2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Bugün aramazlarsa sanırım ben arayıp soracağım. Çok merak ediyorum bölünme devam ediyor mu diye
Bende merak ediyorum bir de tek olunca aklım hep orda
iğnem kalmıştı hastanede onu almaya gideceğim o baheneyle soracağım bakalım bizim ufaklık büyümeye devam ediyor mu

kızlar iş yeri yoğun olunca geçmişi çok okuyacak zamanım olmuyor
hepimizin cuması mübarek olsun
rabbim gönlümüzdekileri hayırlısı ile bizlere nasip etsin inşallah

dr bana progestan iğne verdi o kadar ağrıyor ki yeri
oturamıyorum bile hareket ederken kötü oluyor epey
bu iğneyi kullanıp bu durumu yaşayan var mı ?

Ben fitilini kullaniyorum ama ignesini kullananlar ayni senin gbi caninin cok yandigini soyluyor canim

Ben fitilini kullaniyorum ama ignesini kullananlar ayni senin gbi caninin cok yandigini soyluyor canim
Canım bende bugün alternatif var mı soracağım
çok kötü oldum yaa yatakta dönemiyorum
iş yerinde oturamıyorum
koca bir topak oldu bir de yeri
15 tane kullanmam grekiyor
1 tane de böyle oldum nasıl dayanılırki o kadar çok iğneye

canım düzelir inşallah takma şuan anneni bebeğine odaklan
evi boşver bir süre annen gidince düzenini kurarsın tekrar
böyle yapmazsan sende bebeğin de yıpranır
kolay mı elde ettin o bebeği

Reactions: 9ay
Allahım kızlar kızlar kan tahlilim 183.8
9. Gündü bugün heyecandan bittim bugün ilk size yaziyorum yarabbim isteyen herkese nasip etsin mubarek cuma günü hürmetine allahım herkesi sevindirsin yarabbimm
Gözün aydın canım benim çok sevindim ya maşallah

Allahım kızlar kızlar kan tahlilim 183.8
9. Gündü bugün heyecandan bittim bugün ilk size yaziyorum yarabbim isteyen herkese nasip etsin mubarek cuma günü hürmetine allahım herkesi sevindirsin yarabbimm
Çok güzel bi değer canım Rabbim tamamını erdirsin inşallah benimde bugün 9.günüm pazartesi yapcam testi çok korkuyom
Kaçıncı gün embiriyosuydu canım

Çok güzel bi değer canım Rabbim tamamını erdirsin inşallah benimde bugün 9.günüm pazartesi yapcam testi çok korkuyom
Kaçıncı gün embiriyosuydu canım

5. Gün embriyosuydu benimde pazartesi ama burdakileri okuyup görünce sabredemedim her dönemi zor gerçekten korkarak yaptırdım öğrendim hem ağlıyorum hem titriyorum insaallah devami da hayıralarla olur hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…