ile ne yaparım bilmiyorum....
hadi bakalım hayırlı olsun sürekli yatma doktorum tranferden sonra kendini yormamak kaydıyla normal hayatına dönebilirsin demişti öyle yaptım 3 gün sonra soğuğa yakın ılık suyla ayakta 10 dk yı geçmeyecek şekilde duş yaptım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?