2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

kaç yumurtan vardı? OHSS durumlarında ağrı oluyor. 17 yumurta toplanmıştı ve yumurtalıklarım çok büyüktü o sebeple OHSS olmayayım diye dostinex verdiler. Belki o sebeple bilmiyorum ama ben sanki hiç bir şey olmamış gibi iyiydim. Karnım çok şişti. Hala da öyle ama ağrı yok

Şu an karnımda adet öncesinde olan garip hisler var. Ağrı değil de sanki karışıyormuş hissi. Bir de akşamları uyku hali baş gösterdi.

Hahaha valla ilk tedavimde kasimda 6. Gün yapmışım canım
Bunda da başlarım dayanamam ben hergun yapa yapa ya çizgi cikar yada çıkmadıkça umut biter
Hakkımızda hayırlısı artik
Hayırlısı inşaAllah canım
Benim 3. Günüm kasıklarımda batmalar alt karnımda değişik bişiler olmaya başladı hiç kendimi dinlemediğim halde hissettiriyor kendini ilk iki gün de çok kasık ağrısı oldu hayırlısı bakalım

Allahım kızlar kızlar kan tahlilim 183.8
9. Gündü bugün heyecandan bittim bugün ilk size yaziyorum yarabbim isteyen herkese nasip etsin mubarek cuma günü hürmetine allahım herkesi sevindirsin yarabbimm

Gözünn aydın canım çok swvindim çok güzel haberler gelıoyor Allhım inş sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin bize de dua et canım
Benim de 5.gün embriyosu bugün 6.günüm çok heycanlıyım bende uyuyamıyrm geceleri

O şuan bende de var
Kiz sen salı mı oldun transfer ?

Yarın test yapsana dur seni bi yoldan çıkarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…