2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Benim de 25 temmuzdu haftaya bugun keseyi görürüz biz de insallah yarabbim saglikla insallahhh
Goreceksin insallah canim. Var ya her asamasi stres ya. Pozitifi gorecez mi keseyi gorecez mi kesenin icinde bebek var mi kalbi guzel atiyo mu taramalar saglikli mi. Anca dogunca rahatlicaz :)

idrar testi yapmış mıydın? belirtin var mı canım? bugün adet günümüz aynı zamanda. benim şimdi adet öncesi gibi karnımda ağırlık ve hafif sızı başladı
Benimde bugün 9.günüm canım 3.gün 2 tane transfer edildi

Reactions: 9ay
Ben de bugun tek bir kese gordum kizlar :) icimden bi ses ikiz demisti oysakiiiiii ama buna da sukur insallah saglikli olur yavrum
Çoook güzel bi haber canım ama ikinci kese bazen geç görünebiliyomuş.
Darısı kalp atışlarına olsun inşallah Rabbim bizlerede yaşatsın aynı mutluluğu amin inşallah

Alis alis şimdiden
Ilaclar hepimizi şişiriyor malesef
Ozaman sen eşini dinle kanda gör

Ben de bugun tek bir kese gordum kizlar :) icimden bi ses ikiz demisti oysakiiiiii ama buna da sukur insallah saglikli olur yavrum
Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah tamamına erdirsin. İkiz gebelikte komplikasyonlar olabiliyor Allah hayırlısını versin. Tek olması belki daha sağlıklı

Ben aynıydım senle canim 5.gun embriyosu gecen carsamba transfer oldum
Evet tamam hatırladım şimdi :) sen kan vermiş miydin cnm?

25 temmuzda mı oldu canım
evet 25 Temmuz ama 5. Gün embriyosuydu. 2 gün ileri sayılıyoruz :)

Ya doktor çok tuhaf değil mi buna çözüm neden bulmuyor ? Zaten ha deyince Ankara ya gidemem beni göremez . İlk tedavim resmen burdan herşeyi öğreniyorum . Burası olmasa nasıl haberim olacak bu kadar şeyden
Hepsinin prosedürü farklı. Ben daha önce 7 kere denedim hiç dostinex vermediler. OHSS olma riski görürse önlem alıyor. Sen yine çişe çıkma sayının azalması ve su birikmesi sebebiyle kilo almak vs olursa mutlaka ara. O zaman transfer erteleniyor

Çoook güzel bi haber canım ama ikinci kese bazen geç görünebiliyomuş.
Darısı kalp atışlarına olsun inşallah Rabbim bizlerede yaşatsın aynı mutluluğu amin inşallah
Evet dr belki bu kesenin arksindadir iki haftaya netlesir tek mi ikiz mi oldugu dedi :) hayirlisi olsun insallah

Ayyy gördün mü keseyi :) kuzum sadece değerin yüksek olması çoğul gebelik demek değilmiş .. sağlıkla doğsunlarda.. kalp atışı için be dedi:)

idrar testi yapmış mıydın? belirtin var mı canım? bugün adet günümüz aynı zamanda. benim şimdi adet öncesi gibi karnımda ağırlık ve hafif sızı başladı
Sabah idrar testi de yaptım ikinci çiZgi vardı ama net değildi gittim kan verdim bende alt karnımda bazen yoğun gibi bazen hafif ağrı oluyor bide sabahları batmalar oluyor ama hatice yakup dediği gibi adet mi ilaçlar mi gebelik mi allak pullak oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…