2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Allahım kızlar kızlar kan tahlilim 183.8
9. Gündü bugün heyecandan bittim bugün ilk size yaziyorum yarabbim isteyen herkese nasip etsin mubarek cuma günü hürmetine allahım herkesi sevindirsin yarabbimm

Ohh maşallah canım cok sevindim adinaaaa
Darisi bizlere inş
Masallah masallah

Bende yaşıyorum benimki göbekte her haraketler sızlıyor resmen

9. Gündü bugün heyecandan bittim bugün ilk size yaziyorum yarabbim isteyen herkese nasip etsin mubarek cuma günü hürmetine allahım herkesi sevindirsin yarabbimm
Ççookkk çok sevindim canım, Katlanarak artar inşallah, devamı da böyle güzel sağlıklı olur.. gelişmelerden haberdar et..
Ayyy güzel haberler artıyor mu ne :))

Bende yaşıyorum benimki göbekte her haraketler sızlıyor resmen
bana ona dayanamıyorsan göbekten vereyim dedi o da mı ağrıyor
onu ödemiyormuş pahalıymış aynı olacaksa hiç almasam mı
çok mu kötü ağrıyor canım benim kalçam fena hareket bile ettirmiyor sanki ezilmiş çürümüş el değmiyor

amiiinn inşallah canım gözünaydın
sağlıkla kucağına al inşallah
darısı bizlere

Allah ım çokkkk mutlu oldum çok tebrik ederim canım benim Rabbim mübarek Cuma günü hürmetine sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşaAllah

kızlar gittim hastaneye ama bilgi alamadım
embriyologlar biliyor dedi hemşire sizi arayacaklar dedi
dr umu da gördüm o da yarın transfer ederiz diye konuştuk senin için dedi
inşallah bebeğim iyi demek ki bunu konuştuklarına göre
inşallah bölünmeleri sağlıklı olur ve sağlıkla transfer edilir annesine tutunur
ne kadar zor bir süreçmiş bu minnacık hücreli yavrusunun bile üstüne titriyor insan
Allah ım sen hiç birimizi korktuğumuza uğratma

Ay çok acıtıyor sorma yatarken de kötü
Ödem doğru olabilir canım göbeğim her yerim sis

5. Gün embriyosuydu benimde pazartesi ama burdakileri okuyup görünce sabredemedim her dönemi zor gerçekten korkarak yaptırdım öğrendim hem ağlıyorum hem titriyorum insaallah devami da hayıralarla olur hepimizin
Amin canım inşallah gerçekten iyi cesaret edip baktırmışsınız :)
Gerçi transferden sonraki 5.gün bende baktırdım

5. Gün embriyosuydu benimde pazartesi ama burdakileri okuyup görünce sabredemedim her dönemi zor gerçekten korkarak yaptırdım öğrendim hem ağlıyorum hem titriyorum insaallah devami da hayıralarla olur hepimizin
Hadi hayirli olsun saglikla gelsinler yavruslarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…