Karıştırıyor olmayasın canım keseyi göremezler bu kadar erkenBenim anlamadigimmelike222 ile ayni gun transfer olduk melikeninki 3.gun embriyosu oldugu halde keseyi gorduler masallah Allahim kalp atisini da duymayi nasip etsin ama biz hala beklemedeyiz
Gayet iyi canım hayırlı olsun niye takılsın kan değerine 50 lerle başlayanlar var sağlıkla.ilerler inşallah merak etme...Kızlar 10. Gün için 163 iyi mi? Çok kafam karıştı.
Gayet iyi benim 12 gün değerim 133 dü. Kişiden kişiye değişiyor değerler. Derdimiz hiç bitmiyo maalesef betahcg düşük mü değil mi ikiye katlandı mı keseyi görecekmiyiz keseyi gördük kalp atışını duycak mıyız bitmiyor bi türlüKızlar 10. Gün için 163 iyi mi? Çok kafam karıştı.
Kuzum ben de dun kese gordum iki hafta sonra kalbini dinlemeye gel dedi :) senle ayniyizkesemi perşembe günü gördük bizdeama kalp sesi için 15 gün sonra gün verdi zaman nasıl geçecek ve hiç belirti hissetmiyorum göğüslerimde olan azıcık hassasiyet de gitti korkmalımıyım bilmiyorum. Benim gibi kalp sesini bekleyen arkadaşlar sizde durumlar nasıll
Evett ama nasıl geçecek o günlerKuzum ben de dun kese gordum iki hafta sonra kalbini dinlemeye gel dedi :) senle ayniyiz
Ilk kan sonucun demi canin??Kızlar 10. Gün için 163 iyi mi? Çok kafam karıştı.
evet canımIlk kan sonucun demi canin??
Pazartesi tekrar kan vereceğim. Bu hamilelikte rahat olurum sanıyordum ama kaybedeceğim diye çok kaygı içindeyim gerçekten de her aşama ayrı dert
evet canım
Benim bi kasiklarim ara ara agriyor o kadar goguslerime hic hassasiyet olmadi canim. Kesenin icinde bebis gorundu mu? Bende gormedik daha erken karindan gormek icin dediEvett ama nasıl geçecek o günlerbide hiç belirti yaşamayınca tedirgin oluyorum sendr durumlar nasıl . Doktor belirti için erken dedi ama dün göğüslerindeki olan azıcık hassasiyette bitince biraz tedirgin oldum
Az önce duşta adet ağrısı gibi ağrım oldu öyle aman aman kaşık ağrım da Yok umarım güzel geçireceğimize işarettir keseyi gördük ama bebişi hiç sormadım sanırım tecrübesizlikten ama doktor hayırlı olsun hamileliğimiz başladı dedi dediğine göre bebişi de görmemişmidir keseye bakarak mı öyle dediBenim bi kasiklarim ara ara agriyor o kadar goguslerime hic hassasiyet olmadi canim. Kesenin icinde bebis gorundu mu? Bende gormedik daha erken karindan gormek icin dedi
Kesenin sekli ve yeri guzel olunca oyle demistir :) 6 haftadan once bebek gorunmuyomus 2 hafta sonra gel hem bebege hem kalbine bakalim dediAz önce duşta adet ağrısı gibi ağrım oldu öyle aman aman kaşık ağrım da Yok umarım güzel geçireceğimize işarettir keseyi gördük ama bebişi hiç sormadım sanırım tecrübesizlikten ama doktor hayırlı olsun hamileliğimiz başladı dedi dediğine göre bebişi de görmemişmidir keseye bakarak mı öyle dedi
Allah söyletti heralde canım :) ben daha sonucumu öğrenmedim pazartesi öğrencem inşallah karıştırdığın gibi olur keseyide kalp atışlarını duymayı nasip eder cümlemizeBenim anlamadigimmelike222 ile ayni gun transfer olduk melikeninki 3.gun embriyosu oldugu halde keseyi gorduler masallah Allahim kalp atisini da duymayi nasip etsin ama biz hala beklemedeyiz
Her hamilelik bir olmuyormuş canım sevin bence değerin gayet güzel Rabbim inşallah bizede nasip ederKızlar 5. Gün embriyosunun 10. Günü yani bugün kan verdim. 163 çıktı. Sevinsem mi bilemedim. İlk hamileliğimde 250 ikincide de 850 çıkmıştı
Merhaba kizlar Ben yurtdisindan yaziyorum ve dogru yere mi yaziyorum bilmiyorum... Ama bir kac sorum olacak cevaplarsaniz cok mutlu olurum..
2 yildir evlilyim ve 2 yildir korunmuyoruz 23yasindayim 1. Cikolata kist ameliyat gecirdim 2016da ve sonra 1 yil korunmadik buseferde tüplerimin her ikisinde sivi biriktigini ve tikali oldugunu söylediler 2018 ocak ayinda. tüplerimin 2sini acmaya calistilar sadece Sol tüpüm acilmis sag tüpüm acilmamis.. simdi tüp bebek tedavisi görüyorum ignelere basladim... Buna benzer sey yasayip ilk tüp bebek denemesinde hamile kalan Varmi.. ?
Simdiden cok tesekür ediyorum cevaplarsaniz.
Bi an önce geçsin inşallah bi iki haftaKesenin sekli ve yeri guzel olunca oyle demistir :) 6 haftadan once bebek gorunmuyomus 2 hafta sonra gel hem bebege hem kalbine bakalim dedi
Benim de ilk gebelikte kalbi durdu ben de gorsem de rahatlasam diyorum inanBi an önce geçsin inşallah bi iki hafta
İlk gebelikte değerim git git düşünce biraz tedirginlik var rabbim bu Bayrama çifte bayram olarak girmemizi nasip etsin inşallah
Ben varim canim. 5 yil once cikolata kistinden ameliyat oldum. Iki yil once evlendim rahim filmim temizdi fakat uc dort ay sonra tuplerimin ikisinde de sivi birikintisi goruldu. Ikisini de bagladilar ondan sonra tup bebek denedik. Iki kere denedim iki kerede gebe kaldim ilkinde kalbi durdu bunda da keseyi gorduk Bakalim neler olacak :)Merhaba kizlar Ben yurtdisindan yaziyorum ve dogru yere mi yaziyorum bilmiyorum... Ama bir kac sorum olacak cevaplarsaniz cok mutlu olurum..
2 yildir evlilyim ve 2 yildir korunmuyoruz 23yasindayim 1. Cikolata kist ameliyat gecirdim 2016da ve sonra 1 yil korunmadik buseferde tüplerimin her ikisinde sivi biriktigini ve tikali oldugunu söylediler 2018 ocak ayinda. tüplerimin 2sini acmaya calistilar sadece Sol tüpüm acilmis sag tüpüm acilmamis.. simdi tüp bebek tedavisi görüyorum ignelere basladim... Buna benzer sey yasayip ilk tüp bebek denemesinde hamile kalan Varmi.. ?
Simdiden cok tesekür ediyorum cevaplarsaniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?