AmiiiiinSizlerin de guzel haberini alacagiz insallah :)
Hadi gozun aydin olsunBen de bi saat önce transfer oldum kızlar, 2 embriyo koyuldu. 12 gün sonra kan vericekmişim
Hadi insallah guzel olur canim yavruslarini sev :)Ben de bi saat önce transfer oldum kızlar, 2 embriyo koyuldu. 12 gün sonra kan vericekmişim
Güzel haberlerle inşallah hayırlı olsunBen de bi saat önce transfer oldum kızlar, 2 embriyo koyuldu. 12 gün sonra kan vericekmişim
Benim 3.gün embiriyosu canım o yüzden sizde çıkan bizde bi kaç gün sonra çıkarHayırlı uğurlu olsun canım. Allah tamamına erdirsin. İkiz gebelikte komplikasyonlar olabiliyor Allah hayırlısını versin. Tek olması belki daha sağlıklı
Evet tamam hatırladım şimdi :) sen kan vermiş miydin cnm?
evet 25 Temmuz ama 5. Gün embriyosuydu. 2 gün ileri sayılıyoruz :)
Allah gönlüne göre versin canım tek ikiz :) iki hafta sonra kalp atışlarıyla diğer bebişide gör inşallah :)Evet dr belki bu kesenin arksindadir iki haftaya netlesir tek mi ikiz mi oldugu dedi :) hayirlisi olsun insallah
Aynen canım yok mu daha arttıran
Canım kaçıncı gün embiriyosuyduKani biraz erken verdim sanirim carsamba vermistim 58 cikmisti aile hekimi hamilesin dedi ama benim tup bebek doktorum bekleyelim pazartesiye kadar dedi
5.gun embriyosuydu kuzumCanım kaçıncı gün embiriyosuydu
Kan degerine bagli 1500 oldugu zaman vajinal gorunuyor senin 50 kusur cikti ya katlayip o deger olmasini bekliceksiniz canimDaha benim doktor carsamba gel diyor da ben pazartesi gideceğim kafamda oyle netlestirdim.carsamba transfer gunuyle 15 gun oluyor
3. Gun embriyosu en iyi 8 hucreli oluyor. Tutunurlar sana ins canmm8 hücreliymiş benimkiler kızlar. İyi mi sizce
Anladim canim sagolasin benim 4 gundur kaca katlandi acaba simdi tekrar tekrar kan vermek de istemiyrmKan degerine bagli 1500 oldugu zaman vajinal gorunuyor senin 50 kusur cikti ya katlayip o deger olmasini bekliceksiniz canim
Aa öyle mi. Çok sevindim o zaman gayet iyilermiş demekki3. Gun embriyosu en iyi 8 hucreli oluyor. Tutunurlar sana ins canmm
Benim daha aylar var ilaca bile başlamadım önümüzdeki ay film cekilcekBu konu altinda transferi olmayan kalmadi sanirim bende Temmuz un son haftasi basladim
Ancak ignelerim devam ediyor sizin bu sureciniz Haziran ayinda basladi galiba.. Acaba dedim kullandigimiz ilaclarmi farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?