- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Zaten sen de ben de sabirsiz kokonayiz
Valla Sorma tatlim salı bi olsaydı diye beklicemZaten sen de ben de sabirsiz kokonayiz
Senin kaçıncı gündü canım ya bizim aynı değil miydiValla Sorma tatlim salı bi olsaydı diye beklicem
kaç yumurtan vardı? OHSS durumlarında ağrı oluyor. 17 yumurta toplanmıştı ve yumurtalıklarım çok büyüktü o sebeple OHSS olmayayım diye dostinex verdiler. Belki o sebeple bilmiyorum ama ben sanki hiç bir şey olmamış gibi iyiydim. Karnım çok şişti. Hala da öyle ama ağrı yokBebisine kavuşan herkesi tebrik ediyorum kızlardarısı bekleyenlerimize opudan sonra gaz sancısı oldu mu ? Ben sabah sancıya uyandım resmen . Ağladım geçer diye bekledim su saat oldu hala ağrım var hem de sırtıma mideme vuruyor . Doktor sorun yok normal yumurtan büyüktü dedi ama oazar transfer var . Ben su an bile zorlanıyorum hareket ederken . Sizin böyle bişey oldu mu ? Kaç gün sürdü ?
Kızzz sakın hee hemen sil bu fikri kafandan
Çarşamba transfer oldum canimSenin kaçıncı gündü canım ya bizim aynı değil miydi
Kızzz sakın hee hemen sil bu fikri kafandan
Uhhh harbi miHahah nedenmiş ilkinde cikti bundada varsa cikar kiz
Çıkmazsa 1 hafta hergün yaparim
Elimde 25 tane idrar testi var haaahahah
Uhhh harbi miyap o zaman çıkarsa bende yaparım
Hayırlısı inşaAllah canımHahaha valla ilk tedavimde kasimda 6. Gün yapmışım canım
Bunda da başlarım dayanamam ben hergun yapa yapa ya çizgi cikar yada çıkmadıkça umut biter
Hakkımızda hayırlısı artik
Allahım kızlar kızlar kan tahlilim 183.8
9. Gündü bugün heyecandan bittim bugün ilk size yaziyorum yarabbim isteyen herkese nasip etsin mubarek cuma günü hürmetine allahım herkesi sevindirsin yarabbimm
O şuan bende de varHayırlısı inşaAllah canım
Benim 3. Günüm kasıklarımda batmalar alt karnımda değişik bişiler olmaya başladı hiç kendimi dinlemediğim halde hissettiriyor kendini ilk iki gün de çok kasık ağrısı oldu hayırlısı bakalım
A senin daha yeni. Benim geçen hafta çarşambaydı. Hayırlı olsun inşallahÇarşamba transfer oldum canim
Yarın test yapsana dur seni bi yoldan çıkarıyımGözünn aydın canım çok swvindim çok güzel haberler gelıoyor Allhım inş sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin bize de dua et canım
Benim de 5.gün embriyosu bugün 6.günüm çok heycanlıyım bende uyuyamıyrm geceleri
Aynen daha yeni benimA senin daha yeni. Benim geçen hafta çarşambaydı. Hayırlı olsun inşallah
Kim Benimle aynıydı?
Erken yapma bence canım çok stres oluyorHahaha valla ilk tedavimde kasimda 6. Gün yapmışım canım
Bunda da başlarım dayanamam ben hergun yapa yapa ya çizgi cikar yada çıkmadıkça umut biter
Hakkımızda hayırlısı artik
Ben dayanamam kizErken yapma bence canım çok stres oluyor
Ben bugün zor yaptım her gün yapmaya dayanamazdim herhalde iyi cesaretBen dayanamam kiz
Ilk tedavimde görmüştüm 6. Gün pozitifi
Blastokist tuttuysa gösterir
Biz seninle ayniyiz canim 25 çarşamba transfer di benimde bugün 9. GünA senin daha yeni. Benim geçen hafta çarşambaydı. Hayırlı olsun inşallah
Kim Benimle aynıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?