2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Almanyadan Canim.. Bugün 4.günüm Ay Inşallah olur.. 2 Embryo Transfer edecekler Bana.. sen kac Transfer ettirdin cevap Verdigin icin cok tesekür ederim cok mutlu oldum Ya

Canim bazilarinda 12 gunden once negatif cikiyomus sen iki gun sonra bidaha kam ver bence

Ay Canim rabbim Hakinda hayirlisini nasip etsin Insallah hayirlisiyla kucagina alirsin..
Benimde 4.günüm igneye baslayali.. 2 Embryo Transfer edecekler Bana sen kac transfer ettirdin cevabin icin cok tesekür ederim

Almanyadan Canim.. Bugün 4.günüm Ay Inşallah olur.. 2 Embryo Transfer edecekler Bana.. sen kac Transfer ettirdin cevap Verdigin icin cok tesekür ederim cok mutlu oldum Ya

Benim tek transfer di canım
Bende avusturya da yaşıyorum nerdesin Almanyada ?
Hadi ins tutunur sıkma canini
Tüp bebekte tüplere gerek yok

Benim tek transfer di canım
Bende avusturya da yaşıyorum nerdesin Almanyada ?
Hadi ins tutunur sıkma canini
Tüp bebekte tüplere gerek yok

Almanya Freiburg tarafinda kaliyorum Canim Ben.. avusturya Linz tarafinda akrabalarim var Benimde.. Insallah tutunur.. yasimdan dolayi bütün tedaviyi kendimiz ödememiz gerekiyomus sigorta karsilamiyor malesef

Almanya Freiburg tarafinda kaliyorum Canim Ben.. avusturya Linz tarafinda akrabalarim var Benimde.. Insallah tutunur.. yasimdan dolayi bütün tedaviyi kendimiz ödememiz gerekiyomus sigorta karsilamiyor malesef
Öyle mi. Kac yaşından sonra ödüyormuş
Cok saçma yaaa sonuçta sıkıntın olmasa tüp bebek denemezsin
Ben viyanadayim canim
Nerelisin aslen

Ay Canim rabbim Hakinda hayirlisini nasip etsin Insallah hayirlisiyla kucagina alirsin..
Benimde 4.günüm igneye baslayali.. 2 Embryo Transfer edecekler Bana sen kac transfer ettirdin cevabin icin cok tesekür ederim
Transferin ne zaman? 2 transfer edildi bana ama su an tek kese gorundu bakalim

Öyle mi. Kac yaşından sonra ödüyormuş
Cok saçma yaaa sonuçta sıkıntın olmasa tüp bebek denemezsin
Ben viyanadayim canim
Nerelisin aslen

26 yasindan sonra ödüyormus okadarda beklemek istemedik.. Aslen adanaliyim Canim.. Zaten 2 yildir bekliyoruz heray olmicagni bile bile kendimi hamile zanediyordum heralde 3 yil Daha beklesem timarhanelik olurum

26 yasindan sonra ödüyormus okadarda beklemek istemedik.. Aslen adanaliyim Canim.. Zaten 2 yildir bekliyoruz heray olmicagni bile bile kendimi hamile zanediyordum heralde 3 yil Daha beklesem timarhanelik olurum
Bekleme zaten hadi ins olur da bidakine devlet destekli yaparsın

Kozlar yarın 9 da transferim var tavsiyeniz nedir ? Hastanede bi saat yatırıp göndereceklermiş . Sonrasında hemen otele gidip dinleneyim mi yoksa avm ye gitsem olur mu ? 9 dam sonra tüm gün sıkılırım diye düşündüm bi de normal gebelik de ayağa kalkıyorsun sonuçta Aynı mantık mı acaba ?

Öncelikle hayirli olsun transferin
Ama ilk 3 gün dinlenmeni tavsiye ederim
Evin icinde dolaş ama avm felan bence riske atma
Normal gebelik gibi değil bizim durumumuz
Temkinli olmak zorundayız

Kızlar bişey sorcam ya. Bana progestan iğne verdiler kalçadan. Bunu özel hastane acilinde vurdursam ücretli mi olur?

Tamam canım yemek yer yatarım o zaman

Yatmasan da ağır is yapma kendini zorlama
Ananas ve kabak cekirdegi ye kavrulmamış
Evin icinde dolan arada kan dolaşımı için
3 gün sonra daha rahat davranabilirsin ama yinede hep temkinli ol canım
Afiyet olsun şimdiden bebisede yarasin
Kac tane transfer edilecek

canım hadi hayırlı olsun inşallah. 9’da transferin varsa 8’de su içmeye başla, yavaş yavaş iç. Sıkışık olmalısın ama aşırı da sıkışık olma. Ben başarılı olan 3 denemede de avm’ye Gidip yemek yedim

Canım belki yeni tutunuyordur değerin artma ihtimali var Allahtan ümit kesilmez.
Farklı bi topikte okudum 10.gün 0 12.gün 65 değeriyle ikizlere hamile bir arkadaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…