2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Geçer insaallah teşekkür ederim canim amin hepimiz saglikla o gunleri de görürüz insaallah dualarım hep sizinle

Yarın test yapsana dur seni bi yoldan çıkarıyım

Ufff deme deme her an yapasım var eşime söz verdım yapma ilk kanda öğrenelım dıo o cok rahat yada taklit yapıo sinir edıyo beni
Kızlar ben çok şişkinim ne yesem karnım şişiyor trabnsferden sonra böyle şişlik çeken oldumu

evet 8-9.gün gibi indi

15 yumurta toplantı bana da çok büyük yumurtalar dedi doktor . Kabızlık bulanma yoksa merak etme hiç sorun yoktur diyor . İlaç vermedi hiç bununla alakalı . Sancım oluyor :/ inşallah transfere etkisi olmaz

Ya doktor çok tuhaf değil mi buna çözüm neden bulmuyor ? Zaten ha deyince Ankara ya gidemem beni göremez . İlk tedavim resmen burdan herşeyi öğreniyorum . Burası olmasa nasıl haberim olacak bu kadar şeyden
Nerde kalıyorsun?? Normal bi kadın doğuma da gidebilirsin tatlim usg de onlarda görür

İlçede yaşıyorum hastane küçük . Kadın doğumcu maalesef yok buralarda . En yakın Zonguldak merkez e gidebilirim kadın doğum için . Olmadı devlette yaparlar acilden bi bakarlar
Aynen olmadi oraya git bi serum bişey verirler canım yaaa
Agri kesici varmi evde paracetamol onu alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…