2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Cok kiymetliler cok :) anneleri yesin onlari

Bugün tekrar test yaptım sanki bi tık daha koyu gibi ama çok bariz bir fark yok. Yarın kan verme günüm. İnşallah iyidir her şey. Hiç hamileliğimin mutluluğunu yaşayamıyorum. Belirti de yok. Sürekli bir kaygı içindeyim.

Allahım kızlar kızlar kan tahlilim 183.8
9. Gündü bugün heyecandan bittim bugün ilk size yaziyorum yarabbim isteyen herkese nasip etsin mubarek cuma günü hürmetine allahım herkesi sevindirsin yarabbimm
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin canımmm çok sevindim

Üstteki 5. gün embrto transfrinden sonra 8. gün, alttaki 9.gün. Bugün daha koyu olmalı. Fark var mı sizce?

Eklentiler

• Screen Shot 2018-08-03 at 18.16.17.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Ben sadece progesteron fitil kullaniyorum igne neden yazmadi acaba doktor bana igne daha mi etkili acaba

canım düzelir inşallah takma şuan anneni bebeğine odaklan
evi boşver bir süre annen gidince düzenini kurarsın tekrar
böyle yapmazsan sende bebeğin de yıpranır
kolay mı elde ettin o bebeği
Bu gün daha iyiyim. Eşimin zoruyla barıştık ama zaten asla barışacağına inanmıyordum, konuşmuyor benimle. Akşam da gidiyor çok şükür.
Canım sana da transferinde kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcın olsun

Bebisine kavuşan herkesi tebrik ediyorum kızlar darısı bekleyenlerimize opudan sonra gaz sancısı oldu mu ? Ben sabah sancıya uyandım resmen . Ağladım geçer diye bekledim su saat oldu hala ağrım var hem de sırtıma mideme vuruyor . Doktor sorun yok normal yumurtan büyüktü dedi ama oazar transfer var . Ben su an bile zorlanıyorum hareket ederken . Sizin böyle bişey oldu mu ? Kaç gün sürdü ?

Canim bende cok cektim gecen hafta wc ye çıkmak bile ölüm gibiydi
Sana tavsiyem bol su ic 3-4 litre protein al hatta shakeler var onlardan yada tozu var Oda olur
Bi kac gune iyileşirsin bende 3-4 gun sürdü transfer olduğum gün çok rahattım
Malesef bazıları ilaçlara aşırı tepki veriyor

Ay sürecin en zor kısmı buymuş resmen canım ya . Onlar sütlü ya süt daha da çok gaz yapmaz mı ? Allahım bitsin su ağırlar ilacı bişeyi yok mu acaba

Ay sürecin en zor kısmı buymuş resmen canım ya . Onlar sütlü ya süt daha da çok gaz yapmaz mı ? Allahım bitsin su ağırlar ilacı bişeyi yok mu acaba
Bilmem bende rahatlattı günde 500ml ictim
Dayanılmaz olursa hastaneye git bana antibiotik verdiler
Belki sana da gerek vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…