Kani biraz erken verdim sanirim carsamba vermistim 58 cikmisti aile hekimi hamilesin dedi ama benim tup bebek doktorum bekleyelim pazartesiye kadar dediHayırlı uğurlu olsun canım. Allah tamamına erdirsin. İkiz gebelikte komplikasyonlar olabiliyor Allah hayırlısını versin. Tek olması belki daha sağlıklı
Evet tamam hatırladım şimdi :) sen kan vermiş miydin cnm?
evet 25 Temmuz ama 5. Gün embriyosuydu. 2 gün ileri sayılıyoruz :)
Insallah hepimizden pazartesi sali güzel@melike222 @ 9ay @ humanurrr ve ben 4 lü olduk biz
Kan verdin mi sonuc cıktı mi canımSabah idrar testi de yaptım ikinci çiZgi vardı ama net değildi gittim kan verdim bende alt karnımda bazen yoğun gibi bazen hafif ağrı oluyor bide sabahları batmalar oluyor ama hatice yakup dediği gibi adet mi ilaçlar mi gebelik mi allak pullak oluyorsun
Evet canım 183.8 çıktı doktorumla görüştüm çok iyi dedi pazar bi kere daha ver dediKan verdin mi sonuc cıktı mi canım
a adogru hatirladim kuzum hadi insallah darisi banaEvet canım 183.8 çıktı doktorumla görüştüm çok iyi dedi pazar bi kere daha ver dedi
Pazartesi günü verecegim insallah kanı :)yada heran pazar da olablir dayanamazsamHadi inşaallah bitanem sen ne zaman vereceksin kan
Masallah canım Hayırlı ugurlu olsun gebeliğinSimdi de boyle cikti bakalım fotoğrafı atmayi becerebilirsem tabi :)
Pazartesi ver bariz gebesin Allahin izniyle canımSali günü verecegim insallah kanı :)yada heran pazartesi de olablir dayanamazsam
Sagol kuzum ama bi kan vereyim pazartesi.sonra kese gorunsun oyle sevinecem ben insallah :)Masallah canım Hayırlı ugurlu olsun gebeliğin
Darisi sana da insallah yaa insallahhhPazartesi ver bariz gebesin Allahin izniyle canım
Tadını çıkar artık
2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi :)Ayyy gördün mü keseyi :) kuzum sadece değerin yüksek olması çoğul gebelik demek değilmiş .. sağlıkla doğsunlarda.. kalp atışı için be dedi:)
Ohhhh masallaaah harika :)Simdi de boyle cikti bakalım fotoğrafı atmayi becerebilirsem tabi :)
Simdi de boyle cikti bakalım fotoğrafı atmayi becerebilirsem tabi :)
Yok canım herkes temmuz biz başı başladık sen sonu olmuş iğneler aynıdır gonal f milli iğne sanırım hayırlı olsun tedavin inşaallah güzel haberlerini bekliyoruzBu konu altinda transferi olmayan kalmadi sanirim bende Temmuz un son haftasi basladim
Ancak ignelerim devam ediyor sizin bu sureciniz Haziran ayinda basladi galiba.. Acaba dedim kullandigimiz ilaclarmi farkli
Ben olmadım sanırım benim transfer inşallaj pazar gününeBu konu altinda transferi olmayan kalmadi sanirim bende Temmuz un son haftasi basladim
Ancak ignelerim devam ediyor sizin bu sureciniz Haziran ayinda basladi galiba.. Acaba dedim kullandigimiz ilaclarmi farkli
Sizlerin de guzel haberini alacagiz insallah :)Ben olmadım sanırım benim transfer inşallaj pazar gününe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?