- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Cok kiymetliler cok :) anneleri yesin onlarikızlar gittim hastaneye ama bilgi alamadım
embriyologlar biliyor dedi hemşire sizi arayacaklar dedi
dr umu da gördüm o da yarın transfer ederiz diye konuştuk senin için dedi
inşallah bebeğim iyi demek ki bunu konuştuklarına göre
inşallah bölünmeleri sağlıklı olur ve sağlıkla transfer edilir annesine tutunur
ne kadar zor bir süreçmiş bu minnacık hücreli yavrusunun bile üstüne titriyor insan
Allah ım sen hiç birimizi korktuğumuza uğratma
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin canımmm çok sevindimAllahım kızlar kızlar kan tahlilim 183.8
9. Gündü bugün heyecandan bittim bugün ilk size yaziyorum yarabbim isteyen herkese nasip etsin mubarek cuma günü hürmetine allahım herkesi sevindirsin yarabbimm
Cizgi gayet belirgin neyi sordun anlamadim amaÜstteki 5. gün embrto transfrinden sonra 8. gün, alttaki 9.gün. Fark var mı sizce? Eki Görüntüle 2175705
Cok sevindim kuzum allahim hepimize nasip etsin insallahAllahım kızlar kızlar kan tahlilim 183.8
9. Gündü bugün heyecandan bittim bugün ilk size yaziyorum yarabbim isteyen herkese nasip etsin mubarek cuma günü hürmetine allahım herkesi sevindirsin yarabbimm
Her gün koyulaşmalı test ya, ilk başta fark yoktu şimdi bekleyince biraz daha belirginleşmişCizgi gayet belirgin neyi sordun anlamadim ama
Bariz koyulasmis canim hadi tebrikler :)Üstteki 5. gün embrto transfrinden sonra 8. gün, alttaki 9.gün. Bugün daha koyu olmalı. Fark var mı sizce?
Ben sadece progesteron fitil kullaniyorum igne neden yazmadi acaba doktor bana igne daha mi etkili acabakızlar iş yeri yoğun olunca geçmişi çok okuyacak zamanım olmuyor
hepimizin cuması mübarek olsun
rabbim gönlümüzdekileri hayırlısı ile bizlere nasip etsin inşallah
dr bana progestan iğne verdi o kadar ağrıyor ki yeri
oturamıyorum bile hareket ederken kötü oluyor epey
bu iğneyi kullanıp bu durumu yaşayan var mı ?
Çok sevindim canım 3. Gün embriyosu mu olacak sanki yeni toplama yapıldı gibi geldi hadi bakalım al gel sende bebeğini :)) )kızlar aradılar inşallah 11.30 da transfer var yarın
dua edin inşallah
Bu gün daha iyiyim. Eşimin zoruyla barıştık ama zaten asla barışacağına inanmıyordum, konuşmuyor benimle. Akşam da gidiyor çok şükür.canım düzelir inşallah takma şuan anneni bebeğine odaklan
evi boşver bir süre annen gidince düzenini kurarsın tekrar
böyle yapmazsan sende bebeğin de yıpranır
kolay mı elde ettin o bebeği
Bebisine kavuşan herkesi tebrik ediyorum kızlardarısı bekleyenlerimize opudan sonra gaz sancısı oldu mu ? Ben sabah sancıya uyandım resmen . Ağladım geçer diye bekledim su saat oldu hala ağrım var hem de sırtıma mideme vuruyor . Doktor sorun yok normal yumurtan büyüktü dedi ama oazar transfer var . Ben su an bile zorlanıyorum hareket ederken . Sizin böyle bişey oldu mu ? Kaç gün sürdü ?
Ay sürecin en zor kısmı buymuş resmen canım ya . Onlar sütlü ya süt daha da çok gaz yapmaz mı ? Allahım bitsin su ağırlar ilacı bişeyi yok mu acabaCanim bende cok cektim gecen hafta wc ye çıkmak bile ölüm gibiydi
Sana tavsiyem bol su ic 3-4 litre protein al hatta shakeler var onlardan yada tozu var Oda olur
Bi kac gune iyileşirsin bende 3-4 gun sürdü transfer olduğum gün çok rahattım
Malesef bazıları ilaçlara aşırı tepki veriyor
Bilmem bende rahatlattı günde 500ml ictimAy sürecin en zor kısmı buymuş resmen canım ya . Onlar sütlü ya süt daha da çok gaz yapmaz mı ? Allahım bitsin su ağırlar ilacı bişeyi yok mu acaba
Aksama dek bekliyim olmadı gideyimBilmem bende rahatlattı günde 500ml ictim
Dayanılmaz olursa hastaneye git bana antibiotik verdiler
Belki sana da gerek vardır
Aksama dek bekliyim olmadı gideyim
Bence deneKızlar 2 gün zor geçti kalan günler napicam hahaha
Geçen tedavimde tf+6 da pozitifi görmüşüm
Salı günü 6. Gün napsam yapsam mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?