- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Yok kiz 1 hafta var aramızda ben 2 gun once oldum transferBiz seninle ayniyiz canim 25 çarşamba transfer di benimde bugün 9. Gün
Gözünn aydın canım çok swvindim çok güzel haberler gelıoyor Allhım inş sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin bize de dua et canım
Benim de 5.gün embriyosu bugün 6.günüm çok heycanlıyım bende uyuyamıyrm geceleri
Yok ben seni iyi biliyorum canim 9 ay a yazdım ben onu ;-)Yok kiz 1 hafta var aramızda ben 2 gun once oldum transfer
Aahhahhaa nasilda üzerime alınıyorum herseyi pardon sekerimYok ben seni iyi biliyorum canim 9 ay a yazdım ben onu ;-)
Yarın test yapsana dur seni bi yoldan çıkarıyım
idrar testi yapmış mıydın? belirtin var mı canım? bugün adet günümüz aynı zamanda. benim şimdi adet öncesi gibi karnımda ağırlık ve hafif sızı başladıBiz seninle ayniyiz canim 25 çarşamba transfer di benimde bugün 9. Gün
evet 8-9.gün gibi indiUfff deme deme her an yapasım var eşime söz verdım yapma ilk kanda öğrenelım dıo o cok rahat yada taklit yapıo sinir edıyobeni
Kızlar ben çok şişkinim ne yesem karnım şişiyor trabnsferden sonra böyle şişlik çeken oldumu
15 yumurta toplantı bana da çok büyük yumurtalar dedi doktor . Kabızlık bulanma yoksa merak etme hiç sorun yoktur diyor . İlaç vermedi hiç bununla alakalı . Sancım oluyor :/ inşallah transfere etkisi olmazkaç yumurtan vardı? OHSS durumlarında ağrı oluyor. 17 yumurta toplanmıştı ve yumurtalıklarım çok büyüktü o sebeple OHSS olmayayım diye dostinex verdiler. Belki o sebeple bilmiyorum ama ben sanki hiç bir şey olmamış gibi iyiydim. Karnım çok şişti. Hala da öyle ama ağrı yok
Transfer e etkisi olmazda seni rahatsız eder15 yumurta toplantı bana da çok büyük yumurtalar dedi doktor . Kabızlık bulanma yoksa merak etme hiç sorun yoktur diyor . İlaç vermedi hiç bununla alakalı . Sancım oluyor :/ inşallah transfere etkisi olmaz
Evet canım salı günü oldum senden 1 gün önceO şuan bende de var
Kiz sen salı mı oldun transfer ?
Evet canım salı günü oldum senden 1 gün önce
Ya doktor çok tuhaf değil mi buna çözüm neden bulmuyor ? Zaten ha deyince Ankara ya gidemem beni göremez . İlk tedavimTransfer e etkisi olmazda seni rahatsız eder
Geçmezse git
Nerde kalıyorsun?? Normal bi kadın doğuma da gidebilirsin tatlim usg de onlarda görürYa doktor çok tuhaf değil mi buna çözüm neden bulmuyor ? Zaten ha deyince Ankara ya gidemem beni göremez . İlk tedavimresmen burdan herşeyi öğreniyorum . Burası olmasa nasıl haberim olacak bu kadar şeyden
İlçede yaşıyorum hastane küçük . Kadın doğumcu maalesef yok buralarda . En yakın Zonguldak merkez e gidebilirim kadın doğum için . Olmadı devlette yaparlar acilden bi bakarlarNerde kalıyorsun?? Normal bi kadın doğuma da gidebilirsin tatlim usg de onlarda görür
Ben de bugun tek bir kese gordum kizlar :) icimden bi ses ikiz demisti oysakiiiiii ama buna da sukur insallah saglikli olur yavrum
Aynen olmadi oraya git bi serum bişey verirler canım yaaaİlçede yaşıyorum hastane küçük . Kadın doğumcu maalesef yok buralarda . En yakın Zonguldak merkez e gidebilirim kadın doğum için . Olmadı devlette yaparlar acilden bi bakarlar
Sadece parol var onu al dedi diye . Peki transfer sonrasında da oluyor mu bu gaz sancısı ?Aynen olmadi oraya git bi serum bişey verirler canım yaaa
Agri kesici varmi evde paracetamol onu alabilirsin
Biz ucumuz H Hayalini hissetBiz seninle ayniyiz canim 25 çarşamba transfer di benimde bugün 9. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?