Hayırlı olsun cnmAllahım kızlar kızlar kan tahlilim 183.8
9. Gündü bugün heyecandan bittim bugün ilk size yaziyorum yarabbim isteyen herkese nasip etsin mubarek cuma günü hürmetine allahım herkesi sevindirsin yarabbimm
Allah razı olsun bitanemmmHayırlı olsun cnm
Allahım kızlar kızlar kan tahlilim 183.8
9. Gündü bugün heyecandan bittim bugün ilk size yaziyorum yarabbim isteyen herkese nasip etsin mubarek cuma günü hürmetine allahım herkesi sevindirsin yarabbimm
Bende yaşıyorum benimki göbekte her haraketler sızlıyor resmenkızlar iş yeri yoğun olunca geçmişi çok okuyacak zamanım olmuyor
hepimizin cuması mübarek olsun
rabbim gönlümüzdekileri hayırlısı ile bizlere nasip etsin inşallah
dr bana progestan iğne verdi o kadar ağrıyor ki yeri
oturamıyorum bile hareket ederken kötü oluyor epey
bu iğneyi kullanıp bu durumu yaşayan var mı ?
Esim çok iyi biliyor ama onada tahammül edemiyorum
:/ benim dr öyle bi yasak koymamıştı kuzum ya, sadece ayakta yap ılık yap demişti :/Daha 2. Günüm bitiyor yarın 3 belki yarın girerim duşa
Ççookkk çok sevindim canım, Katlanarak artar inşallah, devamı da böyle güzel sağlıklı olur.. gelişmelerden haberdar et..Allahım kızlar kızlar kan tahlilim 183.8
bana ona dayanamıyorsan göbekten vereyim dedi o da mı ağrıyorBende yaşıyorum benimki göbekte her haraketler sızlıyor resmen
amiiinn inşallah canım gözünaydınAllahım kızlar kızlar kan tahlilim 183.8
Allah ım çokkkk mutlu oldum çok tebrik ederim canım benim Rabbim mübarek Cuma günü hürmetine sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşaAllahAllahım kızlar kızlar kan tahlilim 183.8
Ay çok acıtıyor sorma yatarken de kötübana ona dayanamıyorsan göbekten vereyim dedi o da mı ağrıyor
onu ödemiyormuş pahalıymış aynı olacaksa hiç almasam mı
çok mu kötü ağrıyor canım benim kalçam fena hareket bile ettirmiyor sanki ezilmiş çürümüş el değmiyor
ay ben ne yapsam o zaman kalçadan mı devam etsemAy çok acıtıyor sorma yatarken de kötü
Ödem doğru olabilir canım göbeğim her yerim sis
Ona söyledim kuzum ama burda dediğin gibi bi yer yok mecbur hastaneyi bekliceksin dedi:/Aslında eşine bi baktirsan kaldigin yer büyükse 1 yer yoktur bunu yapan
Genelde radiologlarin cogu yapıyor bunu
Ikna etmeye çalış
Amin canim hayırlısıyla sizlerde görün insaallahOhh maşallah canım cok sevindim adinaaaa
Darisi bizlere inş
Masallah masallah
Inşaallah rabbim teşekkür ederim canim herkesle beraber insaallahÇçookkk çok sevindim canım, Katlanarak artar inşallah, devamı da böyle güzel sağlıklı olur.. gelişmelerden haberdar et..
Ayyy güzel haberler artıyor mu ne :))
Amin canım inşallah gerçekten iyi cesaret edip baktırmışsınız :)5. Gün embriyosuydu benimde pazartesi ama burdakileri okuyup görünce sabredemedim her dönemi zor gerçekten korkarak yaptırdım öğrendim hem ağlıyorum hem titriyorum insaallah devami da hayıralarla olur hepimizin
Allah razı olsun canim benim insaallah allahım hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsinAllah ım çokkkk mutlu oldum çok tebrik ederim canım benim Rabbim mübarek Cuma günü hürmetine sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşaAllah
Korkunun ecele faydası yok beklerken daha zor yaptırmak da zordu inan ama sonuçta yaşayacazAmin canım inşallah gerçekten iyi cesaret edip baktırmışsınız :)
Gerçi transferden sonraki 5.gün bende baktırdım
Hadi hayirli olsun saglikla gelsinler yavruslarimiz5. Gün embriyosuydu benimde pazartesi ama burdakileri okuyup görünce sabredemedim her dönemi zor gerçekten korkarak yaptırdım öğrendim hem ağlıyorum hem titriyorum insaallah devami da hayıralarla olur hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?