2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

[QUTE="Leiyla, post: 56847320, member: 900242"]Kızlar önümüzdeki aya rahîm filmi çekilceem ama anestezi falan bisey demediler of ya bi ay rahim filmi için bekliycem resmen sıra yokmuş[/QUOTE]

Anestezisiz rahim filmi cektirebilirsin ben cok korkmadim aman aman da acimadi hatta çektirdim sonra metroya binip ise gittim bir ay sonra başlarsınız yeterki aklında soru işareti olmasın

Catlatma ignemin zamani gecti taa 22 de vurdurmustum dahada vurdurmadim transferden sonra

Anladim canim ozaman hadi ins diyelim çok sevindim inanki güzel haberler aliyoruz bizede umut oluyor kan versem daha kafan rahat olur
Bu kadar erken çıktıysa ikiz olabilir valla ay heyecanlandim

Anladim canim ozaman hadi ins diyelim çok sevindim inanki güzel haberler aliyoruz bizede umut oluyor kan versem daha kafan rahat olur
Bu kadar erken çıktıysa ikiz olabilir valla ay heyecanlandim
Ayy canim Allah umuduma umut katsin kat katini sana lutfetsin insallah cok tesekkur ederim dualarun icin insallah hepimizden cok guzel haberler aliriz

[QUTE="Leiyla, post: 56847320, member: 900242"]Kızlar önümüzdeki aya rahîm filmi çekilceem ama anestezi falan bisey demediler of ya bi ay rahim filmi için bekliycem resmen sıra yokmuş

Anestezisiz rahim filmi cektirebilirsin ben cok korkmadim aman aman da acimadi hatta çektirdim sonra metroya binip ise gittim bir ay sonra başlarsınız yeterki aklında soru işareti olmasın[/QUOTE]
Soru işareti var canım aslında ama en çok kendimi anlatamadığım için bunaldim doktor beni dinlemedi nasıl bunla bu yola çıkacak ki buranınsa en iyisymis

Yine uykum kaçtı. Şu umursamama işini bir becerebilsem. Aklıma annemin nasıl durduk yere laflarıyla saldırdığı geliyor. İlk doğum yaptığımda da aynı şeyi yapmıştı. Allah beni muhtaç etmesin ona bir daha inşallah. Barıştık ama affedemiyorum. Zaten haklı olduğunu düşünüyor. Herkese her istediğini söyleyebilir. Geldiği gün evdeki eşyaların yerini değiştirdi. Gardrop, yatak, süs çiçeklerim... hiç sormadan. Çamaşırları istemediğim şekilde yıkadı. Hepsini karıştırarark falan. Şimdi bir şey demiyorum ama bakıcı geldiğinde ben kendi düzenimi öğreteceğim lütfen karışma dedim “senin bir düzenin olduğunu sanmıyorum” diye cevap verdi. Bu kadar benim kararlarımı, özgünlüğümü hiçe sayan bir insan. Bir de hakaretleri, bedduaları var ki inanamazsınız. bu kadar ağır psikolojik şiddet yaşamış olmak gururumu incitiyor. Çocukken bir şeye itiraz edince kardeşimle bana aşağılayıcı laflar eder onun yanında bir hiç olduğumuzu söylerdi mesela hatırlıyorum. Ve ben 30 yaşımda ancak anladım bunların da şiddet olduğunu. Şimdi onun yüzünden bu hamileliği kaybedersem içimde birikmiş olan öfke ile ne yaparım bilmiyorum....

Of kuzum of sana sunu diyim benim annem kendi annesini hayatindan cikardi 2 yildir asla gorusmuyor. Affedemiyor cunku. Annesi de simdi orda burda annemin arkasindan konusuyor. Allaha havale ediyoruz onu hep. Bi insan evladina keske beddua etmese yani soylensin saysin tamam da beddua nedir. Sen yavruna odaklan en azindan senin cocuklarin sansli ki senin gibi bir anneleri var

Reactions: 9ay
A ayse_ece tesekkur ederim tatlim. Transferim dun oldu. Kimi onay veriyor kimi vermiyor doktorda ayakta duş alabilirxin dedi ama biri önermemişti diye takildim alamıyorum duş falan
hadi bakalım hayırlı olsun sürekli yatma doktorum tranferden sonra kendini yormamak kaydıyla normal hayatına dönebilirsin demişti öyle yaptım 3 gün sonra soğuğa yakın ılık suyla ayakta 10 dk yı geçmeyecek şekilde duş yaptım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…