Hemen Hemen ayni durumları yaşadım canım seninle
Kasimda ilk tup bebek tedavimde hamile kaldim
O yuzden hic korkma saydığın şeyler gebeliğe hic engel değil
Ve yasin cok genç gebe kalırsın inş
Kac gundur vuruyorsun iğneleri? Yurt dışında nerdesin ???
Canim bazilarinda 12 gunden once negatif cikiyomus sen iki gun sonra bidaha kam ver benceKizlar bugun transferimin 8. Gunu idrar testi hassas negatif cikti diger gebeligimde 7. Gun silik cizgi cikmisti esim kan verelim dedi ozel hastanenin acilinde verdim 1 saat sonra alirsiniz dedi o bir saat oldu bin saat 3.32 cikti 5 alti oldugu icin negatif yaziyor agla agla bir hal oldum test gunum carsamba artar mi kizlar bana bisey den icim parcalaniyor
Ben varim canim. 5 yil once cikolata kistinden ameliyat oldum. Iki yil once evlendim rahim filmim temizdi fakat uc dort ay sonra tuplerimin ikisinde de sivi birikintisi goruldu. Ikisini de bagladilar ondan sonra tup bebek denedik. Iki kere denedim iki kerede gebe kaldim ilkinde kalbi durdu bunda da keseyi gorduk Bakalim neler olacak :)
Almanyadan Canim.. Bugün 4.günüm Ay Inşallah olur.. 2 Embryo Transfer edecekler Bana.. sen kac Transfer ettirdin cevap Verdigin icin cok tesekür ederim cok mutlu oldum Ya
Benim tek transfer di canım
Bende avusturya da yaşıyorum nerdesin Almanyada ?
Hadi ins tutunur sıkma canini
Tüp bebekte tüplere gerek yok
Öyle mi. Kac yaşından sonra ödüyormuşAlmanya Freiburg tarafinda kaliyorum Canim Ben.. avusturya Linz tarafinda akrabalarim var Benimde.. Insallah tutunur.. yasimdan dolayi bütün tedaviyi kendimiz ödememiz gerekiyomus sigorta karsilamiyor malesef
Transferin ne zaman? 2 transfer edildi bana ama su an tek kese gorundu bakalimAy Canim rabbim Hakinda hayirlisini nasip etsin Insallah hayirlisiyla kucagina alirsin..
Benimde 4.günüm igneye baslayali.. 2 Embryo Transfer edecekler Bana sen kac transfer ettirdin cevabin icin cok tesekür ederim
Öyle mi. Kac yaşından sonra ödüyormuş
Cok saçma yaaa sonuçta sıkıntın olmasa tüp bebek denemezsin
Ben viyanadayim canim
Nerelisin aslen
Transferin ne zaman? 2 transfer edildi bana ama su an tek kese gorundu bakalim
Bekleme zaten hadi ins olur da bidakine devlet destekli yaparsın26 yasindan sonra ödüyormus okadarda beklemek istemedik.. Aslen adanaliyim Canim.. Zaten 2 yildir bekliyoruz heray olmicagni bile bile kendimi hamile zanediyordum heralde 3 yil Daha beklesem timarhanelik olurum
Hahahahah :)26 yasindan sonra ödüyormus okadarda beklemek istemedik.. Aslen adanaliyim Canim.. Zaten 2 yildir bekliyoruz heray olmicagni bile bile kendimi hamile zanediyordum heralde 3 yil Daha beklesem timarhanelik olurum
Öncelikle hayirli olsun transferinKozlar yarın 9 da transferim vartavsiyeniz nedir ? Hastanede bi saat yatırıp göndereceklermiş . Sonrasında hemen otele gidip dinleneyim mi yoksa avm ye gitsem olur mu ? 9 dam sonra tüm gün sıkılırım diye düşündüm bi de normal gebelik de ayağa kalkıyorsun sonuçta Aynı mantık mı acaba ?
Tamam canım yemek yer yatarım o zamanÖncelikle hayirli olsun transferin
Ama ilk 3 gün dinlenmeni tavsiye ederim
Evin icinde dolaş ama avm felan bence riske atma
Normal gebelik gibi değil bizim durumumuz
Temkinli olmak zorundayız
Tamam canım yemek yer yatarım o zaman
canım hadi hayırlı olsun inşallah. 9’da transferin varsa 8’de su içmeye başla, yavaş yavaş iç. Sıkışık olmalısın ama aşırı da sıkışık olma. Ben başarılı olan 3 denemede de avm’ye Gidip yemek yedimKozlar yarın 9 da transferim vartavsiyeniz nedir ? Hastanede bi saat yatırıp göndereceklermiş . Sonrasında hemen otele gidip dinleneyim mi yoksa avm ye gitsem olur mu ? 9 dam sonra tüm gün sıkılırım diye düşündüm bi de normal gebelik de ayağa kalkıyorsun sonuçta Aynı mantık mı acaba ?
3. Gün embriyosu Canım aldım geldim inşallahÇok sevindim canım 3. Gün embriyosu mu olacak sanki yeni toplama yapıldı gibi geldi hadi bakalım al gel sende bebeğini :)) )
Canım belki yeni tutunuyordur değerin artma ihtimali var Allahtan ümit kesilmez.Kizlar bugun transferimin 8. Gunu idrar testi hassas negatif cikti diger gebeligimde 7. Gun silik cizgi cikmisti esim kan verelim dedi ozel hastanenin acilinde verdim 1 saat sonra alirsiniz dedi o bir saat oldu bin saat 3.32 cikti 5 alti oldugu icin negatif yaziyor agla agla bir hal oldum test gunum carsamba artar mi kizlar bana bisey den icim parcalaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?