Varmış canım bölünmesini takp edeceğiz dediİnşallah inşallah. Sana bişey dediler mi yani embriyonun cumartesiye çıkmama durumu gibi bişey var mıdır acaba?
Bugün aramazlarsa sanırım ben arayıp soracağım. Çok merak ediyorum bölünme devam ediyor mu diyeVarmış canım bölünmesini takp edeceğiz dedi
bölünme olursa cumartesi transfer dedi
Cnm yarın benimde 5.günüm bende yapsam mı diyorum seninki normal gebelik testimşydi erken gebelik miOzele git canin devlette vakit ileri atiyolar baya
Normal gebelik testiydi canimCnm yarın benimde 5.günüm bende yapsam mı diyorum seninki normal gebelik testimşydi erken gebelik mi
Bende merak ediyorum bir de tek olunca aklım hep ordaBugün aramazlarsa sanırım ben arayıp soracağım. Çok merak ediyorum bölünme devam ediyor mu diye
Ben fitilini kullaniyorum ama ignesini kullananlar ayni senin gbi caninin cok yandigini soyluyor canimkızlar iş yeri yoğun olunca geçmişi çok okuyacak zamanım olmuyor
hepimizin cuması mübarek olsun
rabbim gönlümüzdekileri hayırlısı ile bizlere nasip etsin inşallah
dr bana progestan iğne verdi o kadar ağrıyor ki yeri
oturamıyorum bile hareket ederken kötü oluyor epey
bu iğneyi kullanıp bu durumu yaşayan var mı ?
Ya İnşallah bölünüyorlardır.Bende merak ediyorum bir de tek olunca aklım hep orda
iğnem kalmıştı hastanede onu almaya gideceğim o baheneyle soracağım bakalım bizim ufaklık büyümeye devam ediyor mu
Canım bende bugün alternatif var mı soracağımBen fitilini kullaniyorum ama ignesini kullananlar ayni senin gbi caninin cok yandigini soyluyor canim
inşallah canım rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar olarak bize bağışlasın minik bebişlerimiziYa İnşallah bölünüyorlardır.
Amiiininşallah canım rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar olarak bize bağışlasın minik bebişlerimizi
canım düzelir inşallah takma şuan anneni bebeğine odaklanYine uykum kaçtı. Şu umursamama işini bir becerebilsem. Aklıma annemin nasıl durduk yere laflarıyla saldırdığı geliyor. İlk doğum yaptığımda da aynı şeyi yapmıştı. Allah beni muhtaç etmesin ona bir daha inşallah. Barıştık ama affedemiyorum. Zaten haklı olduğunu düşünüyor. Herkese her istediğini söyleyebilir. Geldiği gün evdeki eşyaların yerini değiştirdi. Gardrop, yatak, süs çiçeklerim... hiç sormadan. Çamaşırları istemediğim şekilde yıkadı. Hepsini karıştırarark falan. Şimdi bir şey demiyorum ama bakıcı geldiğinde ben kendi düzenimi öğreteceğim lütfen karışma dedim “senin bir düzenin olduğunu sanmıyorum” diye cevap verdi. Bu kadar benim kararlarımı, özgünlüğümü hiçe sayan bir insan. Bir de hakaretleri, bedduaları var ki inanamazsınız. bu kadar ağır psikolojik şiddet yaşamış olmak gururumu incitiyor. Çocukken bir şeye itiraz edince kardeşimle bana aşağılayıcı laflar eder onun yanında bir hiç olduğumuzu söylerdi mesela hatırlıyorum. Ve ben 30 yaşımda ancak anladım bunların da şiddet olduğunu. Şimdi onun yüzünden bu hamileliği kaybedersem içimde birikmiş olan öfke ile ne yaparım bilmiyorum....
canım hayırlı olsun bebişlerin habercisidir inşallahKizlar yardim pls .. Kafam cok karisti dayanamadim bu gun test yaptim ikinci cizgiyi goruyorum ama normalmi 6. Gunde cikmasi resimde yukleyemiyorum.
canım bir tane çatlatma iğnesi 2 tane de gonapeptly vuruldum benKızlar opu dan önce kaç çatlatma iğnesi oldunuz ? Ben aynı anda üç tane vuruldum
kıyamam ya bende öyleyim inan uyuyorum güya amaKızlar yaa hiç uyuyamıyorum ben heyecandan falan değil uykum var ama dalıp uyuyamıyorum transferden beri böyle napcam yaaa
Gözün aydın canım benim çok sevindim ya maşallahAllahım kızlar kızlar kan tahlilim 183.8
9. Gündü bugün heyecandan bittim bugün ilk size yaziyorum yarabbim isteyen herkese nasip etsin mubarek cuma günü hürmetine allahım herkesi sevindirsin yarabbimm
Çok güzel bi değer canım Rabbim tamamını erdirsin inşallah benimde bugün 9.günüm pazartesi yapcam testi çok korkuyomAllahım kızlar kızlar kan tahlilim 183.8
9. Gündü bugün heyecandan bittim bugün ilk size yaziyorum yarabbim isteyen herkese nasip etsin mubarek cuma günü hürmetine allahım herkesi sevindirsin yarabbimm
Allah razı olsun rabbim cumlemize kucağımıza da almayı nasip etsinGözün aydın canım benim çok sevindim ya maşallah
Çok güzel bi değer canım Rabbim tamamını erdirsin inşallah benimde bugün 9.günüm pazartesi yapcam testi çok korkuyom
Kaçıncı gün embiriyosuydu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?